Semne ca esti folosita de catre partener

)Se poate intampla in orice relatie, indiferent daca este cu seful tau, partenerul tau, prietenii sau familia ta. Cineva incepe sa ceara cateva prea multe favoruri, se scuza sau nu se gasesc brusc nicaieri cand ai nevoie de o mana de ajutor. Si destul de curand, incepi sa te obisnuiesti. Astfel de obisnuinte pot aparea sub forma unui partener care trimite mesaje  doar atunci cand ii este convenabil lui sau cand vrea intimidate.

Daca nu stii ca esti folosita de partener in relatia voastra, citeste mai jos, si afla daca trebuie sa gasesti pe altcineva

Te face sa te simti inconfortabil

Relatiile ar trebui sa fie confortabile si usoare, si totusi de multe ori acest lucru nu e asa. Desigur, acest lucru se poate intampla din mai multe motive, dar uneori disconfortul vine din lipsa de echilibru intr-o relatie . De aceea, daca cineva te foloseste, este posibil sa incepi sa te simti din ce in ce mai inconfortabil in jurul lor. Cu siguranta nu este un semn bun.

Ti-e frica sa spui nu

In acelasi sens ca mai sus, daca cineva te foloseste, poate incepe acest joc ciudat de putere prin a te lasa sa-ti fie frica sa spui nu. Fie ca este vorba de amenintarea de a fi concediata, rusinata in public sau abandonata, astfel de tactica este un semn important la care trebuie sa fii atenta.

Te apreciaza doar cand ii faci un favor

Fereste-te de oamenii care sunt draguti si atenti doar atunci cand vor sa imprumute ceva sau sa ceara o favoare. Acesta este acelasi partener care te va abandona odata ce va obtine ceea ce a dorit. Unul dintre cele mai mari steaguri rosii care indica faptul ca esti obisnuita cu un astfel de comportament este ca partenerul sa faca brusc o astfel de fapta  dupa ce a obtinut ceea ce a vrut. Poate fi greu, dar incearca sa nu te infasori intr-o astfel de falsitate.

Te suna doar cand vrea intimitate

Asta este o miscare clasica al partenerului care doar te foloseste. Cu exceptia cazului in care sunteti amandoi deacord cu intalniri casual sau doar cateva nopti romantice, nu te multumi cu acest tip de tratament. Adesea este un semn ca cealalta persoana doar te tine pana cand apare o alta femeie pe care a cunoscut-o pe matrimonialefemei (Vezi aici), si asta te poate rani. Nici nu stii, de fapt cat de mult acceseaza site-ul, si este in cautarea altei femei. Poate deja comunica cu multe femei frumoase, si a programat si intalniri. Pentru el este simplu sa acceseze site-ul de matrimoniale de pe telefonul lui, si sa comunice cu femeile pe care le-a cunoscut, insa pentru tine poate fi devastator. Daca este in cautarea altei femei, si nu se gandeste la sentimentele tale este timpul sa-l confrunti, caci meriti mai mult.

Creeaza resentiment

Cu toate favorurile, declansarea vinovatiei si cererile bizare, fii pregatita sa simti oarecare resentimente. Nu va fi cazul intr-o relatie echilibrata, in care nevoile fiecaruia sunt satisfacute in mod egal.

Nu iti indeplineste nevoile

Exista lucruri pe care ai vrea sa le vezi sau locuri in care ai vrea sa mergi, dar el nu face nimic din ceea ce iti doresti. Iti ignora complet nevoile si te face sa simti ca esti acolo doar pentru a-l sluji. Nevoile tale nu conteaza pentru el, ceea ce conteaza este sa ii acorzi atentie nevoilor lui .

Se enerveaza cand nu ii indeplinesti nevoile

Daca nu faci ce spune el, se infurie, si apoi te pedepseste. El iti va ignora apelurile sau mesajele, va posta lucruri pe social media si te va face sa te simti extrem de vinovata. Daca te loveste de vinovatie si te face sa faci favoruri nebunesti, este timpul sa-l dai drumul. El te foloseste.