Conde Nast College Americas: cele mai bune cursuri de moda si lux

-

Descoperiti lumea captivanta a modei, luxului, designului si stilului de viata cu Conde Nast College Americas . Daca esti foarte familiarizat cu acesti termeni, deoarece viata ta profesionala se desfasoara in acea lume sau aspiri sa ai un viitor in ea, atunci descopera acest program care iti va deschide multe usi.

Editura noastra,  Conde Nast ,  a lansat o serie de  cursuri, diplome si un master  care va deveni cel mai bun instrument pe care te poti baza pentru a-ti atinge obiectivele si a-ti lansa proiectele in multe feluri. Ganditi-va la moda ca la acea industrie gigantica si puternica care se afla intr-o dezvoltare puternica, in special in America Latina. Pe de alta parte, conceptul de lux este atat de cuprinzator incat este prezent in sectoare precum textilele si designul vestimentar, dar uneste si segmente de stil de viata precum industria auto, turismul, gastronomia, designul interior, ceasornicarie fine si tot ceea ce sugereaza sa te bucuri de viata si de ceea ce ei numesc hedonism. 

Propunerea academica a  Colegiului Conde Nast Americas  va ofera acces la cunostinte teoretice si practice prin diferite optiuni in functie de interesele dumneavoastra, de nivelul la care va aflati si, de asemenea, de timpul pe care il puteti dedica pregatirii dumneavoastra . Acestea sunt alternativele pe care le puteti lua in considerare.

Aceste doua cursuri au o durata scurta si ofera o experienta directa si practica, care este functionala la nivel personal, mai ales daca ai obiectivul de a te dedica profesional modei.

Stilul pe care il afisati ar trebui sa fie intotdeauna o extensie a personalitatii dvs., care incorporeaza ceea ce sugereaza tendintele modei , iar Vogue  este un ghid excelent atunci cand vine vorba de a va evidentia cele mai bune si de a va prezenta profilul, astfel incat sa fiti remarcat intr-un mod pozitiv. Cursul a fost conceput in trei module de doua ore si este predat live de Valentina Collado, director de moda la  Vogue Mexic si America Latina .

Imaginea vorbeste de la sine si face parte din personalitatea ta. Acest  curs Conde Nast College Americas  va ofera instrumentele perfecte pentru a sti cum sa va adaptati imaginea externa cu cine si cum sunteti. Expertul editor in moda, Fernando Carrillo, este cel mai bun ghid pentru a va arata cheile comunicarii prin stil, intr-un mod practic si realist. Acest curs de moda a fost, de asemenea, organizat in trei module de doua ore in care Carrillo va fi live cu participantii.

Absolventi ai Colegiului Conde Nast 

La Conde Nast College Americas  veti gasi si cursuri digitale de diploma de 100 de ore in total, in luna septembrie 2021. Cursurile de diploma va plaseaza deja la un nivel profesional mai solid si inseamna imediat o acreditare academica importanta si, mai important, o experienta pentru dvs. viitor.

Cu avizul pe care AD il poarta in lumea arhitecturii si a designului interior. Profesionisti, editori, designeri de interior influenti, designeri si stilisti din lumea decoratiunii sunt responsabili de aceasta diploma . Pe langa primirea de informatii si elemente teoretice importante, experienta include experiente imbogatitoare, cum ar fi vizite virtuale la studiourile unor creatori importanti. In asociere cu  The Learning Club , poti primi si programe personalizate legate de lumea designului interior. Toate cursurile sunt live si nu este nevoie sa ai o diploma de licenta sau cunostinte anterioare, atata timp cat interesele tale sunt indreptate catre design si arhitectura.

Expert Vogue in marketing digital in sectorul moda, lux si frumusete Conde Nast

Digitalizarea vietii de zi cu zi cuprinde totul, in special marketingul in moda, lux si frumusete. Vogue , in asociere cu  Universidad Anahuac , una dintre cele mai recunoscute universitati private din Mexic, este titlul care si-a asumat responsabilitatea de a preda aceasta diploma, cu participarea profesionistilor din industrie. Printre cei care vor contribui cu experienta lor se numara: Valentina Collado, director Fashion la Vogue, Samuel Reyes si Basheva Herrera.

Conde Nast College Masters 

Masterul Vogue in Moda si Marketing , in asociere cu Universitatea Anahuac din Mexic si cu sprijinul Ministerului Educatiei Publice , este deja alternativa pentru cei care au o diploma de licenta finalizata si, datorita nivelului academic pe care il presupune , necesita un interviu.personal. Odata ce aceste cerinte sunt indeplinite, vei avea 18 luni de consolidare profesionala care va fi mai mult decat productiva pentru tine.

De ce sa ai incredere in Conde Nast?

De mai bine de un secol, CN s-a pozitionat ca un expert in lumea editoriala a modei si a luxului. Din punct de vedere academic, in urma cu 57 de ani, editura Conde Nast s-a  asociat cu Universitatea St. Francis, Statele Unite, pentru a fonda prima institutie de invatamant superior pentru cei care doresc sa se dezvolte profesional in lumea editurii. Proiectul a fost replicat in Spania si Marea Britanie, rezultatul sau fiind aratat in sute de absolventi care au devenit experti in sectorul modei, luxului si designului.

Conde Nast Mexic si America Latina  a continuat aceasta traditie de a-si impartasi cunostintele in moda, marketing si design, unindu-si fortele cu  Universidad Anahuac  si  The Learning Club.  Asa s-a format ADN-ul Colegiului Conde Nast Americas , un spatiu cu o gama larga de optiuni care variaza de la latura editoriala si industriala, pana la modul de a ne defini imaginea in fiecare zi.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments