Acestea sunt papusile sexuale care inlocuiesc sotiile in Japonia

-

Iti poti imagina sa cumperi o papusa sexuala pentru a o face sotia ta? Aceasta tendinta devine din ce in ce mai raspandita in Japonia, un fenomen care declanseaza o industrie globala din ce in ce mai fructuoasa, cu livrari in America Latina, de altfel.

Mayu, Raquel, Maria… numele apare deja pe cutie. Odata deschisa, se vede o tanara, nu mai mare de 25 de ani, cu aspect autentic, organe genitale mobile, piele si textura aproape reale la atingere. Culoare si tunsoare conform solicitarii dvs. online. Asemanarea ei cu o fata adevarata este izbitoare.

Toate detaliile sunt alese prin intermediul unei pagini web; culoarea pupilelor si epilarea vaginului este tot la alegerea clientului.

Cat costa o papusa sexuala japoneza?

Pentru multi barbati care cauta o femeie (adevarata) nu mai este raspunsul. De aceea, companii precum Orient Industry (AKA orientlovedoll.com) ofera posibilitatea de a face inlocuitori pentru oriunde de la 800 USD la 2.500 USD (inclusiv transportul si livrarea la usa dvs.).

„Tehnologia a parcurs un drum lung de la acele papusi urate din anii 1970”, a declarat Hideo Tsuchiya , directorul general al producatorului de papusi Orient Industry , intr-un interviu pentru The Sun.

Arata incredibil de reali si simt ca ai atinge pielea umana. Din ce in ce mai multi barbati le cumpara pentru ca simt ca pot comunica cu adevarat cu ei.”

In Japonia, aceste catuse de silicon sunt populare in randul clientilor cu dizabilitati si vaduvi, precum si printre fetisistii de manechin si unii domni cu inima zdrobita.

„Papusa mea sexuala este mult mai buna decat adevarata mea sotie”

Masayuki Ozaki are 45 de ani, locuieste in Tokyo cu sotia, fiica sa adolescenta si papusa sexuala. Un aranjament neobisnuit care a starnit furie la inceput, pana cand familia a acceptat fara tragere de inima.

In nenumarate ocazii, presa internationala l-a intervievat despre stilul sau de viata deosebit. „Scanteia casatoriei s-a stins dupa ce sotia mea a nascut”, raspuns care se repeta in interviurile cu The Sun si agentia de presa RT , „dar in momentul in care am vazut-o pe Mayu (papusa ei) in magazin, a fost dragoste la prima vedere”.

Sotia lui, isi aminteste el, era furioasa cand Mayu a venit acasa, dar a trebuit sa suporte fara tragere de inima.

„Cand fiica mea si-a dat seama ca nu este o Barbie uriasa, s-a speriat si a spus ca este neplacut, dar acum este suficient de mare pentru a imparti hainele cu Mayu. […] Sa recunoastem: papusa mea sexuala este mult mai buna decat sotia mea adevarata.

Mai multi barbati carora le place sexul cu papusi

Moru este un barbat in varsta care locuieste si cu papusi sexuale in Japonia, tratandu-le ca si cum ar fi in viata: imbracandu-le si curatandu-le.

In urma cu patru ani, sotia lui a murit, lasandu-l singur si avand nevoie sa umple golul emotional. Din acest motiv, a achizitionat mai intai o papusa si apoi alte doua, pe care le sta in sufragerie, mereu gata sa-si „primie” vizitatorii.

Un alt caz este cel al lui Ozaki, un kinetoterapeut japonez, care asigura televiziunea rusa ca are intotdeauna timp sa-si scoata papusa la intalniri intr-un scaun cu rotile si o imbraca cu peruci, haine sexy si bijuterii.

Intr-un interviu acordat RT , el recunoaste ca se plictiseste de femei adevarate: „Barbatii vor sa le asculte cineva fara sa se planga cand ajung acasa de la serviciu. Si femeile japoneze sunt insensibile si egoiste. […] Vreau sa fiu ingropat cu papusa mea si sa o iau in rai.”

Exista deja un bordel de papusi sexuale

Acest fenomen a ajuns chiar si in Germania, unde functioneaza primul bordel de papusi din lume . Evelyn Schwars, 29 de ani, este fondatoarea si doamna localului.

Intr-un interviu pentru Vice , femeia de afaceri spune ca echipa ei este formata din 11 papusi sexuale. Clientii sai platesc 50 de euro (1.116 pesos) pentru 30 de minute sau 80 de euro (1.787 pesos) pe ora.

„Papusile sunt muncitori ideali. Sunt mereu aici pentru ca nu se imbolnavesc, arata mereu bine si ofera toate cele trei sloturi fara reclamatii sau preturi suplimentare.

Unul dintre clientii sai spune ca viziteaza locul pentru ca „nu trebuie sa intrebi niciodata o papusa daca se distreaza: trebuie doar sa-mi fac griji sa-mi satisfac propriile nevoi”.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments