Cele mai bune melodii pentru nunti

-

O nunta perfecta nu poate avea loc fara muzica perfecta. Este clar, asta ne insoteste in cele mai rele si mai bune momente si in ziua nuntii nu putea fi mai putin. Intrand in biserica cu cantecul ingerilor pe fundal in timp ce pielea sta pe cap la fiecare pas, iesind triumfator dupa un mult asteptat „Da, vreau” in ritmul miticului „Aleluia” si dansand pana in zori cu ce va fi sotul tau are nevoie de muzica da sau da. Dar nu stii pe care sa o alegi? Avem clar.

Folosim cele mai bune filme de dragoste si foarte, foarte Disney pentru a va aduce coloanele lor sonore. Aici va lasam cele mai dansabile propuneri ale noastre.

Cantece de dragoste din filme pentru nunti

Avem clar, cantecele de film de dragoste pentru nunti sunt tocmai cele mai bune pentru a completa seara. Moon River, Titanic si multe altele sunt preferatele noastre. Te inscrii?

1. Mic dejun cu diamante „Moon River”

Daca vrei sa-l faci pe iubitul care-ti asteapta sa sufere (doar putin), cea mai buna optiune este Moon River. Cantecul care deschide unul dintre cele mai cunoscute filme din toate timpurile, poate incepe si ziua ta cea mare.

2. Titanic „Inima mea va continua”

Nu am putut pastra aceasta melodie incredibila in calimaria care a dat pielea de gaina mai mult de o.

Pentru ce moment al nuntii? Avem mai mult decat clar, am optat pentru intrarea miresei.

3. Aparitia zorilor (The Twilight Saga) „A Thousand Years”

Cantecul care nu poate lipsi la o nunta este „A Thousand Years” de Christina Perri. Il acordam direct la intrarea miresei sau la dansul inaugural.

4. Moulin Rouge „Come What May”

Piesa care a emotionat publicul de la Moulin Rouge te va emotiona si la nunta ta daca te decizi sa dansezi pe ea cu o coregrafie buna impreuna cu viitorul tau sot.

„Fie ce-o fi,

Te voi iubi”

5. 50 Shades of Grey „Iubeste-ma asa cum faci”

O melodie mai puternica pentru banchet sau petrecere este o optiune foarte buna. In acest caz, va lasam cu „Love me like you do” de Ellie Goulding, una dintre cele mai de succes piese care cu siguranta va incununa multe nunti.

Cantece din filme Disney pentru nunti

Si pentru ca melodia o spune deja: «Hakuna Matata traieste si fii fericit, nicio problema nu trebuie sa te faca sa suferi»… pentru ca aici va lasam cele mai dansabile melodii Disney, in concordanta cu orice tip de nunta (ai auzit bine, cu toate tipurile de nunti).

6. Anastasia „O data in decembrie”

Cantecul tinerei Anastasiei pierduta in palatul copilariei ei este unul dintre preferatele noastre.

Pentru ce ora la nunta? Fara indoiala, ramanem cu momentul primului dans ca sot si sotie. Lacrimile sunt garantate.

7. Frumoasa si Bestia

Frumusete in frumoasa ei rochie de printesa, fluturandu-si pliurile largi in jurul salii mari de langa Bestie. Le poti imita la nunta ta si dansa pe sunetul acordurilor lor.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments