Sfaturi cum sa nu te indragosteti de cineva

-

A te indragosti de cineva poate fi coplesitor. A invata cum sa nu te indragostesti de cineva necesita perseverenta, mai ales atunci cand te simti incapabila sa-ti controlezi emotiile. Poate ca incerci sa rezisti sa nu te indragostesti de cineva sau incerci sa te indepartezi de dragoste in general. Poti incerca sa eviti persoana de care esti atrasa si sa te inchizi emotional de persoana respectiva, astfel incat sentimentele tale sa te mai incurce. De asemenea, te poti concentra asupra propriilor nevoi si interese, ca modalitate de a te distanta de persoana de care te-ai putea indragosti.

Daca simti ca te indragosteti de cineva, dar vrei sa eviti orice sentiment afectuos, citeste mai jos

Pastreaza distanta fata de persoana

O modalitate de a evita sa te indragostesti  este sa pastrezi cat mai mult posibil o distanta sigura fata de persoana. Acest lucru poate insemna sa ramai departe de persoana in situatii sociale, cum ar fi intalniri cu prieteni sau colegi de munca. Sau poti evita persoana respectiva atunci cand impartasesti acelasi spatiu, cum ar fi la scoala sau la serviciu. Pastreaza distanta fata de persoana, astfel incat sa nu fii tentata sa interactionezi cu el, deoarece acest lucru poate duce la aprofundarea sentimentelor tale fata de el.

Stabileste limite clare atunci cand esti in jurul lui

Daca ajungi sa fii in preajma persoanei, ar trebui sa stabilesti limite clare, astfel incat sa nu lasi emotiile sa preia. Poate ca eviti atingerile, sa va imbratisati sau sa stai aproape de el atunci cand se afla langa tine. Poti sta la o distanta sigura de el cu limbajul corpului inchis, astfel incat sa nu pari prietenoasa sau primitoara pentru persoana respectiva. Acest lucru le poate semnala ca nu esti interesata de el romantic.

Nu accepta gesturi romantice sau cadouri

Persoana poate ajunge sa-ti ofere cadouri pentru a-ti arata afectiunea pentru tine sau poate face gesturi amabile fata de tine. Evita sa accepti sau sa incurajezi acest comportament. Acceptarea cadourilor sau a gesturilor amabile de la persoana respectiva ii poate incuraja sa te cucereasca, lucru pe care poate nu il doresti daca incerci sa-l eviti. In loc sa-I accepti cadourile, ii poti sugera, prieteneste, sa-si indrepte atentia asupra unei alte fete. Poti sa-I zici ca vreai sa fie bine, si fericit astfel sa-i sugerezi site-ul de matrimoniale fete sex Valcea, unde isi poate gasi pe altcineva. Astfel vei fi sigura ca nu va mai fi disponibil, si vei fi libera de orice frica. Daca se impotriveste, descriei site-ul, si cum poate gasi femei singure si frumoase doar pentru el. Daca esti din Galati directioneaza-l si unde mai exact sa intre pe pagina de matrimoniale, cu ar fi femei Galati. Daca stii ca nu vrei o relatie si nu vrei sa-i ranesti sentimentele, ajuta-l sa-si gaseasca pe altcineva.

Enumera calitatile negative ale persoanei

Calitatile negative  a persoanei poate fi un alt mod prin care poti evita sa te indragostesti de el. Incearca sa-ti controlezi emotiile, astfel incat sa nu te simti coplesita sau ca scapi de sub control in jurul lui. Fa o lista cu calitatile negative ale persoanei. Citeste-le si lasa sa te simti descurajata sau dezlipita de persoana din cauza acestor calitati negative. Acest lucru te poate ajuta sa eviti sa te indragostesti de persoana. Fii sincera si gandeste-te la calitatile persoanei care ar putea fi suparatoare sau o problema daca ai fi intr-o relatie cu el.

Stabileste de ce tu si el sunteti incompatibili

De asemenea, ar trebui sa te gandesti la motivele pentru care tu si el nu sunteti prieteni potriviti. Poti face o lista a calitatilor lui negative si apoi noteaza de ce aceste calitati negative inseamna ca tu si elnu trebuie sa fiti impreuna. De asemenea, poti scrie lucruri specifice in care tu si persoana respectiva nu pare sa va lege sau sa jucati bine impreuna. Concentrandu-te pe incompatibilitatea voastra te poti ajuta sa te inchizi emotional de persoana respectiva si sa o vezi ca pe un prieten.

Concentreaza-te pe aspectele prietenoase ale relatiei voastre

Daca esti deja in relatii prietenoase cu persoana respectiva, poti incerca sa te concentrezi asupra prieteniei cu el peste orice relatie romantica. Poate ca tu si el va intelegeti bine ca prieteni. Aminteste-ti ca urmarirea romantica a persoanei ar putea duce la sentimente ranite si sa va distruga prietenia. Apoi, poti considera ca este mai bine sa pastrati mai degraba o prietenie cu el decat sa creati romantism. 

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments