Coafuri pentru fete pentru petreceri

-

Invata pasii pentru a face coafuri frumoase pentru fete pentru petreceri, acestea sunt ideale pentru o sarbatoare deosebita precum ceremonii, prima comuniune, absolviri etc. Sunt foarte usor de facut si fetita ta va arata ca o printesa.

Petrecerile si serbarile speciale merita intotdeauna o coafura speciala realizata profesional, astfel incat fotografiile suvenir ale fetelor sa reflecte o imagine mai pozitiva despre ele si sa para fericite cu tinuta si coafura lor.

Daca vrei sa petreci mai mult timp pentru ca fetita ta sa arate frumos la o petrecere, atunci La Verdad Noticias ne impartaseste cele mai frumoase coafuri pentru fete, sunt usoare dar in acelasi timp creative. 

Coafuri usoare de petrecere pentru fete

Coafuri pentru fete cu cocuri joase

Daca sunteti in cautarea unor coafuri usoare de petrecere pentru fete, iata cum sa le faceti, fie cu cocuri joase, fie cu cornrows.

 • Coafuri pentru fete cu cocuri joase

Pasul 1: Diviziunile

O despartire centrala in partea de sus a coroanei. Folosind tehnica zig-zag, mai faceti trei diviziuni, una care imparte parul in doua jumatati si pe fiecare parte inca o diviziune care le imparte tot in doua. Tineti fiecare cu o clema.

Pasul 2: Odata ce ati facut acest lucru, ar trebui sa aveti patru sectiuni.

Pasul 3: Pigtails

Acum trecem la realizarea pigtail-urilor joase in fiecare sectiune folosind benzi elastice. Cozile de la capat ar trebui sa fie putin mai inalte decat cele centrale.

Pasul 4: Impletituri simple

Urmatorul pas, faceti impletituri cu 3 fire pe fiecare dintre cozi. Important este sa le largiti putin si odata ce ati terminat puneti lac pe el.

Pasul 5: Chifle scazute

Pentru a termina coafura, va trebui sa rulati fiecare impletitura intr-o funda si sa o modelati.

 • Coafuri pentru fete cu impletituri mexicane

Pasul 1: Diviziunile.

Impartirea este foarte simpla, deoarece trebuie doar sa faci o despartire in mijloc si sa tii ambele parti cu o coada de cal.

Pasul 2: Doua codite

La aceasta coafura, inaltimea coditelor este foarte importanta pentru ca daca nu ai parul foarte lung nu trebuie sa faci coditele foarte jos pentru ca atunci impletitura nu va ajunge in varf. Prin urmare, inainte de a face coada finala, verificati acest punct.

Pasul 3: Impletituri simple

In fiecare impletitura faceti o impletitura simpla si prindeti cu o banda de cauciuc. Largiti cu grija impletiturile pana cand latimea este aceeasi pe toata lungimea impletiturii. Si acum tot ce ramane este sa li se alature in varf.

Pasul 4: Ridicati impletiturile

In aceasta parte, trebuie sa ai agrafe de par sau agrafe inchise cu mana si sa fii foarte atent la videoclip pentru a nu avea indoieli. Daca tot ai probleme la asezarea agrafelor, te sfatuiesc sa vezi Cursul de instrumente de baza pentru styling unde ti-l explic in detaliu.

Coafuri pentru fete pentru petreceri aniversare

Coafuri pentru fete cu jartiere

Coafurile pentru petrecerile de ziua de nastere sunt de obicei putin mai elaborate si de aceea aici va impartasim doua idei perfecte pentru aceasta situatie speciala.

 • coafura cu jartiere

Pasul 1: Diviziunile

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa impartiti parul in doua jumatati cu o despartire in mijloc. Tinem partea stanga cu o clema sau o cravata temporara de par si incepem cu partea dreapta. Este o coafura simetrica, prin urmare ceea ce facem pe o parte se va repeta pe cealalta. Acestea fiind spuse, trecem la diviziuni.

Prima impartire in forma de triunghi pe fata. Fixati cu o banda de cauciuc, asigurandu-va ca este in mijloc.

A doua diviziune care merge in diagonala de la despartirea din mijloc pana la partea superioara a urechii. Distanta dintre diviziuni care sunt de aproximativ 4 centimetri. 

A treia diviziune: aceasta o va imparti pe cea anterioara in doua jumatati. Fiecare va fi prins cu un elastic, adaugand jumatate din coada de cal facuta anterior.

Pasul 2: Ultimele cozi

In acest moment al coafurii, ar trebui sa aveti doua codite si o parte din par in jos. Cu acest par faceti o coada de cal la inaltime medie si cu cele doua codite uniti-le la una centrala si aceasta se va adauga apoi la coada de cal.

Pasul 3: Impletituri simple

Odata ce toate acestea sunt facute, va trebui sa repetati acelasi lucru pe cealalta parte. Puteti termina coafura sau puteti impleti o impletitura simpla in fiecare coada de cal si puneti o fundita draguta pe ea.

 • Coafuri pentru fete cu coc dublu

Pasul 1: Pentru a incepe, pieptanati, descurcati bine parul si impartiti parul in doua parti, facand o portiune verticala de la frunte pana la ceafa si fixati partea stanga cu o clema.

Pasul 2: La inaltimea partii inferioare a coroanei, faceti o despartire orizontala, de la mijloc pana la ureche, prinzand parul deasupra cu o clema.

Cu partea de jos, faceti o impletitura cu 3 suvite, dar in loc sa incrucisati firele de deasupra, incrucisati dedesubt. Asigurati-l cu o banda de cauciuc.

Acum eliberati clema de sus si faceti o coada de cal inalta, tinand-o tot cu un elastic.

Odata ce ati facut acest lucru, faceti acelasi lucru cu partea din stanga.

Pasul 3: In functie de lungimea parului, puteti fie: Incrucisati cele doua impletituri inferioare (daca aveti parul lung) si le atasati de coditele inalte sau aduceti fiecare impletitura in coada de cal de sus pe aceeasi parte.

Pasul 4: Pe fiecare dintre codite, va trebui sa faceti o impletitura de snur pe ambele codite. Pe impletitura din partea dreapta, veti dori sa infasurati firele pe ele insele la stanga si sa le incrucisati una peste alta la dreapta. Iar cel din partea stanga, va trebui sa infasurati capetele pe ele insele spre dreapta si sa le incrucisati intre ele spre stanga.

Pasul 5: Tot ce ramane este sa faci fundatele. Pentru a face acest lucru, va trebui doar sa luati fiecare impletitura si sa o infasurati in jurul cozii de cal si sa puneti agrafele de par necesare, astfel incat sa fie bine fixata. Cel din partea dreapta spre dreapta si celalalt din partea cealalta.

Coafuri pentru fete pentru petreceri elegante

Coafuri semi-colectate pentru fete

Daca esti in cautarea unei coafuri pentru fetita ta pentru o petrecere eleganta, un updo cu impletitura frantuzeasca sau un semi updo va fi fabulos.

 • Coafuri pentru fete colectate cu impletitura frantuzeasca

Pasul 1: Diviziunile

Foarte simplu, o linie in mijloc pana in varful coroanei si din acest punct, folosind spatele pieptenului cu dinti fini, trageti o linie in zig-zag pana la ceafa. Impartiti-l in doua si legati partea stanga cu o cravata pentru a incepe sa lucrati cu cea dreapta.

Pasul 2: impletitura franceza

In acest caz vom urma aceeasi tehnica folosita la coafura Printesei Leonor. Prin urmare, hranirea va fi doar la jumatate, astfel incat in ​​acest fel impletitura sa capete mai multa usurare si parul sa ramana sub el.

 • coafura semi-adunata

Coafurile pe jumatate pentru fete sunt un clasic pentru anumite ocazii precum nunti, ceremonii, petreceri sau orice ocazie cu totul speciala. Bentitele sunt un accesoriu foarte popular, la fel ca si florile, si sunt perfecte pentru impodobirea acestui tip de coafura.

  Share this article

  Recent posts

  Popular categories

  Recent comments