Cele mai frumoase 10 case Airbnb in care veti dori sa stati

-

Airbnb a devenit o optiune excelenta de cazare pentru multi calatori care cauta o experienta placuta dincolo de hoteluri de lux si camere inaccesibile. Pentru a doua oara, compania a dezvaluit cele mai frumoase 10 case Airbnb in care vei dori sa stai, prezentand top 10 din 2022.

Acest clasament a fost clasificat in functie de numarul de like-uri primite de imaginile pe care Airbnb le posteaza pe contul sau de Instagram @airbnb. Potrivit companiei, acesta este indicatorul pentru a defini care sunt cele mai dorite cazari de calatori.

Si este ca aceste locuri arata atat de bine incat oricine isi doreste sa calatoreasca in cealalta parte a lumii si sa petreaca, chiar si cateva zile facand o baie intr-o cada in timp ce te relaxezi si observi lacul Wakatipu din Noua Zeelanda sau apreciezi peisajul dintr-un casa in copac foarte aproape de Woodstock, New York si, de ce nu, ajunge la locul de odihna unde se poate accesa doar printr-o barca.

Si desi intr-adevar singurul lucru care se vede din aceste locuri de cazare este o simpla fotografie, adeptii contului de Instagram Airbnb presupun ca este suficient sa vezi o fotografie pentru a dori sa fii in acele locuri care promit un sejur de neegalat.

Acestea sunt cele mai frumoase 10 case de pe Airbnb 2022 in care vei dori sa stai.

LUC 22 Retragere alpina

Unde : Queenstown, Noua Zeelanda, cu vedere la Lacul Wakatipu

Oaspetii iubesc : cazile de inmuiere, prajiturile oferite de gazda, precum si posibilitatea de a savura sampanie in timp ce ai o priveliste incredibila.

Camera Lazzarella intr-o moara veche

Unde : Ravello, Coasta Amalfi, Italia

Oaspetii iubesc: aceasta casa asemanatoare unui castel, unde se poate trai o vacanta ca de basm, situata pe malul raului Dragone.

Casa in copac

Unde : Willow, New York, SUA

Oaspetii iubesc : iubitorii de natura doresc sa stea la aceasta casa la 15 minute de Woodstock, mai ales pentru ca camera este in varf, cu un cer mare instelat.

In desert

Unde : Joshua Tree, SUA

Oaspetilor le place : Sa ai un loc departe de orasele mari, unde singurul lucru care se observa este linistea desertului. Aceasta casa dateaza din 1950 si a fost renovata pentru a servi drept casa de cazare, profitand de cele peste 9 hectare de teren. Cei care au vizitat-o ​​au surprins rasarituri incredibile fara a fi nevoiti sa se ridice din pat.

Frumos riad

Unde : Marrakech, Maroc

Oaspetilor le place : un riad fara piscina ar fi imposibil, mai ales daca va aflati in acest taram al continentului african. Acest spatiu este ideal pentru relaxare cu ceai de menta si prajituri gratuite dupa ce ai vizitat orasul. Nimanui nu-i place o dupa-amiaza la piscina.

Casa Lacului

Unde : New South Wales, Australia

Oaspetii iubesc : singura modalitate de a ajunge la aceasta casa de pe raul Hawkesbury este cu barca. Un spatiu in care sa uiti de toata lumea si de toate, desi daca vrei sa locuiesti cu mai multi oameni, este necesar doar sa ceri serviciul de ambarcatiune si te vor duce in cea mai apropiata comunitate pentru a manca si a descoperi locuri noi.

Design vintage si arta contemporana

Unde : Trastevere, Italia

Oaspetii iubesc : Acest apartament de lux este situat in inima frumosului cartier Trastevere. Cel mai dorit moment este sa te bucuri de privelistea din acest balcon.

Apartament cu vedere de neegalat si piscina

Unde : Perledo, Lacul Como, Italia

Oaspetii iubesc : Nimeni nu neaga ca privelistea acestui lac este impresionanta, dar din acest spatiu sigur vei gasi unul dintre cele mai impresionante. In plus, se afla langa Varenna, Bellagio si Menaggio, locuri pe care le puteti vizita pe drum.

Vila exclusivista cu doc ​​privat

Unde : Piano di Sorrento, Italia

Oaspetii adora : plaja, marea si privelistea care poate fi vazuta de pe Coasta Amalfi. O vacanta ideala plina de odihna si zile insorite.

Cabana triunghiulara in mijlocul junglei

Unde : Siargao, Filipine

Oaspetilor le place : sa fie intr-o cabina triunghiulara in mijlocul junglei fara a fi nevoiti sa se bucure de o vacanta mare in care sunt insotiti de doua animale de companie ale gazdelor.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments