Cateva lucruri pe care barbatii le indragesc la femei

-

Atunci cand vine vorba despre femei, cu siguranta fiecare barbat are preferintele sale. Exista barbati care se gandesc doar la femei sex iasi, exista barbati care se gandesc la femei de casa, altii se gandesc si isi doresc o femeie cu o cariera de succes.

Femeile insa, indiferent de domeniul lor de activitate, de varsta si de alte lucruri, sunt minunate, si cu siguranta fac o multime de gesturi pe care barbatii pur si simplu le adora. In urmatoarele randuri vom discuta putin despre acest aspect.

FAC LUCRURILE CU INTENSITATE.

Fie ca este vorba de un simplu act de gatit sau de felul in care organizeaza un eveniment sau desfasoara diferite alte activitati, femeile fac totul cu intensitate. Se afirma de fiecare data, si pentru ca fac lucrurile cu intensitate, de fiecare data reusesc sa obtina tot ceea ce isi propun, iar barbatii adora acest lucru.

ZAMBESC FOARTE MULT.

Cand sunt incantate sau fericite de ceva, arata acest lucru cu adevarat. Zambetele femeilor sunt imense si rasetele lor se aud foarte tare, ceea ce arata ca fericirea se citeste pe chipul lor. Haideti sa fim seriosi acum, ce poate fi mai minunat decat o femeie fericita, o femeie plina de viata si care rade si zambeste mereu? Se spune ca zambetul este cel mai frumos accesoriu, asa ca barbatii adora femeile care zambesc.

SUNT RECUNOSCATOARE.

Atunci cand femeile pasionate primesc ceva in viata, de la un dar la succese personale, platesc inapoi gratitudinea. Doamnele si domnisoarele nu iau lucrurile de la sine si nici nu se asteapta sa le pice ceva din cer, asa ca se asigura de fiecare data ca acorda multa atentie lucrurilor care le fac fericite si stiu sa fie recunoscatoare.

SE LUPTA CU INVERSUNARE.

Daca exista o lupta care trebuie castigata sau o provocare cu care se confrunta, cu siguranta femeile lupta cu toate armele pe care le au la dispozitie. Cu totii stim ca femeile Sunt foarte competitive, dar nu intr-un mod egoist. Doamnele si domnisoarele nu vor ceda niciodata atunci cand isi fixeaza un obiectiv, si cu siguranta fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a-si atinge scopul, iar barbatilor le plac aceste femei luptatoare.

SUNTEM MINUNATE IN PAT.

In momentul in care o femeie se simte iubita, apreciata si dorita cu adevarat, cu siguranta este capabila sa isi duca partenerul pe cele mai inalte culmi ale placerii. Orice femeie care isi iubeste cu adevarat partenerul si care se simte la randul ei iubita cu adevarat, este capabila sa ii indeplineasca acestuia cele mai interesante fantezii sexuale, iar barbatul care are parte de o asemenea femeie, cu siguranta isi va aminti mereu clipele petrecute in pat alaturi de aceasta.

ISI ASUMA RISCURI

Atunci cand o femeie isi doreste cu adevarat ceva, este capabila sa isi asume riscuri. Din acest punct de vedere, exista foarte multe femei care sunt mai curajoase decat barbatii, si care datorita faptului ca isi asuma riscuri, cunosc rapid succesul atat pe plan sentimental cat si pe plan profesional.

ISI EXPRIMA EMOTIILE

Cu siguranta o femeie isi exprima mult mai rapid emotiile si sentimentele decat un barbat. O femeie pasionata nu ezita sa spuna ca este fericita sau ca este trista, iar acest lucru conteaza foarte mult intr-o relatie. Fiecare barbat isi doreste alaturi o asemenea femeie, care isi exprima trairile.

FEMEILE SUNT MEREU INTR-O CONTINUA SCHIMBARE

Intotdeauna lucreaza la auto-imbunatatire si dezvoltare, deoarece sunt constiente de faptul ca fara a se schimba, nu vor avea nici o sansa sa isi indeplineasca obiectivele. Barbatii in mod evident isi doresc o asemenea femeie, pentru ca alaturi de o asemenea femeie pot evolua si ei din toate punctele de vedere.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments