Si fetele care fac videochat in Iasi au avut emotii in primele zile! Iata sfaturile lor!

Orice meserie sau domeniu de activitate nou implica emotii si o usoara teama de necunoscut, astfel ca e normal sa nu stii cat de bine te vei descurca in primele tale zile. Spre exemplu, daca iti doresti sa faci videochat in Iasi la un studio cu renume, cum este www.studio20.ro, trebuie sa intelegi inca de la inceput ca totul se invata.

Astfel, chiar daca vei gresi, chiar daca nu vei sti anumite lucruri, totul are o rezolvare. Ceea ce e si mai important este ca nu esti singura in toata „calatoria” ta profesionala. Ai traineri, colegi si o intreaga echipa care te sustine si iti este alaturi pentru a fi unul dintre cele mai bune modele. Ti-e frica de esec? Si fetele care fac videochat Iasi au avut aceleasi temeri. Iata cum le-au depasit si care sunt sfaturile lor pentru orice incepatoare!

videochat Iasi

Alessia: „Primele zile in studio au fost epuizante. Ma stresam din orice, astfel ca aveam emotii sa vorbesc in fata camerei, nu stiam daca m-am imbracat sau m-am machiat potrivit si nu intelegeam cum ii pot seduce pe barbatii pe care nu ii cunosc. Imi amintesc ca unul dintre ei mi-a spus ca se observa ca sunt putin panicata, insa ma intelege si, daca ii dau voie, imi poate fi alaturi in toata aceasta aventura. Cu timpul, m-am relaxat, mai ales atunci cand am vazut cum imi intrau banii in cont si ca totul se desfasura asa cum mi s-a spus la interviu”.

Karla: „Nu e usor sa faci videochat in Iasi sau in orice alta locatie din lumea asta, mai ales pentru mine, o femeie emotiva, care nu se considera nici prea frumoasa, nici cea mai desteapta. Mai am foarte multe de invatat, mai ales la capitolul engleza, insa acum nu imi mai este frica daca ma fac de ras. Trainerii ma inteleg in totalitate si ma ajuta mereu cu sfaturi si trucuri, iar membrii cu care interactionez sunt foarte receptivi. Mai sunt unii rau intentionati, insa pe aceia nu ii iau in considerare niciodata.”

Anisia: „Nu am crezut vreodata ca voi ajunge sa fiu model de videochat in Iasi, insa iata ca imposibilul devine posibil daca vrei mai mult de la tine. Nu eram pregatita pentru o astfel de cariera, insa mi-am dat seama ca niciodata nu poti fi pregatit pentru nimic in viata si ca trebuie sa risti daca vrei cu adevarat sa castigi. In primele zile la Studio20 Iasi, am primit atat de multe informatii, incat imi faceam griji ca nu le voi retine si ca voi face praf sesiunile online. Totul a decurs bine, caci in fata camerei eram doar eu si admiratorii mei, oameni care erau curiosi sa ma cunoasca si sa imi afle povestea. Trebuie sa recunosc ca i-am atras ca un magnet, insa tine foarte mult si de personalitatea pe care o ai”.

Lore: „Nu cred ca exista vreun model care sa spuna ca s-a adaptat inca din prima zi intr-un studio de videochat din Iasi. Oricat de mult ti-ar placea ceea ce faci, ai foarte multe lucruri de invatat, asa ca e normal sa te simti stresata, epuizata, timorata etc. Insa nu uita de ce ai venit aici si care sunt obiectivele tale financiare. Cand eram pe val, ma bucuram de moment si imi mergea foarte bine, insa cand lucrurile incepeau sa scartaie intre mine si diversi membri, preferam sa imi acord timp si sa mai astept. Ai rabdare si totul va fi bine!”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *