Jocuri distractive pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce

-

Dacă tu și partenerul tau urmati aceeași rutină plictisitoare zi de zi, atunci acest lucru poate ucide toată povestea romantică din relația ta, în special sentimentele voastre unul pentru celălalt. Cu timpul, puteți simți chiar că locuiți cu un coleg de cameră și nu cu un partener romantic. Cheia pentru a vă condimenta dragostea și a scăpa de monotonie este să jucați câteva jocuri romantice distractive la fiecare câteva zile.

Puteți alege să jucați oricare dintre aceste jocuri de cuplu pe care le-am colectat pentru dvs. și să urmăriți relația dvs. transformându-se pozitiv. Iată cateva jocuri de cuplu distractive și romantice pe care ar trebui să le încercați cu siguranță și să adăugați o scânteie relației voastre.

1. Jocul Picture

Nu este atât de rău să-ți faci propriile reguli în timp ce joci un joc romantic. Luați o cutie mică cubică și lipiți fotografii pe toate părțile. Puteți alege imaginile pe care vi le doriti – dar cu cât acestea sunt mai obraznice, cu atât mai bine. Apoi, va trebui sa aruncati cutia rand pe rand, exact asa cum faceti cu un zar. Cel care arunca ‘’zarul’’ va trebui sa faca ceea ce afiseaza poza respectiva. Puteți utiliza imagini care să arate un sărut, o imbratisare, o mușcătura unei urechi etc. Sau, cumparati cateva jucarii sexuale de pe PlacereShop.ro pentru a experimenta o placere si mai mare.

2. Scrabble romantic

Scrabble este un joc pe care toată lumea l-a jucat cel puțin o dată în viață. Dar, ai încercat vreodată să joci asta într-un mod romantic? Puteți juca scrabble romantic și sa creați reguli personalizate care sa va ofere distractie maxima. De asemenea, puteți adăuga varietate la acest joc alegând o categorie precum Strip scrabble sau Kiss scrabble. Când înscrieți un anumit număr de puncte, partenerul dvs. trebuie să vă sărute – sau să îndepărteze o piesă vestimentară. Este un joc de cuplu obligatoriu care sigur va încălzi lucrurile.

3. Ruleta cu bauturi

Pentru a juca acest joc, aveți nevoie de câteva băuturi – de preferință vin – și două pahare. Cu toate acestea, nu trebuie neapărat să fie alcool. Dacă voi nu beți alcool, luați o băutură răcoritoare la alegere. În joc, unul dintre voi va pune o întrebare, iar celălalt va trebui să răspundă cu „da” sau „nu”. Dacă răspunsul este un „da”, persoana căreia i se pune întrebarea va trebui să ia o înghițitură. Dacă răspunsul este un „nu”, nimeni nu trebuie să ia o înghițitură. Obiectivul principal este să vă distrați mult, astfel încât să puteți personaliza jocul în funcție de ceea ce vă place și să îl faceți mai plăcut.

4. Scufundați nava

Sink the ship este un joc popular extrem de distractiv pentru cupluri. În acest joc, trebuie să vă turnați băutura într-un pahar care plutește în lichid într-un pahar mai mare. Obiectivul nu este să permită scufundarea sticlei. Cu toate acestea, trebuie să o personalizați puțin pentru a o juca într-un mod romantic. Folosiți-vă imaginația pentru a face jocul mai sălbatic. Include pedepse obraznice ori de câte ori poți.

5. Adevăr sau provocare

Pur si simplu acest joc nu îmbătrânește niciodată. Poate fi ușor transformat într-unul dintre cele mai bune jocuri distractive pe care cuplurile le pot juca acasă. Nu aveți o grămadă de prieteni cu care să il jucați? Nici o problemă! Mergeți mai departe și jucați-l cu partenerul dvs. Puteți pune întrebări amuzante sau personale dacă acesta alege „Adevărul” și puteți accelera dacă selectează ‘’Provocare’’. Intra pe princeradu.ro pentru a descoperi multe alte jocuri pentru cuplurile care vor sa elimine monotonia din viata lor.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments