Benefit Gimme Brow Review: Cel mai bun gel pentru sprancene pline

-

Unul dintre cele mai neasteptate efecte secundare ale muncii de acasa in ultimele luni este cat de mult mi-a schimbat relatia cu machiajul. Imi place cu adevarat machiajul, dar depind si de el zilnic pentru a-mi ascunde cicatricile datorita anilor de acnee si nu m-am simtit frumoasa fara el de mult timp. Izolat, insa, prioritatile mele s-au schimbat. Ma duc in oras fara fond de ten, dar port un machiaj ca sa iau cina pe canapea. Imi trec timpul incercand fiecare ruj pe care il detin fara a fi machiata in rest. Singurul lucru pe care nu il omit niciodata, indiferent de ce se intampla cu restul fetei mele, este gelul pentru sprancene.

Nu m-am gandit niciodata ca as spune ca gelul pentru sprancene este produsul de machiaj fara de care nu pot trai (cu trei luni in urma as fi spus fond de ten cu acoperire completa, fara indoiala), dar cred ca invatam tot felul de lucruri despre noi in acest an. . In mod obisnuit, sprancenele mele necesita o intretinere destul de redusa, deoarece sunt mai pline. Folosesc doar un gel pentru a le aseza la locul lor (si completez orice petice rare cu un creion daca ma simt in stare). Dar dupa ce a fost complet dezgolit timp de cateva luni, a devenit un nenegociabil pentru mine.

Am sprancene pufoase in mod natural, ceea ce este atat o binecuvantare, cat si un blestem. Desi imi place plinatatea, fiecare par este foarte lung, mai ales acum ca nu-mi vad tipul sprancenelor. Aceasta inseamna ca sprancenele mele tind sa se coboare in jos si sa-si piarda forma daca le las. Cand sprancenele mele se ofilesc, imi doboara toata fata si arat obosita si lipsita de viata. Nu numai ca ma face instantaneu sa arat mai bine, dar alunecarea pe un strat de gel in fiecare dimineata se simte si ca si cum imi pun armura. Declanseaza un raspuns in creierul meu care imi spune ca este timpul sa lucrez , fara a pune o fata intreaga, astfel incat pielea mea sa poata respira. In plus, dureaza doua secunde.

Dar nu orice gel vechi pentru sprancene va fi potrivit. Trebuie sa aiba prindere, dar sa nu arate rigida sau uscata. Trebuie sa fie putina nuanta, dar prea mult pare nebunesc pe fata goala. Si trebuie sa adauge putin pufos fara ca lucrurile sa devina razna. Din fericire, dupa cateva incercari si erori, l-am gasit pe cel perfect pentru job: Gimme Brow+ de la Benefit.

Benefit a inventat in esenta categoria sprancenelor asa cum o cunoastem, asa ca are sens ca marca sa aiba un gel grozav in gama sa. Gimme Brow+ (cunoscut anterior ca Gimme Brow; marca a actualizat recent ingredientele si gama de nuante) este un gel care inmoaie sprancenele cu microfibre, astfel incat acestea sa arate mai pline si mai pufoase. Este disponibil in 11 nuante si este de lunga durata si rezistent la apa. Are, de asemenea, o perie minuscula care este personalizata pentru brand si este perfecta pentru a-mi matura sprancenele in sus, fara a-mi pune produs pe toata pielea.

Gelul este pe partea mai uscata (e putin mai aproape de o pomada dupa parerea mea), ceea ce chiar imi place pentru ca este mai usor de aplicat doar putin, astfel incat sprancenele sa nu devina lipicioase sau grele. Imi ridica sprancenele in timp ce arata in continuare natural si nu le lipeste plat ca multe alte geluri. Imi place un aspect laminat super-stralucitor, dar poate fi un pic cam mult pentru fiecare zi, asa ca Gimme Brow+ este perfect pentru zile mai naturale. Micul indiciu de culoare imi aduce sprancenele in fata si in centru, fara a le intuneca prea mult (folosesc nuanta 2, Warm Golden Brown), iar fibrele si pigmentii completeaza fara efort orice gol. Cel mai important, gelul imi mentine sprancenele pe loc toata ziua, fara rigiditate sau descuamare, cea mai mare suparare a mea pentru animale de companie.

Chiar daca lucrurile revin la normal atat de incet, nu ma vad renuntand prea curand la obsesia mea Gimme Brow. De fapt, daca sprancenele mele sunt una dintre putinele caracteristici care nu sunt blocate de o masca, ar putea la fel de bine sa arate perfecte.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments