Un barbat a stabilit un record mondial tinand pozitia plank timp de 8 ore

-

Fierul de calcat nu este un aparat de uz casnic pe care il folosesti pentru (arzi camasile) sa-ti scoti ridurile de pe haine inainte de a merge la munca, fierul de calcat este unul dintre cele mai eficiente si solicitante exercitii abdominale si este si motivul pentru care George Hood , un fost supervizor maritim si DEA din Naperville, Illinois, detine un nou record mondial Guinness.

Hood detine acum recordul pentru cea mai lunga scandura din istorie si a petrecut ore intregi in acea pozitie incomoda, dureroasa si tremuratoare (la propriu) pentru a o scoate.

Conform Guinness Book of Records, recordul actual pentru scanduri (si chiar nu stim de ce cineva ar vrea sa se tortureze astfel) este de 8 ore, 15 minute si 15 secunde (te dor coatele doar cand citesti asta? asta? ).

Hood a decis sa accepte provocarea de a sustine 515 Fitness , o sala de sport care ofera sprijin psihologic si fizic pentru a promova sanatatea mintala in randul membrilor sai. Si sa stai asa mai mult de 8 ore a fost si un mod de a-si dovedi singuri ca o poate face. Ca fapt curios, recordul feminin este detinut de o femeie pe nume Dana Glowacka , care a reusit sa mentina pozitia de scandura mai bine de 4 ore. Hood a trebuit doar sa treaca de acel punct, dar a decis sa doboare recordul si sa faca putin peste dublu timp.

Fostul militar a spus ca este in cea mai buna forma a vietii si a reusit acest lucru realizand, pe langa antrenamentul sau „normal” (care in mod normal nu are nimic), mai mult de 2.100 de ore de scanduri in pregatirea pentru ziua cea mare ( pentru ca, daca ai de gand sa faci ceva, trebuie sa o faci bine si nu are rost sa dobori un record daca nu vei demonstra si tu ca esti mai bun decat toata lumea).

Nu o vom numi prezumtioasa, dar nici nu o vom nega.

„Sunt patru pana la cinci ore pe zi in poza scandura”, a spus Hood pentru CNN. „Atunci fac 700 de flotari pe zi, 2.000 de genuflexiuni pe zi in seturi de o suta, 500 de genuflexiuni pe zi. Pentru partea superioara a corpului si brate, fac aproximativ 300 de flotari pe zi.”

In plus, el a mai spus ca ascultarea lui Van Halen si Rammstein la volum maxim l-a ajutat sa se pregateasca mental pentru provocare. „Cand devine greu, stii ce fac? Cant muzica atat de tare incat crezi ca esti la un concert rock. Intotdeauna am avut fantezia de a fi un star rock in anii ’80 „, a spus Hood. „Si pentru cel putin acele 8 ore, 15 minute si 15 secunde, am fost o vedeta rock”.

Hood doborand recordul

Si nu este noroc, coincidenta sau lucru de o singura data, Hood batuse deja recordul de scanduri in 2011 cand a detinut functia mai bine de 1 ora, in 2016 a facut-o din nou a incercat din nou, dar de acea data nu a reusit. a depasit recordul de 8 ore, 1 minut si 1 secunda detinut de castigatorul anterior, un barbat din China pe nume Mao Weidong.

Pentru a se asigura ca o poate face, Hood explica ca in timpul uneia dintre sesiunile sale de antrenament a incercat chiar sa mentina pozitia timp de 10 ore si 10 minute.

Dupa ce a doborat recordul, Hood si-a dat seama ca totul este o nebunie, asa ca si-a anuntat retragerea (pe care l-a insotit cu un set de 75 de flotari, pentru ca pana la urma nu era atat de obosit) de la practicarea acestei pozitii in viitor, ceea ce inseamna ca poti deja sa incepi sa te antrenezi pentru a ramane asa mai mult de 8 ore si 15 minute.

Hood nu a disparut pentru totdeauna, acum vrea sa stabileasca recordul mondial pentru cele mai multe flotari la rand intr-o ora. Pentru ca recordul atemporal este o nebunie, apartine unui barbat din Michigan pe nume Brett Masserant care a facut 13.186 de flotari in 8 ore (si nu a murit dupa aceea).

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments