Ce ar trebui sa stii inainte de a folosi pentru prima data un vibrator

-

Ai luat decizia de a cumpara un vibrator, insa nu stii ce model sa alegi. Este prima ta experienta de acest gen si pentru ca exista atat de multe optiuni, situatia devine un pic cam confuza. Ei bine, de-asta suntem aici, sa te ajutam sa faci o alegere excelenta. Iata ce ar trebui sa stii inainte de a folosi pentru prima data un vibrator.

Alegeti un vibrator mic

Pentru prima experienta, este recomandat sa alegeti un vibrator de pe https://esexshop.ro/ de dimensiuni mici. Cele mari sunt pentru femeile deja experimentate. Pe tine te pot rani si cu siguranta nu iti doresti acest lucru. Asadar, opteaza pentru un vibrator mic.

Setați starea de spirit potrivita

Chiar dacă utilizați un vibrator pentru prima dată, meritați să aveți cel mai bun moment posibil. Așadar, tratați-vă timpul cu „noul prieten” ca pe orice experiență sexuală. Stabiliți starea de spirit. Purtati o lenjerie sexi, ascultati muzica relaxanta si vizionati chiar si un film pentru adulti. Toate aceste aspecte va vor ajuta sa va relaxati si sa va simtiti minunat astfel incat placerea sa fie si mai mare in timp ce va ‘’jucati’’ cu noul prieten.

Atingeti-va putin inainte de a folosi vibratorul

Dacă este prima dată când folosiți un vibrator, lucrurile se pot simți puțin intense. Deci, incepeti încet și încercați mai întâi unele dintre setările de viteză mai mici. Dar – înainte de a ajunge chiar la acest punct – începeți cu mâinile. Atinge-te asa cum iti place cel mai mult si experimenteaza cu mainile inainte de a folosi efectiv jucaria sexuala.

S-ar putea să aveți nevoie de un ajutor

Uneori masturbarea se poate simți puțin ciudată. Și uneori, fiind solo înseamnă că, chiar dacă mintea voastră este în starea de spirit, corpul dvs. are nevoie de un mic ajutor de-a lungul drumului. Deci, este întotdeauna o idee bună să aveți un pic de lubrifiant la îndemână, doar pentru a vă ajuta să va simtiti mai confortabil in timp ce utilizati vibratorul.

O pauza este intotdeauna binevenita

Vibratoarele pot fi puțin intense la prima incercare. Desi ar trebui să se simtă incredibil, uneori toate senzațiile noi, extreme, pot avea efect opus. Bombardarea zonelor cele mai sensibile cu toate sentimentele noi pot amorți totul. Dacă se întâmplă acest lucru, nu continuați, experienta ar putea fi oarecum dureroasa! Pur și simplu luați o pauză și încercați din nou în puțin timp. Astfel, ii veti permite corpului sa se relaxeze mai mult pentru a putea simti placere maxima si nu disconfort.

Nu se rezuma totul doar la vibratii

Este important de stiut ca un vibrator se poate simti ciudat la prima incercare. Asta nu inseamna ca nu se va simti extraordinar la a doua sau la a treia incercare. Asadar, incercati de mai multe ori pana ce incepeti sa simtiti placere intensa. În mod similar cu modul în care toți avem preferințe sexuale diferite, unele jucării se potrivesc mai bine nevoilor unor persoane decât altele. Dacă nu se simte incredibil, treceți mai departe. Pentru mai multe optiuni de jucarii sexuale pentru incepatori, intra pe fbx.ro si descopera gama variata de produse din aceasta categorie. 

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments