Android 12: cum sa-l descarci si noile optiuni

-

Google a anuntat oficial sosirea urmatorului sau sistem de operare Android 12, care reprezinta o viziune complet noua a sistemului de operare cu un numar mare de imbunatatiri, unele mai vizibile decat altele, care urmaresc sa ofere utilizatorilor o experienta complet diferita. precum Samsung, Sony, LG, Motorola, Lenovo si linia Google Pixel, care tocmai si-a prezentat noile modele. 

Cum se instaleaza Android 12

Este important de mentionat ca Android 12 nu este inca disponibil pentru toata lumea si ca primii care il vor putea achizitiona vor fi cei cu produse Google , precum Pixel 3 sau cele mai noi, in timp ce ar putea ajunge pentru Android . Un dispozitiv in urmatoarele zile sau saptamani. Pe de alta parte, cei care folosesc Samsung, OnePlus, Oppo sau alte tipuri de dispozitive vor trebui sa astepte pana in urmatoarele cateva luni. Altii precum Realme, Tecno, Xiaomi si Vivo au facut parte din programul Android 12 betaasa ca vor avea si versiunea lor in curand. Aceasta versiune va veni in cele din urma pe toate dispozitivele odata ce producatorii isi vor da propria intorsatura si o vor adapta. 

Pentru a-l descarca, trebuie doar sa cautati optiunea System Update in meniul System Preferences. De obicei, dispozitivul avertizeaza cand exista o noua actualizare, dar daca ati dezactivat acele notificari, va trebui sa o vedeti din acel meniu. De asemenea, daca aveti deja un dispozitiv Android 12 disponibil, nu uitati sa faceti o copie de rezerva a setarilor sistemului… in cazul in care ceva nu merge bine. 

Ce este nou in Android 12 

Principala schimbare pe care o are Android 12 este aspectul sau, integrand un aspect mai simplu si mai fin, usor de utilizat, care, fara indoiala, are unele comparatii cu ceea ce a realizat iOS. Desi Android a realizat deja multe, il face minimalist si ofera o multime de optiuni de personalizare care pot avea efect chiar pe intregul sistem de operare, fara ca nimic sa para deplasat. De asemenea, se spune ca aceste optiuni reduc impactul asupra bateriei fiind mai eficiente, in timp ce totul este conceput astfel incat totul sa aiba propriul sau spatiu simplu. 

Printre acestea, introduceti noile optiuni rapide care apar in partea de sus a smartphone-ului cand coborati panoul. Acum sunt diferite si sunt dreptunghiuri mari, usor de accesat si au informatii mai relevante care pot fi ajustate dupa gustul oricarui utilizator. Singurul defect aici este ca butoanele wi-fi si date sunt acum una, asa ca va fi mai complex sa activati unul si celalalt. 

Pe de alta parte, marca pare sa se concentreze pe confidentialitate, oferind un tablou de bord concentrat pe acel in care toate informatiile pe care le acceseaza aplicatiile si cat de des sunt oferite. Acest lucru poate fi cheia pentru detectarea unor programe malware si pentru a sti ce fel de informatii obtin aplicatiile de la noi. Aceasta include o optiune care va permite sa opriti complet camera si microfonul sistemului. 

Pentru iubitorii de jocuri video in Android 12 , a adaugat alte optiuni, cum ar fi acces rapid la optiuni comune, cum ar fi Nu deranjati, sau capturi de ecran si chiar streaming live pe YouTube din joc, pe langa faptul ca ofera date pe care unii le solicita, cum ar fi cadre per al doilea, printre altele. 

In general, restul imbunatatirilor par simple, dar sunt destul de vizibile cand le vedem pe deplin in utilizarea telefonului. Notificarile par mai confortabile si includ mai multe informatii, precum si sunt personalizabile si se potrivesc, de asemenea, cu gama de culori aleasa de utilizator. In timp ce optiuni precum capturile de ecran lungi sunt deja usor de utilizat si de accesat, unele aplicatii terta parte care au facilitat procesul pe Android -urile anterioare sunt depasite . 

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments