Semnificatia visului de a ucide pe cineva

-

Semnificatia visului de a ucide pe cineva ii poate speria pe unii, care ar putea sa o ia la propriu si sa creada ca reflecta propriile dorinte, dar nu este intotdeauna cazul, desi are un mesaj important pentru „visator”.

Dupa cum ti-am dezvaluit in La Verdad Noticias, interpretarea viselor este uneori distractiva, dar ce se intampla daca visul tau te arata ca un criminal, ucigand pe cineva? Astfel de vise sunt cu siguranta infricosatoare si ciudate in acelasi timp.

Deci, ce inseamna sa visezi sa ucizi pe cineva? PsycholoGenie impartaseste o compilatie interesanta a ceea ce ar putea insemna acest vis. Va prezentam mai jos sensul visului la moartea unei persoane.

Ce inseamna sa visezi ca omori pe cineva?

Inteles de a visa sa ucizi pe cineva

Exista multe motive pentru care mintea ta si-ar aminti un gand legat de ucidere. Si nu este usor sa rezumati raspunsul intr-o singura afirmatie, pentru ca interpretarile viselor, bune sau rele, sunt extrem de subiective.

Deci, de unde stii sensul viselor? Fiecare individ are ganduri diferite si o semnificatie diferita pentru fiecare, asa ca va oferim cateva dintre cele mai comune interpretari ale viselor in care ucidem pe cineva.

 • O interpretare foarte puternica despre uciderea cuiva in visul tau este furia si agresivitatea reprimate. Aceasta furie se poate datora unei anumite persoane, lucruri sau eveniment din viata ta care ti-ar putea aduce un rau.
 • Indica faptul ca esti pe punctul de a-ti pierde cumpatul fata de oricine sau orice. Daca te vezi ca ucizi pe cineva pe care il cunosti, incearca sa-ti amintesti gandurile si relatia cu acea persoana. Este ura, gelozie sau furie impotriva acelei persoane? Discutati despre sentimentele dvs. despre asta
 • Persoana din vis te-a umilit in vreun fel? Daca raspunsul este da, aceasta este cheia sensului visului tau. Poate ca ucizi acea persoana pentru ca ai multe impotriva ei in adancul mintii tale.
 • Daca raspunsul la intrebarea de mai sus este nu si nu ai niciun resentiment fata de persoana respectiva, atunci s-ar putea sa actionezi un anumit aspect al tau cand esti treaz. Va trebui sa analizezi si sa te concentrezi asupra tuturor posibilitatilor si sa identifici radacina furiei.

O alta semnificatie a visului de a ucide pe cineva

Exista o posibilitate puternica ca o crima sau un asasinat pe care il comiti in visul tau sa indice o dorinta de a ucide ceva in tine. Poate fi o dependenta, o amintire veche sau chiar un obicei.

Asemanator sensului de a visa despre moartea ta, acest vis poate incerca, de asemenea, sa scape de un mod vechi de gandire sau de un ideal care a avut o influenta semnificativa asupra vietii tale de zi cu zi.

De asemenea, este posibil sa incercati sa va distantati sau sa va izolati complet de o persoana, relatie sau memorie. Daca vezi pe cineva asistand la actul tau de a ucide, poate insemna ca persoana respectiva si tu impartasesti opinii similare cu gandurile tale.

Crima si visele crima apar adesea atunci cand o persoana este deprimata. Uneori pur si simplu renuntam la anumite evenimente sau lucruri din viata noastra si devenim supusi.

Semnificatia visului de a ucide pe cineva se rezuma la multa furie si frustrare fata de ceva anume in mintea ta. Incapacitatea de a degaja aceste sentimente negative sau depresive se poate transforma in manifestari vizuale extreme, cum ar fi crima in vise.

  Share this article

  Recent posts

  Popular categories

  Recent comments