Semnificatia numarului 888

-

Semnificatia numarului 888 este ca o faza a vietii tale se termina. De exemplu: daca te trezesti intr-o situatie profesionala proasta sau cu o problema sentimentala si gasesti acest numar, esti pe cale sa-ti gasesti calea de iesire.Semnificatia vederii numarului 888 este ca o faza a vietii tale se termina. De exemplu: daca te trezesti intr-o situatie profesionala proasta sau cu o problema sentimentala si gasesti acest numar, esti pe cale sa-ti gasesti calea de iesire.

Intotdeauna vedem un numar peste tot, pe ceas, pe placutele tuturor masinilor care ne traverseaza calea sau din orice motiv pe paginile cartilor si poate face parte din numarul tau de nastere, asa ca sa te opresti Sa speculezi sau sa te indoiesti ce inseamna, aici va spunem tot ce este legat de 888.

Sa vezi numere repetate este un semn foarte clar din univers si daca intalnesti frecvent numarul 888 in viata ta, inseamna ca ar trebui sa ai rabdare, deoarece stria ta proasta sau disconfortul se apropie de sfarsit si te vei recupera in curand din aceasta situatie.

Adica 888 angelic

Numarul de inger 888 inseamna ca in curand vor aparea obstacole, fie in sfera economica, familiala sau profesionala, asa ca trebuie sa fii pregatit sa diferentiezi micile distrageri de problemele reale.

Amintiti-va ca universul ne pune adesea intrebari ca o modalitate de a deveni constienti, asa ca ar trebui sa incercati sa luati contact cu ingerul vostru pazitor si sa acordati atentie intuitiei voastre.

In cele din urma, 888 nu inseamna doar vesti proaste, este si o modalitate a ingerilor tai de a te anunta ca scopul tau in viata este legat de ceva pe care il iubesti cu adevarat, de exemplu un hobby, natura sau comunicare. Mesajul ingerilor pentru tine este urmatorul:

„Universul este abundent si generos si ai invatat sa te scalzi in fluxul sau perpetuu. Prosperitatea abundenta este a ta, acum si in viitor.”

888 in spiritual

In spiritual, 888 inseamna ca ceva este pe cale sa se intample in viata ta; visele tale pot fi pe cale sa se materializeze, dar in loc sa stai pe spate si sa lasi universul sa faca toata munca, actioneaza pentru a primi miracole cu pumni.

Desi nu se stie exact ce fel de binecuvantare ar putea veni in viata ta (totul depinde de persoana si de circumstantele ei), a vedea aceleasi semne numerice, si mai ales acest numar, este legat de un mesaj pozitiv si puternic, asa ca nu nu este nimic de care sa te temi.

Cifra opt reprezinta abundenta, bogatia si propria putere, iar sa-l vezi triplat este un semn de viata pentru ca tu sa apreciezi tot ce ai in jurul tau, pentru ca doar apreciind si recunoscator pentru toate lucrurile minunate vei putea atrage mai multe dintre ele.

Alte interpretari ale lui 888:

 • Ne spune ca trecem printr-o perioada in care nu ne simtim confortabil dar este o lumina la capatul tunelului.
 • Trebuie sa avem rabdare sa depasim toate neplacerile pe care nu le gasim.
 • Ca nu trebuie sa amanam tot ce vrem sa facem pentru a ne simti mai bine.

888 indragostit

In dragoste, daca vezi numarul 888, inseamna ca ar trebui sa apreciezi relatiile tale.

In dragoste, 888 inseamna ca trebuie sa -ti pretuiesti relatiile, pentru ca tot ceea ce nu este ingrijit si protejat tinde sa dispara.

In acelasi mod, inseamna ca daca treci printr-o perioada proasta, dragostea ar putea fi un aliat excelent pentru a iesi inainte. Asta nu inseamna ca cealalta persoana se va ocupa de rezolvarea problemelor tale si de restabilirea stabilitatii emotionale, ci mai degraba ca cu sprijinul si afectiunea acelei persoane va fi mult mai usor sa -ti vindeci ranile.

Dupa cum stiti, numerologia are mai multe numere secrete ale iubirii si 888 este un semn bun pentru toate relatiile interpersonale, totusi, amintiti-va ca trebuie sa va faceti, de asemenea, partea si sa pretuiti ceea ce va doriti cel mai mult.

Stiati ca semnificatia 8888 indica faptul ca sunteti pe cale sa fiti rasplatit de Univers? Lucrurile bune pe care le-ai facut se vor intoarce la tine si, eventual, vei obtine noroc, armonie si bogatie.

  Share this article

  Recent posts

  Popular categories

  Recent comments