Cum stii daca partenerul inca te iubeste

-

A trecut ceva timp de cand esti intr-un cuplu, si te mai intrebi uneori daca partenerul inca te mai iubeste? Ei bine, iata cateva semne care te vor ajuta sa stii daca iubitul tau este inca foarte indragostit de tine.

El este fericit când te vede

Dacă este cald, prietenos, bun, flirty, și cu adevărat fericit să vă vadă, acest lucru indică faptul că încă mai păstrează sentimente pentru dvs. și probabil că este deschis sa incerce lucruri noi in relatia de cuplu. Uneori, dupa un timp indelungat de relatie, partenerii care s-au cunoscut pe matrimonialeromania.com si au format un cuplu pentru ceva timp, tind sa se mai raceasca unul fata de celalalt. Daca, insa, acest lucru nu s-a intamplat la tine, atunci cel mai probabil el inca te iubeste foarte mult.

E cald și rece totodata

Comportamentul cald și rece se manifestă atunci când suntem într-o stare de confuzie emoțională și tulburări, insa acest lucru inseamna cu siguranta ca partenerul inca te iubeste. Dacă într-o zi este rece și retras și urmatoarea zi este foarte iubitor, este inca indragostit de tine. Doar are anumite momente ca noi toti in care poate se simte frustrat sau obosit, ceea ce justifica oarecum comportamentul lui de alb si rece.

Are reacții emoționale puternice când vine vorba de tine

Opusul iubirii nu este ură ci indiferență. Daca nu ii esti indiferenta, atunci el inca te iubeste. Chiar daca este ceva mai distant, acest lucru se poate datora sarcinilor zilnice pe care le are de indeplinit. Emoțiile puternice se pot arăta în moduri diferite.

El încearcă să vă atragă atenția

Partenerul tau incearca sa iti atraga atentia in diverse moduri? Ei bine, atunci te iubeste. Asa cum spuneam mai devreme, indiferenta este un semn clar ca nu te mai iubeste. Daca insa, esti mereu in gandurile sale si chiar face diverse lucruri pentru a-ti capta atentia, atunci te poti considera o norocoasa. Insa, daca relatia nu mai merge si vrei pe altcineva, atunci publi24 este cu siguranta o alegere excelenta.

El devine nostalgic

Dacă se uită în mod pozitiv la relația dvs., aducând întotdeauna in discutie vremurile bune și amintirile fericite, atunci partenerul tau inca te iubeste foarte mult. Dacă se concentrează asupra bunului și nu pare să dețină nici o amărăciune sau resentimente, tristețe și dorință, atunci este un semn bun, relația dvs. nu este total pierdută pentru că aveți un punct pozitiv din care să începeți din nou. Iti arata poze cu voi doi de la inceputul relatiei sau iti vorbeste despre cat de bine s-a simtit in anumite momente? Ei bine, el inca te iubeste si are sentimente frumoase pentru tine.

Toate aceste detalii iti arata ca iubitul tau inca te iubeste, chiar daca au trecut ceva ani de cand sunteti impreuna. Uneori, in viata pot aparea momente dificile si atunci se poate produce o raceala in cuplu. Insa, daca ambii parteneri se iubesc si isi doresc sa rezolve problemele, o pot face cu intelegere si calm. Certurile nu aduc nimic bun, ci din contra, pot face foarte mult rau unei relatii de cuplu. 

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments