Statistica la femei

-

Statistica la femei ce are legatura cu barbatii.Ei bine dupa mai multe studii si incercari: statistica aceasta e facuta de femei. Si opinia mea, asa cum se imbraca pentru femei, cam asa combina si barbatii.

Sa o explic altfel: e destul de stufoasa in prima aparenta statistica asta. Si as zice ca are rol sa sperie. Cu alte cuvinte un shiet test.Si dupa cum mai ziceam intr-un articol, sau asta e primul in care zic:“Toate femeile au fitze pana cand vine vorba de combinat.”

In acest punct, in care va combinati, asteptati-va ca de la varianta demo care e frumoasa … ( schimb total perspectiva ) … e ca in povesti ca trebuie sa te bati cu un balaur care cand ii tai un cap ii cresc 2 … al naibii si cum se omoara asa ceva … oricum trebuie recunoscut ca nu prea pare usor … ( revenind ) la varianta reala … sa aveti un soc.Si cand zic soc ma refer exact la soc.E ca si cum ti-ar zice prietenii ca mergi cu ei la mare si sa te culci pana acolo, si te trezesti: vezi cascade, brazi si munti in jur. (locatie total diferita de cea propusa / initiala)

Dupa ce iti revii, in cele mai multe cazuri, nu prea iti revii, sau cel putin eu nu prea mi-am revenit mult timp, incepi sa analizezi.

Tot ce e scris mai sus ar suna: statistica pare sa fie stufoasa dar in realitate … cititi mai departe cam cum stau lucrurile in realitate.

Totusi, ramanand, la statistica de pe varianta demo …Stiu ca la un moment dat am fost provocat la un concurs de agatat de o prietena.- Hai sa vedem care agata mai mult.Stiu ca ma uitam la ea cu privirea:- Fetito stai in banca ta! Chiar iti place sa pierzi.Oricum in momentul respectiv aveam target si in situatii de genul acesta nu ma mai intereseaza decat ca prietenii si target-ul sa se simta bine. Totusi i-am zis:- Bine … hai ca intru in joc.Asta mai mult pentru ca vroiam sa vad ce intelege ea prin agatat.

Si la un moment dat am intrebat-o:- Cati ai agatat?- 4 – parca asta era raspunsul. Sau poate 5.

Eram … cati ma??!!!!Pai si eu unde am fost cand te-au agatat aia. Era prietena deci in grupul de prieteni.Ok am mai plecat si eu prin zona da stiu ca am stat destul de putin in afara grupului.- Defapt ce inseamna la tine sa agati?- ….- Ce … cee ?!!!! – asta era in capul meu.Adica tu consideri ca ala care a mai venit la tine de 100 de ori e agatat??!!!Sau tipu ala care a vorbit cu tine sub 1 minut te-a agatat?

Vai, vai, vai!!!As zice ce inseamna sa te minti singur!Cine nu crede sa intrebe.Asta nu e statistica sau e doar statistica pentru statusul tau. NU ca cineva ar trebui sa tina cont de ea.

Sau sa luam si alta varianta. Ok esti frumoasa poate ma insel eu si chiar te-au agatat 5, 10, 100 de tipi. Si acum hai sa trecem la intrebari care chiar conteaza.Din baza ta de oameni agatati:Cati o sa te sune? – taiati 80% din toata statisticaCu cati chiar o sa iesi? – taiati tot.Si acum evident intrebarea care conteaza cel mai mult:Cu cati chiar o sa te simti si tu bine?

Eram deja la 0. Ce se mai poate pune atunci … Stiu … treceti pe negativ. Recupereaza alta data!

Evident ca fiecare crede exact ce vrea. Mai putin ce e scris mai sus – doar nu vreti sa aveti succes! -, da acum daca facem campionate irelevante cu criterii total relative … de dragul de a ne da mari … pana la urma tu ramai singura!

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments