Bodyguard-ul dezvaluie adevarul despre atacul lui Amber Heard asupra lui Johnny Depp

-

Sean Bett, bodyguard al lui Johnny Depp , a dezvaluit agresiunile actritei Amber Heard impotriva si actorului din Piratii din Caraibe, in perioada in care a lucrat pentru el.

Depunand marturie in procesul lui Depp impotriva News Group Newspapers pentru o stire din The Sun care l-a numit „femeie batatoare”, Bett a negat ca actorul a fost violent fata de orice femeie.

Amber Heard face semn cu mana cand paraseste Curtile Regale de Justitie din Londra. Fotografie EFE

Bodyguardul a raportat ca in noaptea de 21 aprilie 2016, cand a avut loc petrecerea de 30 de ani a lui Heard, el si un coleg au intrat in penthouse in care se aflau ambii actori cand au auzit tipete .

El a spus ca, cand a intrat in camera, l-au vazut pe Depp stand la vreo douazeci de metri distanta de Amber, care statea langa o canapea.

De indata ce doamna si-a dat seama ca am intrat in camera, a parut foarte surprinsa, comportamentul ei s-a schimbat si a aratat spre domnul Depp si a strigat „Daca ma mai lovesti o data, voi chema politia”, a spus Bett.

Cu toate acestea, garda de corp a lui Depp a hotarat ca nu l-a vazut niciodata pe Johnny Depp fiind violent cu sotia lui de atunci, dar a vazut-o pe Amber Heard aruncand sticle si pahare, printre alte obiecte, catre actor.

Ca regula generala, in timpul acestor episoade, domnul Depp a ramas destul de pasiv si a incercat sa o calmeze pe doamna Heard sau sa se indeparteze din situatie.”

Winona Ryder si Vanessa Paradis neaga ca Depp le-a violat in timpul relatiei lor

Actritele Winona Ryder si Vanessa Paradis au asigurat ca Johnny Depp , fostul partener al ambelor, nu a fost niciodata violent cu ele, in declaratia lor la procesul desfasurat la Londra pentru procesul pentru defaimare intentat de actor tabloidului „The Sun”.

„Ideea ca este o persoana incredibil de violenta este cel mai indepartat lucru de Johnny pe care l-am cunoscut si pe care l-am iubit”, spune Ryder, cu care americanul a avut o relatie de patru ani, in declaratia sa.

Vorbesc din propria mea experienta, deoarece evident ca nu am fost acolo in timpul casatoriei lui cu Amber, dar din experienta mea, care a fost foarte diferita, am fost socat, confuz si dezgustat cand am auzit acuzatiile impotriva lui”.

„Nu vreau sa numesc pe nimeni mincinos, dar din experienta mea cu Johnny, este imposibil sa cred ca asemenea acuzatii ingrozitoare sunt adevarate. Mi se pare extrem de ingrijorator, cunoscandu-l asa cum il cunosc eu”, a spus el.

La randul ei, franceza Vanessa Paradis a asigurat ca „nu a fost niciodata violent sau abuziv” cu ea.

Il cunosc pe Johnny de peste 25 de ani. Suntem un cuplu de 14 ani si ne-am crescut cei doi copii impreuna. In toti acesti ani, am cunoscut un Johnny care este bun, grijuliu, generos si o persoana si un tata non-violent”, a spus Paradis.

„Nu pot intelege aceste acuzatii. Nu a fost niciodata, niciodata violent cu mine. Niciodata, niciodata abuziv fata de mine. Nu a fost niciodata violent sau abuziv cu cineva pe care l-am vazut”.

In plus, cantareata franceza a numit acuzatiile „scandaloase” si a regretat ca au prejudiciat cariera lui Depp pentru ca „din pacate, oamenii au crezut aceste fapte false”.

Paradis si Ryder erau programati sa apara la proces pe video din casele lor din Franta, dar echipa de avocati a lui Depp a decis in cele din urma sa nu-i sune, considerand ca Depp nu a fost acuzat de „violenta mai generala”, ci doar fata de Heard.

Dupa un proces tumultuos de divort care a pus capat unei casnicii de 15 luni in 2016, Depp si Heard s-au intors pe holurile Inaltei Curti din Londra, unde agenti, asistenti personali si alti fosti angajati ai ambilor au depus si ei marturii in calitate de martori in proces. parti.

Procesul, care a inceput pe 7 iulie, este programat sa se incheie dupa marturia lui Heard saptamana viitoare, desi nu se stie cand decizia va fi facuta publica.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments