Este masturbarea buna pentru tine?

-

Masturbarea este total sănătoasă și total normală. Exista foarte multe mituri care spun ca masturbarea iti poate face rau. Dar adevărul este ca masturbarea este perfect în siguranță. Masturbarea nu te va face orb, nebun sau prost. Nu vă va afecta organele genitale, nu iti va provoca cosuri si nu va impiedica creșterea. De fapt, masturbarea poate fi bună pentru tine. Iată câteva beneficii ale masturbării:

Masturbarea este mai sigură decât orice alt tip de sex

Nu puteți rămâne gravidă sau sa obțineți infecții cu transmitere sexuală de la masturbare. De aceea, daca sunteti singura si nu vreti sa aveti aventuri de o noapte doar pentru a face sex, atunci apelati la porno pe https://adult66.net/ si la masturbare. Veti scapa de tensiunea sexuala in cel mai placut mod posibil. Totodata, nu va exista riscul de a contacta vreo boala cu transmitere sexuala. Masturbarea vă poate ajuta să aflați ce vă place și nu vă place sexual. Și dacă vă decideți să faceți sex cu cineva, puteți știi ce faceți / nu doriți să faceți. Explorând corpul și învățarea modului de a vă oferi plăcerea sexuală poate fi împuternicită și vă poate ajuta să vă îmbunătățiți imaginea corpului.

Masturbarea poate scădea stresul și vă poate ajuta să vă relaxați

Chiar ajută pe unii oameni să adoarmă. Obtinerea unui orgasm in urma masturbarii va va ajuta sa va relaxati la maxim, sa va simtiti mai binedispusi si prin urmare sa fiti mai fericiti. Un orgasm eliberează endorfinele care sunt substanțe chimice bune în creier. Orgasmele pot fi un analgezic natural și pot chiar ajuta cu crampele dinaintea sau din timpul menstruatiei. Cu cat ai mai multe orgasme cu atat te vei simti mai bine.

Imbunatateste viata intima a unui cuplu

Masturbarea reciprocă (masturbarea cu un partener) este o modalitate foarte sigură de a face sex și de a lăsa cealaltă persoană să știe ce se simte bine pentru tine. Dacă împărțiți o jucărie sexuală, atunci este recomandat sa folositi prezervativ impreuna cu acea jucarie si sa o curatati corespunzator. Și dacă atingeți organele genitale, spălați-vă mâinile înainte de a vă atinge propriul corp.

Pot obține un std de la masturbare?

Nu. Masturbarea este cea mai sigură activitate sexuală. Nu există practic nici o șansă de a obține un STD sau nici o altă infecție să atingă propriile genitale (și nu există nici o șansă de sarcină). STD-urile trebuie să fie transmise de la o persoană la alta, deci nu vă puteți da un STD. Dar este posibil să obțineți un STD dacă vă masturbați cu o altă persoană și atingeți organele genitale ale celuilalt si mai apoi pe ale dvs. STD-urile pot fi, de asemenea, răspândite prin împărtășirea jucăriilor sexuale cu o altă persoană.

Vă puteți ajuta să vă protejați prin utilizarea prezervativelor pe orice jucării pe care le distribuiți (chiar dacă nu sunt în formă de penis). Puneți un nou prezervativ oricând o altă persoană o folosește. Dacă sunteți singurul care folosiți jucăriile sexuale, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la STD-uri. Dar dacă le folosiți cu alți oameni, protejați aceste jucării sexuale la fel ca și cum ați proteja propriile organe genitale – puneți prezervativul pe ele! Pe mdlpl.ro ai si alte avantaje pe care masturbarea le ofera. Descopera-le chiar acum. 

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments