Pregătirea la română pentru admiterea în clasa a V-a este mult mai ușoară cu Global Learning

-

Ești preocupat de viitorul copilului tău și vrei să îl înscrii din clasa a V-a la o școală mai bună. Cele care nu au ciclu primar în structura lor sau marile colegii condiționează admiterea elevilor în clasa de V-a de promovarea unui examen. 

Cu cât școala este cotată mai bine, cu atât concurența este mai mare și, implicit, probele de examen sunt mai dificile. Chiar dacă a avut o învățătoare bună, te întrebi totuși dacă cel mic este pregătit pentru această testare. 

Calificativele de „bine” și „foarte bine” reflectă și o evaluare a cunoștințelor pe orizontală, comparativ cu performanțele colegilor și este posibil să nu reflecte nivelul de pregătire al elevilor din noua școală. 

La cursurile de limba română de la Global Learning poți afla nivelul real al copilului tău cu ajutorul testelor și seturilor de exerciții alcătuite după modelul celor date la examenele de admitere în clasa a V-a la diferite școli și licee din țară.

Ce învață copilul tău la cursurile de limba română pentru clasa a IV-a de la Global Learning?

La cursurile de limba română pentru clasa a IV-a de la Global Learning, copilul tău va învăța tot ce trebuie să știe pentru a promova un examen dificil de admitere în clasa a V-a, indiferent de școala aleasă de părinți pentru el și de exigențele acesteia. Subiectele sunt formulate pe baza programei școlare pentru clasele I-IV și pot include orice noțiuni predate de învățători pe parcursul acestor ani de studiu: noțiuni de vocabular, gramatică, ortografie și punctuație, redactarea de texte diferite, de la rezumate, texte descriptive, narative și până la scrisori, texte de afiș, invitații, bilete și felicitări. 

Abordarea profesorului Denissa Gabriela Bularda vizează dezvoltarea celor patru componente ale limbajului: scris, ascultat, citit și vorbit, care au rol nu numai în înțelegerea textelor literare și rezolvarea cerințelor unui examen de limba română, ci și în dezvoltarea abilităților de comunicare în general, aspect care îi va folosi copilului întreaga viață. 

De asemenea, copilul va descoperi povești unice despre personalități născute în România, orașe renumite și obiceiuri tradiționale, cunoștințe pe care le va utiliza ulterior în clasele de gimnaziu, în care va învăța conceptul de valoare culturală.

Pentru că este încă un copil, cel mic al tău are nevoie de metode interactive de predare, de stimularea interesului pentru materie și de joc și distracție folosite în abordarea de la cursuri. Este exact ce face profesorul Denissa Gabriela Bularda, cu o experiență didactică indubitabilă, atât în lucrul cu elevii, cât și în elaborarea și publicarea de auxiliare, culegeri și ghiduri de redactare a compunerilor.

O doză de încredere binevenită copilului tău înaintea examenului pentru clasa a V-a

Metodele moderne de predare și aplicațiile interactive îl vor ajuta pe copilul tău să învețe cu drag, iar faptul că va putea să rezolve curând orice tip de subiect, de gramatică, literatură, vocabular sau redactare de texte îi va asigura o doză mare de încredere în forțele proprii. 

Se elimină astfel o mare parte din necunoscutul unui examen dificil și copilul scapă mai ușor de emoții, punându-și la lucru toată atenția și concentrarea de care este capabil.

Oferă-i copilului o soluție bună de pregătire pentru examenul de admitere în clasa a V-a înscriindu-l la cursurile de limba română cu profesor de la Global Learning, unde va învăța să rezolve multe tipuri de cerințe posibile și va dobândi încredere în propria persoană și în capacitățile sale de răspuns într-o situație de stres cum este proba de admitere la limba română.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments