Pas cu pas pentru a face coafuri pentru fete cu impletituri usoare

-

Coafurile pentru fete cu impletituri pot fi usoare si foarte complicate, exista o mare varietate si stiluri pe care le poti face singur cu multa rabdare si creativitate.

Coafurile cu impletituri sunt una dintre marile tendinte ale sezonului 2021 si 2022, ele fiind deja vazute in colectiile unor firme si designeri prestigioase, precum si in cele mai influente vedete.

Din aceste motive si pentru ca fetele tale sa se simta ca o printesa, noi va impartasim cateva coafuri pentru fete cu impletituri care le vor oferi stil, versatilitate si multa prospetime.

Tipuri de coafuri pentru fete cu impletituri

Coafuri pentru fete cu impletituri

Propunerile de coafuri pentru fete cu impletituri acopera stiluri foarte variate, din moment ce puteti vedea coafuri care sunt total colectate sau semi-colectate, le descriem mai jos.

 • colectate

Daca optezi pentru un updo total, posibilitatile sunt nesfarsite. Poti combina impletiturile cu codite, sau cu parul rasucit in coc, si in acelasi timp sa folosesti diferite accesorii precum fundite, flori sau brose.

 • colectii

Ca si impletiturile frantuzesti, care permit stiluri foarte creative. Pentru o ceremonie sau comuniune, impodobirea parului cu flori si perle este o idee excelenta. De asemenea, puteti folosi funde sau brose din strass.

 • jumatate de imbracaminte cu impletituri

Daca alegeti sa lasati o parte din par in jos, puteti plasa parul deasupra capului pentru a-i da volum si pentru a face stilul sa para mai festiv si ceremonial. Poti folosi si o mare varietate de accesorii, in functie de ocazie.

 • impletituri olandeze

In plus, exista propuneri cu adevarat foarte simple care necesita putin timp pentru a le dedica, precum impletiturile olandeze, perfecte pentru toate ocaziile.

 • african

Te poti juca si cu impletituri africane, in multe cazuri decorate cu detalii simple precum panglici, flori sau brose, singura cheie este creativitatea.

Coafuri pentru fete cu impletituri

Impletitura frantuzeasca pentru fete cu breton

 1.  Despartiri: Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa desparti bretonul cu o agrafa, astfel incat sa nu te deranjeze si sa nu fie par lung amestecat intre franjuri.
 2. Inceputul impletiturii franceza: Odata ce ai franjurile despartite, prima trecere va fi facuta in forma de triunghi sau inima inversata, apoi incepe sa tese impletitura franceza, luand primele alimentari de-a lungul liniei de despartire a franjuri.
 3. Impletitura frantuzeasca: De acolo, trebuie doar sa te bucuri de impletitura si sa tii cont de cateva sfaturi.

Coafuri cu impletituri mexicane pentru par mediu

Impartiri: Impartirea este foarte simpla, deoarece trebuie doar sa faci o despartire in mijloc si sa tii ambele parti cu o coada de cal.

Doua codite: In aceasta coafura, inaltimea coditelor este foarte importanta pentru ca daca nu ai parul foarte lung, nu trebuie sa lasi coditele foarte jos pentru ca atunci impletitura nu va ajunge in varf.

Impletituri simple: In fiecare impletitura faceti o impletitura simpla si fixati cu o banda de cauciuc. Largiti cu grija impletiturile pana cand latimea este aceeasi pe toata lungimea impletiturii. Si acum tot ce ramane este sa li se alature in varf.

Ridicati impletiturile: In aceasta parte, trebuie sa aveti agrafe de par inchise cu mana sau ace.

Coafura din doua codite cu impletituri

 1. Impartiti parul in doua jumatati.
 2. Doua colectii inalte.
 3. 3 impletituri a cate 3 in fiecare coada de cal.
 4. Doua codite joase.
 5. Uniti in centru primele doua impletituri de pe ambele parti.
 6. Acum uneste urmatoarele doua impletituri pe ambele parti cu cele doua deja unite mai devreme, asa cum iti arat in fotografie.
 7. In coada centrala trebuie sa ai 4 impletituri. Separati doua dintre ele si atasati-le la a treia impletitura si la coada de cal stanga joasa.
 8. Repetati acelasi lucru ca in pasul anterior, pe partea dreapta. Strange bine cele doua impletituri, astfel incat coafura sa fie bine centrata.

  Share this article

  Recent posts

  Popular categories

  Recent comments