Fosse/Verdon Super fan Lisa Rinna

-

Serialul FX Fosse/Verdon a oferit unei noi generatii de telespectatori sansa de a se indragosti de munca pe care Bob Fosse si Gwen Verdon au creat-o pentru scena si ecran in timpul parteneriatului lor intens creativ si la fel de tumultuos. De asemenea, le ofera adeptilor de multa vreme Fosse sansa de a-si reaprinde pasiunea pentru coregrafia sa distinctiva – si poate ca nimeni nu se bucura mai mult de ea decat actrita, antreprenorul si legenda Real Housewife Lisa Rinna.

Chiar si un vizitator ocazional al contului de Instagram al Rinnei, care se mandreste cu aproape 2 milioane de urmaritori, stie ca are un interes pentru dans si nu se sfieste sa-si impartaseasca propriile miscari – sau interesul ei puternic pentru munca lui Fosse si noul serial – cu adeptii ei. Ceea ce s-ar putea sa nu stie este ca, desi Rinna si sotul ei, actorul Harry Hamlin, au jucat intr-o productie de pe Broadway din Chicago – pe care Fosse a co-scris-o si a coregrafiat-o – in 2009, interesul ei pentru Fosse a inceput cu mult inainte ca ea sa obtina rolul de Roxie Hart.

„Am vazut [musicalul semi-autobiografic Fosse din 1979] All That Jazz cand a aparut si a fost atat de profund pentru mine”, spune Rinna pentru T&C . „Imaginile au fost atat de puternice si aceasta a fost probabil prima mea prezentare cu Bob Fosse. Dar de cand am fost constient; a luat cursuri de dans in copilarie si fiecare profesor vorbea despre Fosse. El a fost o tema recurenta in viata mea.”

In timp ce Fosse ar fi fost o prezenta obisnuita in viata Rinnei, el nu a fost intotdeauna una usoara, spune ea. „Nu este nimic usor sa faci Fosse. Este greu si este foarte stilizat si exista o anumita provocare. Pentru mine, miscarile lui Fosse sunt neortodoxe si nu sunt asa cum corpul tau doreste intotdeauna sa se miste in mod natural. Ma durea peste tot.”

Cu toate acestea, Rinna nu respinge posibilitatea de a se supune din nou coregrafiei obositoare a lui Fosse intr-o zi. „Ce zici de Cabaret ”, spune ea. „Partea mea de vis ar fi Sally Bowles. Acesta este un rol pe care as vrea sa-l joc.”

Recent, interesul ei pentru Fosse s-a adancit cand Hamlin a impartasit cu Rinna o serie de intalniri cu barbatul insusi pe care nu l-a dezvaluit pana acum. „Sotul meu l-a cunoscut pe Fosse, pe care nu l-am cunoscut pana de curand. Era pregatit pentru un rol in [filmul din 1983] Star 80 ”, explica ea.

„Nu a aparut pana cand am fost in aceasta manie recenta Fosse si el a spus: „Oh, l-am intalnit pe Bob de cateva ori”. Am fost ca, ce? El a spus: „L-am intalnit pentru Star 80 si purta mereu negru si avea o tigara aprinsa in gura tot timpul, cu cenusa cazand pe camasa”. M-am agatat de fiecare cuvant; era magic doar sa aud despre asta. Harry a spus ca l-a intrebat pe Fosse: „De ce faci acest film”, iar Fosse a spus: „Trebuie”. A fost emotionat sa faca povesti intunecate.”

Acel intuneric si modul in care apare in Fosse/Verdon fac parte din ceea ce spune Rinna ca o face atat de fana a serialului. „Imi plac defectele pe care le arata”, spune ea. „S-ar putea sa-mi placa defectele lui mai mult decat orice. Nu stim destule despre Fosse si Verdon. Ne place munca lor si suntem fascinati de ea, dar cand oamenii sunt atat de uimitor de artistici, vrem sa stim ce ii face sa treaca.”

Si in timp ce Fosse/Verdon va rula doar opt episoade in acest sezon, Rinna spune ca are de gand sa-si extinda propria renastere Fosse dincolo de doar vizionarea serialului. „O sa iau lectii de dans tip tap”, spune ea. „Planuiesc deja sa o fac.”

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments