Ce spun culorile pe care le porti despre tine! Culorile si personalitatea

Inca din timpul Egiptului Antic, oamenii au fost fascinati de magia culorilor si de pe care le spun ele despre cei care le poarta. Egiptenii atribuiau culorile anumitor divinitati si le considerau o punte de legatura intre lumea umana si cea divina.

Hainele si culorile pe care alegem sa le purtam zi de zi ne pot reflecta personalitatea, insa, adesea, ele ne pot influenta si prefera pe care le avem. Hainele pe care le porti, mobilierul din casa ta, masina pe care o conduci, toate ofera indicii despre personalitatea ta.

Hai sa vedem ce spun culorile pe care le porti despre tine.

Albastru

In materie de albastru, discutam despre amantii perfecti – le place la nebunie sa faca sex. Amatorii de albastru consideră – de obicei – ca a face dragoste eo arta. Atat barbatii, cat si femeile care adora albastrul sunt parteneri extraordinari. De asemenea, cei care aleg sa poarte culoarea albastra sunt persoane echilibrate, loiale si de incredere. Nuantele deschise te pot descrie ca o persoana calma, insa un albastru electric sugereaza indrazneala celui care alege sa poarte aceasta culoare.

Rosu

Persoanele care prefera rosul au tendinta de a fi extrem de pasional si se bucura de sex in orice forma sau modalitate imaginabila. Atunci cand se intalnesc doua persoane a caror culoare preferata este rosul, totul pare sa ia foc in jurul lor. O persoana energica si pasionala va purta mereu rosu, dar, uneori, aceasta culoare poate lua si conotatii negative, sugerand agresivitate.

Verde

Amatorii de verde abordeaza sexul cu o atitudine proaspata si inocenta, conform psihologilor. Barbatii care iubesc verdele sunt mereu neindemanatici si se simt stanjeniti atunci cand vine vorba despre sex, insa acest lucru le da un aer aparte, ii face sa pentru incantatori si afectuosi. De asemenea, cei care optează pentru verde sunt persoane care caută în permanență idei și activități noi. Verdele semnifica si prospetime, bunatate, fiind numita si culoarea naturii.

Alb si negru

Cele doua nonculori, alb si negru, sunt si cel mai des purtat de oameni. Negrul semnifica cel mai adesea putere si seriozitate, dar si timiditate si o dorinta de a trece neobservat. Spre deosebire de negru, albul nu este o culoare ce poate fi purtată de oricine. Aceasta culoare sugereaza o atentie deosebita la detalii, puritate, dar si perfectiune. In materie de sex, dacă albul este culoare preferată a cuiva, atunci sexul e, cel mai adesea, un subiect tabu pentru acea persoană.

Galben

De regula, iubitorii acestei nuante cedeaza in fata dorintelor partenerului. Nu se bucura niciodata din plin de sex, insa nici nu refuza invitatia cuiva pe care il admira sau a carui companie ii bucura. Cei care prefera galbenul sunt persoane foarte versatile și pozitive, in general.

Roz

Persoanele care prefera roz refuza – de regula – sa se maturizeze. Femeile tind sa promite mai multe decat intentioneaza sa ofere, iar barbatii care iubesc aceasta culoare sunt mari amatori de flirturi.

Mișcare

Pasionatii de mov se considera adesea prea sofisticati pentru o aventura. Barbatii care iubesc aceasta culoare abordeaza sexul la fel cum abordeaza si afacerile – inceheie tranzactii si merg mai departe. La fel si femeile.

Portocaliu

Persoanele carora le place foarte mult portocaliul sunt inclinate spre fantezii sexuale. Daca te incadrezi in aceasta categorie, stii ca pentru tine sexul e ca o piesa dramatica in care tu esti vedeta.

Maro

Persoanele care iubesc această culoare sunt tandre, profunde și sensibil la dorintele partenerului. Imbratisarile romantice in fata semineului, plimbarile prin ploaie, fuga dupa fulgii de zapada sunt gesture foarte importante pentru iubitorii acestor culori.

Gri

Culoarea gri e preferata de persoane nesigure si sovaielnice. Acestea nu sunt incantate de nimic, nici macar de culori, astfel incat abordeaza o atitudine de neimplicare. Parteneriatul intre doua persoane care iubesc culoare gri nu e unul tocmai reusit, de regula.