Afla ce acuzatii i se aduc Madonnei in Rusia!

-

In timpul unui concert din Rusia, Madonna si-a exprimat public sprijinul fata de comunitatile gay din Rusia, iar acest lucru se pare ca a suparat autoritatile. Acum, Curtea de Justitie din Sankt Petersburg o da pe vedeta in judecata din cauza atitudinii acesteia neortodoxe din timpul concertului.

Activistii conservatori din Rusia ii cer Madonnei daune de 10,5 milioane de dolari, deoarece in timpul unui concert sustinut la Sankt Petersuburg pe data de 8 august, vedeta a oferit spectatorilor bratari roz pentru a-si arata sprijinul fata de comunitatea gay. Cantareata, care face show la fiecare spectacol, a uimit si de aceasta data cand s-a dezbracat pana la sutien si pe spatele ei era scris “No fear” (“Fara frica”). „Daca sunteti alaturi de mine, vreau sa va vad bratarile roz. Daca sunteti alaturi de mine, ridicati bratele si aratati-va dragostea si aprecierea fata de comunitatea gay. Sunteti alaturi de mine?”, fiind indemnul vedetei.

Madonna promoveaza drepturile comunitatii homosexualilor oriunde in lume, iar Sankt Petersburg nu a facut exceptie. Vedeta sustine drepturile omului de a fi liber si de a-si alege orientarea sexuala. Gestul acesteia s-a dorit a fi un mod de a protesta impotriva deciziei municipalitatii din Sankt Petersburg de a interzice parada gay, fiind considerata ca “promoveaza modul de viata homosexual”.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments