10 Moduri in care te testeaza un barbat Pesti

-

Barbatii Pesti sunt notoriu de complicati si greu de inteles! Desi sunt adesea acceptatori, calmi si sensibili, sunt, de asemenea, extrem de observatori. Cand sunt interesati de tine la inceputul unei relatii, vor dovada ca esti potrivit pentru ei.

Uneori, ei cred ca cel mai bun mod de a obtine aceasta dovada este sa te testeze pentru a vedea cum esti cu adevarat.

Deci, cum te testeaza un Pesti la inceputul relatiei? Cititi mai departe pentru a afla…

El se inchide

Pestii sunt un semn de apa, asa ca cei nascuti sub el sunt adesea sensibili si emotionati. Pentru barbatii Pesti, acea natura emotionala vine cu un pic de stigmatizare sociala.

S-ar putea sa se simta inconfortabil fiind vulnerabil in legatura cu adevarata sa sensibilitate, deoarece nu este sigur cum vei reactiona. S-ar putea chiar sa-l faca sa se simta mai putin „macho” decat isi doreste sa fie!

De aceea, un barbat Pesti s-ar putea inchide si s-ar inchide emotional. Este un test pentru a vedea cum vei reactiona la asta si daca esti demn de vulnerabilitatea lui. Uneori, testul nici macar nu este unul constient, ci unul efectuat dintr-un instinct de a se proteja. 

Indiferent de motivul acestui test, nu fi prea insistent. Exprima-ti sprijinul pentru el si spune-i ca vei fi fericit sa-l auzi cand va fi gata sa fie mai deschis cu tine.

El va testeaza disponibilitatea ca insotitor

Pestii sunt reprezentati de doi pesti, asa ca nu e de mirare ca cei nascuti sub zodie isi doresc mereu insotitori! Un barbat Pesti nu vrea de obicei sa faca lucruri singur. Va dori sa-l insotiti in diferite locuri si sa petreceti mult timp cu el.

Nu toata lumea este pregatita ca timpul lor sa fie ocupat de atentia ceruta de un barbat Pesti. El trebuie sa-ti testeze disponibilitatea pentru a se asigura ca vei fi fericit sa-ti petreci tot timpul cu el.

El va asigura intentia

Cei nascuti sub semnul Pestilor sunt adesea indivizi foarte generosi. Ca atare, de asemenea, sunt profitate destul de des.

Un barbat Pesti s-a mai confruntat probabil cu multe forme de angajament indoielnice inainte. Datorita acestor experiente, el nu poate fi sigur de intentia si loialitatea ta pana nu le testeaza.

Un barbat Pesti vrea sa se asigure ca te vei dedica lui la fel de mult cum ar face pentru tine. Daca simte o lipsa de dedicare din partea ta sau o schimbare in intentie, va schimba. El va incerca sa-ti reflecte nivelul de daruire sau intentiile tale pentru a vedea daca iti vei dovedi angajamentul sau vei renunta.

Barbatii Pesti se pricep foarte bine la schimbarea pentru a te oglindi, deoarece Pestii sunt un semn mutabil. El este adaptabil la orice modificari si este atent la ele. Asemenea pestilor care il reprezinta, el va merge cu fluxul pana cand va sti sigur unde stai.

El nu va incepe primul un conflict

Pestii sunt semnul final de apa, incheind ciclul care a inceput cu Rac si Scorpion. Asta inseamna ca un barbat Pesti are toata empatia celorlalte zodii de apa, dar cu mai multa inchidere.

El este capabil sa ierte, sa schimbe si sa lase lucrurile in trecut. De fapt, asa prefera sa traiasca. Dar daca acesta este cazul, atunci de ce nu intinde mana dupa o lupta?

Acesta este inca unul dintre testele unui barbat Pesti. Trebuie sa stie ca esti ca el. El vrea ca tu sa intinzi primul mana si sa-ti demonstrezi capacitatea de a gestiona conflictele fara a incepe drama.

Tanjeste la stabilitate emotionala si stie ca luptele vor scoate la iveala ce e mai rau din tine. Daca stii cum sa te racori si sa ajungi matur, el va fi rapid sa ofere sprijin emotional si sa fie alaturi de tine.

El verifica cum te incadrezi in cercul lui social

Iti amintesti ce am spus despre cei doi pesti si antipatia de a fi singur? Ca rezultat, barbatii Pesti sunt cu siguranta niste animale de pachet!

Prietenii si familia lor sunt foarte importanti pentru ei si nu isi pot imagina intalniri cu cineva care nu se va potrivi cu usurinta in acest cerc.

Daca un barbat Pesti este interesat de tine, el iti va testa compatibilitatea cu „haita” lui. Trebuie sa poti sa stai cu ei inainte de a se gandi serios sa te intalneasca.

De asemenea, tine cont cu mare detaliu de opiniile cercului sau social. Daca prietenii lui nu te plac, el va lua asta ca pe un steag rosu asupra ta. 

El se retrage

Ca toate semnele de apa, un barbat Pesti poate fi putin dornic. De aceea s-ar putea sa-ti faci griji daca se retrage brusc de la tine si pare sa manifeste mai putin interes. El nu mai raspunde la mesaje si incepe sa-ti ignore apelurile. Acest tratament silentios poate fi extrem de inghetat!

S-ar putea sa fii ingrijorat, dar nu fi! Acesta este probabil doar un alt test de la barbatul Pesti din viata ta. El, inca o data, vrea sa stie cum ati putea reactiona in aceasta situatie. 

In plus, desi barbatii Pesti isi doresc o companie constanta in sens fizic, au nevoie si de spatiu emotional si personal. Odata ce esti angajat pe termen lung, un barbat Pesti stie deja ca esti insotitorul lui fizic si se simte in siguranta in asta. 

In acest ultim punct, el va dori acelasi spatiu de care toate fiintele umane au nevoie in mod natural pentru ei insisi. El trebuie sa se asigure ca ii vei putea oferi asta, iar retragerea poate fi un test in acest sens.

Cel mai bun lucru de facut aici este sa nu fii impotent. Trimite-i un mesaj spunandu-i ca vei astepta cand va fi gata sa vorbeasca cu tine din nou. 

El iti testeaza limitele

Am vorbit despre modul in care Pestii sunt semnul final de apa si simbolizeaza inchiderea ciclului de invatare al semnelor de apa. Un barbat Pesti are cea mai mare empatie si cea mai mare sensibilitate.

Are o capacitate uriasa de emotie si iertare – dar reuseste asta doar datorita limitelor bune. Fara limite puternice si control, aceste sentimente l-ar coplesi.

Acesta este motivul pentru care un barbat Pesti ti-ar putea testa limitele atunci cand incepi sa te intalnesti. Vrea sa vada daca va veti mentine pe pozitie si va veti intari limitele in acelasi mod in care trebuie sa faca el.

Daca nu poti face asta, el va vedea ca nu-ti lipseste maturitatea de care are nevoie intr-un partener. Deci, sustine-te si nu-l lasa sa treaca limitele pe care le-ai stabilit!

Joaca cald si rece

Iti aduci aminte ce am spus despre semnele de apa si despre spalarea dorita? Un barbat Pesti foloseste acea natura la maximum atunci cand te testeaza.

Pestii care reprezinta acest semn inoata in directia opusa, simbolizand divizarea constanta in deciziile sale. De aceea, barbatii din aceasta zodie au o reputatie atat de mare de a fi confuzi pana in prezent. 

Intr-o zi, te improsca cu toata afectiunea din lume. Urmatorul, este total distant si neatent. Face asta pentru ca iti testeaza inca o data reactiile. Cat de bine poti gestiona aceasta confuzie si conflict?

Din fericire, barbatii Pesti fac asta doar atunci cand nu sunt siguri de intentiile tale. El iti da sansa sa te indepartezi si sa pleci. Odata ce vei demonstra ca nu vei fi descurajat si ca vei lupta pentru el, acest comportament se va opri.

El iti evalueaza cercul social

Deoarece barbatii Pesti sunt astfel de animale de haita, asa cum s-a spus anterior, ei cred, de asemenea, ca „haita” cuiva spune multe despre ei.

Barbatul Pesti din viata ta va dori sa vada cu cine iti petreci timpul si sa te inconjoare. Lui, acei oameni vor spune multe despre tine. 

Asta inseamna ca te va testa dorind sa-i cunoasca pe cei de care esti cel mai aproape. Daca primeste vibratii proaste de la ei, va considera acest lucru un steag rosu.

Veti dori sa va asigurati ca sunteti inconjurat de oameni buni inainte de a incerca sa prindeti un barbat Pesti!

Iti apasa pe butoane cu experienta

Stiti deja ca barbatii Pesti sunt foarte empatici. Aceasta inseamna ca un barbat Pesti isi va da seama rapid cum sa-ti apese butoanele si o va face. Acesta este modul lui de a-ti testa temperamentul. 

Barbatii Pesti urasc conflictele din cauza emotiilor lor ridicate si prefera sa fie acceptatori si relaxati. Unii duc asta prea departe si abordeaza lucrurile dintr-un unghi de culoare trandafir, asa cum ii impinge planeta lor dominanta, Neptun. Ei vor ca situatiile sa fie ideale in orice moment.

Desigur, majoritatea barbatilor Pesti vor invata sa compenseze acest neajuns. Dar asta nu inseamna ca vor invata vreodata sa fie de acord cu luptele explozive. Ei trebuie sa se asigure ca va puteti gestiona temperamentul si ca raspundeti matur si calm la instigarile lor. 

Va intereseaza mai multe postari despre astrologie? Afla de ce Pestii sunt atat de fierbinti, cum sa stii daca un barbat Taur te foloseste si semne comune ca un barbat Scorpion te joaca

Concluzie

Poate fi frustrant cand un barbat Pesti te testeaza. Este rezonabil daca te simti confuz de actiunile lui sau iritat de felul in care se comporta. Exista un grad de testare care este rezonabil atunci cand vedeti amandoi daca sunteti compatibili.

Dar exista si un punct in care asta se transforma in jocuri mentale nesanatoase si toxice. Indiferent de semnul astrologic al cuiva, fiecare individ este capabil sa opteze pentru o comunicare sanatoasa!

Daca un barbat Pesti iti place, „testele” pe care le foloseste nu vor impiedica formarea unei conexiuni sanatoase intre voi. Asigurati-va ca puteti diferentia testele unui Pesti de semnalele rosii ale unei persoane!

Daca sunt steaguri verzi pana la capat, atunci acordati atentie testelor pe care le obtineti si rulati cu ele. Il vei impresiona pe acel barbat Pesti in viata ta in cel mai scurt timp!

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments