Top 10 cele mai bine platite personalitati TV

-

Suntem in momentul de a povesti ce a lasat anul acesta in lume. Incep numaratoarea, listele cu cei mai buni ai anului si pozitiile atinse de oameni celebri, politicieni si oameni de afaceri.

In aceasta zi, revista Forbes a publicat o lista cu cele 10 personalitati care au prezentat anul acesta cele mai importante programe pentru spatiile lor la televizor. Fie ca prezentatori, fie ca protagonisti ai vreunui reality show, fie datorita experientei si anilor de a fi la TV si de a consolida programe legendare, au aparut la televizor.

Va prezentam aici lista celor mai bine platite 10 personalitati de la televiziune.

10. Matt Laurer (25 de milioane de dolari)

Matt Lauer este co-prezentator al programului de stiri din SUA Today din 1994 si a fost faimos pentru interviurile sale.

9. Sean Hannity (29 milioane USD)

Prezentatoarea de stiri Fox News este, de asemenea, considerata un lider de opinie in Statele Unite. Emisiunea sa, „The Sean Hannity Show” la radio, precum si emisiunea saptamanala Fox News Channel numita „Hannitys, America”, precum si un autor de bestseller-uri din New York Times.

8. David Letterman (35 milioane de dolari)

Cel mai important prezentator din istoria televiziunii din Statele Unite a intrat in aceasta lista a celor mai bine platiti. „The Letterman Show” a fost programul de noapte care a durat cel mai mult din istoria televiziunii acelei tari.

7. Judy Sheindlyn (47 de milioane de dolari)

Gazda celui mai cunoscut talk-show de la televizor. Al 19-lea sezon al emisiunii sale „Judge Judy” (Judge Judy) a avut aproape 10 milioane de telespectatori pe zi.

6. Kim Kardashian (52,5 milioane de dolari)

Cel mai faimos socialit din lume este o adevarata masina de facut bani. Anul acesta, la „Keeping Up with the Kardashians”, el este una dintre cele mai de succes emisiuni de pe E! Divertismentul si aplicatia sa „Kim Kardashian: Hollywood app” ating adevarate recorduri de achizitii.

4. Gordon Ramsay (60 de milioane de dolari)

Gordon James Ramsay, este un bucatar britanic, proprietar de restaurant si prezentator de televiziune britanic. Este cunoscut pe scara larga pentru prezentarea de programe de televiziune si reality show-uri despre gatit, atat in ​​Marea Britanie, cat si in Statele Unite. El este omul care a plasat tema bucatariilor in planul vedetei in cadrul acestui tip de programe.

4. Ryan Seacrest (60 de milioane de dolari)

Gazda de la American Idol a primit 15 milioane de dolari doar gazduind acest reality show. El este un magnet de consum datorita carismei sale.

3. Phil McGraw „Dr. Phil” (70 de milioane de dolari)

Cel mai faimos psiholog din lume are una dintre cele mai de succes emisiuni de televiziune si este un vanzator de carti puternic. Anul acesta si-a lansat cea de-a treisprezecea carte si a lansat si o aplicatie mobila „Doctor la cerere”, ceea ce l-a determinat sa castige acea suma de bani.

2. Ellen Degeneres (75 de milioane de dolari)

Una dintre cele mai carismatice prezentatoare, comedianta, actrita si a gazduit de doua ori premiile Oscar, ea este astazi un lider de opinie care a reusit sa faca un salt stratosferic de la a fi comedianta la cea mai bine platita femeie de la televizor.

1. Howard Stern (95 milioane USD)

Howard Stern a fost intotdeauna recunoscut pentru programele sale de radio si televiziune americane. Actor, umanist, scriitor, este acum unul dintre noii prezentatori ai succesului ‘America’s Got Talent’, este ceea ce il ridica pe cea mai importanta pozitie a renumitului mediu.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments