5 amulete de protectie si noroc pe care ar trebui sa le porti cu tine in fiecare zi

-

Nimeni nu a spus vreodata ca viata ar fi usoara, pe fiecare cale pe care o parcurgi vei gasi mereu obstacole, dificultati, decizii dificile de luat si momente care iti vor testa curajul si rezistenta. Atingerea obiectivelor tale personale este o chestiune in care perseverenta, concentrarea pe obiective si inteligenta sunt o parte importanta a procesului de cautare a fericirii si a satisfactiei personale. Un pic de noroc nu merge niciodata prost, aici va prezentam cele mai bune 5 amulete de protectie si noroc.

1. Cele mai bune amulete: Totem lup

Este un colier cu o inaltime de aproximativ 15 inchi (38 cm) care ca piesa centrala are o piatra de agat de culoare naturala cu un design minimalist in ton de platina cu figura unui lup adult. Gravura acestui articol este realizata in intregime manual.

In culturile antice, lupul este considerat un simbol al norocului, protectiei, fortei, puterii salbatice si chiar al virilitatii. Acest articol simplu va ofera toata energia unuia dintre cei mai puternici paznici de animale intr-un accesoriu unic care se potriveste cu orice.

2. Bratara Ochi de Tigru

O bratara unisex realizata manual, care iti permite sa alungi energiile negative, sa atragi norocul si sa te tina concentrat in situatii dificile. Acest accesoriu este decorat cu pietre autentice de ochi de tigru si sfere karma pictate in alb, cu gravuri de noroc.

O piesa conceputa conform principiilor budiste de nivelare a chakrelor. Aceasta piesa este realizata in intregime manual si te ajuta sa-ti concentrezi energia interioara in timp ce te umple cu influente pozitive.

3. Skyrim: Wicca Good Luck Charm

O piesa realizata din minereu de zinc de culoare argintie, care are un lant cu un carlig reglabil pentru a ajusta colierul la gatul purtatorului. Acest produs are o gravura rustica care promoveaza sanatatea, puterea, gloria si norocul.

O amuleta unisex care iti pune la dispozitie toate secretele unei magii puternice si stravechi. Acest colier este o bijuterie unica si de inalta calitate pe care o poti purta confortabil in fiecare zi.

4. Cele mai bune amulete: Agate Elephant

O piesa decorativa de dimensiuni compacte, sculptata cu detalii si reliefuri realizate manual intr-o piatra de agat alb ce are forma unui elefant asiatic. Acest farmec de noroc masoara peste 50 mm inaltime pe 40 mm latime si vine in propria cutie cadou.

Pe continentul asiatic, elefantul este foarte respectat, astfel incat unele culturi il asociaza cu noroc, putere si ca simbol al conducerii. Atrageti vibratii bune cu ajutorul acestei piese finisate profesional, inspirata de gigantul bland al Asiei.

5. Kin-Hebi: Token de noroc irlandez

Vorbim despre un trifoi cu patru foi autentic conservat intr-o rasina transparenta netoxica alaturi de niste pietre pretioase care atrag norocul. Acest obiect decorativ are o dimensiune de 1,25 cm.

Un articol de noroc care se potriveste in orice buzunar, oferindu-ti posibilitatea de a-l purta alaturi in orice moment pentru a avea „norocul irlandezilor” oricand ai nevoie. Acest produs este disponibil la un pret destul de accesibil.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments