Afla ce inseamna cu adevarat aceste 10 vise obisnuite despre iubitul tau

-

In sfarsit, indraznesti sa-i spui persoanei care iti place  sau iubirii ei ceea ce simti. Si vesti grozave: ei simt la fel. Te apleci pentru sarut, dar apoi… puf! Te trezesti in pat. Numai.

Daca acest lucru suna familiar, esti intr-o companie buna; Fanteziile de la culcare despre interesul tau romantic sunt comune. Dar ce inseamna cand visezi la persoana care iti place?

Raspuns scurt: Probabil inseamna ca ceva legat de indragostit este o prioritate pentru tine chiar acum.

Potrivit expertilor, sa visezi la dragostea ta este cel mai normal lucru din lume

„Avem tendinta de a visa cel mai mult la ceea ce avem in minte”, spune analistul de vise certificat Lauri Loewenberg . „A visa la dragostea ta este normal […] este modul subconstientului de a explora posibilitatile.”

Indiferent de ceea ce se intampla in mintea ta in timp ce dormi, visul tau iti spune ceva: in La Verdad Noticias  va explicam cum sa il decodati, conform unui expert in vise.

Ce inseamna daca visezi la dragostea ta actuala?

Potrivit lui Loewenberg, sa visezi la dragostea ta este o modalitate prin care psihicul tau isi implineste acea dorinta din viata reala. Daca te gandesti toata ziua la dragostea ta, este logic sa visezi si la el.

Si daca observi ca ai aceste vise tot timpul, ar putea fi un semn ca vrei sa le exprimi adevaratele sentimente si subconstientul tau iti spune sa faci asta.

Ce inseamna daca visezi ca iubitul tau a murit?

Acesta este mai putin un vis si mai mult un cosmar si ar putea semnala exact cum suna: sfarsitul zdrobirii. „Moartea intr-un vis inseamna ca ceva se schimba in viata reala sau ca ceva s-a incheiat”, explica Loewenberg.

„Se schimba sentimentele tale fata de aceasta persoana? S-a schimbat acea persoana? Subconstientul tau poate chiar sa te avertizeze ca aceasta persoana nu este potrivita pentru tine.”

In functie de modul in care raspunzi la acele intrebari, subconstientul tau s-ar putea sa-ti fi oferit deja solutia: mergi mai departe.

Ce inseamna daca visezi la o veche indragostita?

Dezgroparea trecutului in tara viselor ar putea indica ca ceva ce se intampla in viata ta reala evoca experiente anterioare, spune Loewenberg.

Ar putea fi legat de fostul tau iubit: poate te intalnesti cu cineva nou care iti aminteste de asta. Ele se pot intampla si atunci cand intalniti o situatie sau modele de comportament care va amintesc de trecut.

Ce inseamna sa visezi ca esti iubitul cuiva?

Daca ai un vis in care cineva te place, ar putea fi subconstientul tau care iti evidentiaza calitatile personale preferate. Daca dragostea ta te maguleste, probabil ca simti asa pentru tine.

Alteori, aceste fantezii sunt cel mai bine luate la propriu. Visele ca acesta sunt adesea comunicatoare prin intuitie. Daca visezi ca cineva este indragostit de tine si iti place asta, este posibil sa simti acelasi lucru pentru acea persoana.

Ce inseamna sa visezi ca dragostea ta te respinge?

Este mai bine ca asta sa se intample in somn decat in ​​viata reala, nu? Aceste tipuri de vise ar putea fi si intuitia ta la locul de munca, potrivit lui Loewenberg.

„Aceasta ar putea fi intuitia ta care te anunta ca s-ar putea sa nu functioneze si te pregateste pentru asta.” Dar nu totul este pierdut. Analizati daca acest vis este doar o manifestare a propriilor nesigurante in loc de un semn.

Ce inseamna sa visezi ca iubitul tau te place?

Poate ca intuitia iti spune ca ai o sansa cu persoana care iti place. Daca visezi ca interesul tau romantic iti raspund sentimentele, acesta poate reprezenta increderea si optimismul tau in legatura cu asta.

Asadar, daca ati asteptat momentul sa actionati, considera ca acesta este semnul pe care l-ai asteptat.

Ce inseamna sa visezi la „dragosia ta de celebritati”?

Daca visezi la Chris Hemsworth, nimeni nu te poate invinovati. Desi acest vis s-ar putea sa va spuna doar despre o pasiune pe care o aveti pentru o celebritate, poate insemna si ceva mai profund, spune Loewenberg.

In functie de cine visezi, poate fi un semn ca exista ceva la celebritate cu care te identifici sau de care esti atras si vrei sa te intruchipezi, explica el.

Ce inseamna sa visezi ca te indragostesti de un strain?

Desi poate parea ciudat sa ai un vis arzator despre un strain, de fapt subconstientul tau este cel care scoate la iveala parti din personalitatea ta pe care nu le recunosti pe deplin, spune Loewenberg.

In general, el spune ca indragostirea de un barbat necunoscut intr-un vis este reprezentativa pentru calitati masculine stereotipe, cum ar fi asertivitatea.

Simtirea simpatiei pentru o femeie necunoscuta reprezinta de obicei o energie feminina traditionala, cum ar fi creativitatea si a fi in ton cu cei din jurul tau.

Cand acest lucru se intampla intr-un vis, este un semn ca incepi sa recunosti si sa apreciezi acele parti din tine.

Ce inseamna sa visezi ca esti indragostit de celalalt gen?

Deci, daca ai un vis in care esti indragostit de o fata, inseamna ca esti in secret gay sau invers? Nu tocmai, spune Loewenberg.

Aceste vise nu sunt atat de reprezentative pentru sexualitatea ta, ci dezvaluie anumite calitati de care esti atras in general.

Femeile reprezinta in general sensibilitatea, intuitia si creativitatea, in timp ce barbatii simbolizeaza, in general, a fi curajos si a actiona, potrivit lui Loewenberg.

Ce inseamna sa visezi ca esti indragostit de cineva care nu-ti place?

Potrivit lui Loewenberg, asta nu inseamna neaparat ca ai in secret sentimente pentru ei. „Poate sa nu-ti placa acea persoana, dar exista ceva despre ea care ii place subconstientului tau.”

„Intreaba-te ce iese in evidenta la acea persoana. Dintre lucrurile pe care le-ai ales, cel putin unul dintre ele este ceva pe care subconstientul tau il admira.”

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments