PS5 este deja in pre-vanzare la Amazon cu pretul sau oficial

-

Dupa o lunga asteptare, avem in sfarsit tot ce vrem sa stim despre PlayStation 5 , inclusiv data lansarii, pretul oficial, caracteristicile sale si chiar o lista de titluri exclusive care devine din ce in ce mai lunga. Momentan, consolele sunt deja la pre-vanzare pe diferite site-uri comerciale de pe Internet, Amazon fiind unul dintre primii care si-a incarcat pre-vanzarea in zona Latino-Americana cu pretul national fix. 

Prevanzare PlayStation5

Pe Amazon, PlayStation 5 in versiunea sa standard apare deja cu o publicatie de pre-vanzare cu o data de lansare de 12 noiembrie a acestui an si un pret de 13.999 de pesos mexicani (avem o compilatie cu tot despre PS5 ) . Site-ul ofera garantia de pret inainte de vanzare a marcii , iar aceasta este descrierea acestuia: „ Consola PS5 dezvaluie noi posibilitati de jocuri pe care nu le-ati imaginat niciodata. Experimentati viteze de incarcare uimitoare cu o imersiune mai profunda datorita SSD-ului de ultra-inalta viteza, cu suport pentru feedback haptic, declansatoare adaptive si sunet 3D si noua generatie de jocuri PlayStation uimitoare .”

Consola nu include altceva decat un controler DualSense si nu include titluri de platforma. Cu toate acestea, jocuri precum Call of Duty Black Ops: Cold War sunt deja pe Amazon pentru pre -vanzare (deci, daca vrei sa te bucuri de consola ta in prima zi, va trebui sa investesti mai mult de 14 mii de pesos. 

Comoditatea pentru utilizatorii Amazon Prime este ca consola poate fi vanduta luni de zile fara dobanda datorita pretului sau, astfel incat acestia o pot imparti pana la 18 luni, in functie de cardul folosit. 

Cum functioneaza prevanzarea? 

Prevanzarea Amazon este destul de simpla si de incredere. Pre-vanzarea este practic un sistem de sectiuni care asigura ca cumparatorul va primi produsul in aceeasi zi a lansarii. 

Plata anticipata nu se face in momentul activarii, dar banca poate retine suma, insa contractul de cumparare nu devine efectiv pana la expedierea produsului. Adica, Amazon nu te taxeaza pana nu se asigura ca produsul tau este gata pentru a fi trimis acasa. 

Caracteristici conform Amazon

Aceasta este descrierea extinsa a consolei:

  • Consola PS5 dezvaluie noi posibilitati de joc pe care nu le-ati imaginat niciodata.

  • Experimentati timpi de incarcare extraordinari, cu o imersiune mai profunda datorita SSD-ului de ultra-inalta viteza, cu suport pentru feedback haptic, declansatoare adaptive si sunet 3D si noua generatie de jocuri PlayStation uimitoare .

  • Bucurati-va de puterea unui procesor, GPU si SSD personalizat cu I/O integrata care va redefini ceea ce poate face o consola PlayStation .

  • Minunati-va de o grafica uluitoare si descoperiti noile functii ale PS5 .

  • Descoperiti o experienta de joc mai captivanta, cu suport pentru feedback haptic, declansatoare adaptive si tehnologie audio 3D.

Alte locuri 

PlayStation 5 este vandut si pe site-ul oficial Sony (desi in prezent este epuizat) si se asteapta ca alte magazine precum Walmart, Best Buy si Gamers sa isi incarce propriile prevanzari in curand, desi unii vor anunta consola doar cand va fi lansata. pentru tot publicul. Prevanzarea nu este exclusiva pentru Amazon

Se asteapta ca Sony sa-si completeze inventarul in curand . Utilizatorii se pot inscrie pentru a primi un e-mail atunci cand consola este din nou pe platforma. 

Singurul inconvenient deocamdata este ca nu sunt atat de multe jocuri pre – vanzare , asa ca unii vor trebui sa astepte putin pentru a profita la maximum de consola lor, desi cu siguranta vor putea cumpara unele direct din magazinul virtual PlayStation .

In ceea ce priveste editia digitala a PS5 , prevanzarea acesteia nu a fost inca anuntata

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments