Travis Barker vorbeste despre zborul la 12 ani dupa ce a supravietuit unui accident de avion

-

SUA.- Travis Barker se gandeste sa zboare din nou, la mai bine de 12 ani dupa ce a supravietuit unui accident mortal de avion . In septembrie 2008, bateristul de la Blink-182 , in varsta de 45 de ani , deja frica sa zboare, s-a urcat intr-un avion privat in Carolina de Sud pentru a se indrepta catre zona Los Angeles.

Avionul a depasit pista si a lovit un terasament, izbucnind in flacari. Travis si prietenul sau Adam „DJ AM” Goldstein au scapat printr-o iesire de urgenta. Au fost singurii care au supravietuit accidentului si au suferit arsuri grave. Celelalte patru persoane, inclusiv inca doi prieteni ai baterului, au fost ucise.

Vineri, 25 iunie, Travis a scris la intamplare pe Twitter „As putea zbura din nou ”, adaugand un emoji de avion.

Balantul nu a mai zburat de la accident. El ia autobuzele la concerte in America de Nord si , de la accident, a calatorit de cateva ori pe vase de croaziera pentru a se alatura Blink-182 in turneu in Europa.

Travis a fost internat timp de trei luni dupa accident si a fost tratat pentru arsuri de gradul al treilea pe 65% din corpul sau. Trupul sau cuprins de flacari de la arderea combustibilului pentru avioane, Travis a alergat peste o autostrada in flacari. DJ AM a ajutat la stingerea flacarilor cu camasa pe spate, a raportat Men’s Health.

Avionul este in flacari si mainile mele sunt in flacari, asa ca imi desfac centura de siguranta si sar direct in avionul, care contine tot combustibilul. Practic, mi-am dat foc intregului corp. Sunt atat de imbibat in combustibil pentru avioane, nu pot face nimic pentru a stinge focul”, a spus Travis pentru Good Morning America in 2015. „Sunt complet gol in acest moment… Alerg in jur, apucand mingile, organele mele genitale, pentru ca, nu stiu de ce, si atunci ne dam seama, stii, ca suntem din avion si… avionul explodeaza

Barker a suferit 26 de operatii si mai multe grefe de piele pentru a-si trata arsurile. El ramane singurul supravietuitor al accidentului. La mai putin de un an mai tarziu, DJ AM, care a fost si el ars grav in accident, a murit in urma unei supradoze de droguri la varsta de 36 de ani.

De asemenea, Travis a dezvoltat tulburare de stres post-traumatic dupa prabusirea avionului si a fost supus unei terapii. In mai, bateristul a debutat noi tatuaje pe care scria „ Survivor’s ” si „Guilt”. Acesta este si numele unui mixtape lansat recent de artistul KennyHoopla din Wisconsin , care il prezinta pe Travis.

Tot in luna mai, Men’s Health a publicat un interviu cu Travis, in care a discutat despre trauma lui de durata, spunand ca:  

Daca vedeam un avion [pe cer]”, „eram hotarat ca se va prabusi.” In interviul sau, Travis si-a exprimat si speranta de a zbura din nou. Trebuie sa o fac”, a spus el. „Vreau sa iau decizia sa incerc sa trec peste asta

Travis, tatal fiului Landon, in varsta de 17 ani, si al fiului Alabama, in varsta de 15 ani, si care a ajutat, de asemenea, la cresterea fiicei vitrege Atiana De La Hoya, in varsta de 22 de ani, a mai spus revistei:

Daca o fac, iar ingerii de sus ma ajuta in calatoriile mele si ma tin in siguranta, as vrea sa ma intorc si [le spun copiilor mei]: „Hei, tocmai am zburat aici si apoi am zburat acasa. Si totul a fost bine.” Trebuie sa le spun, pentru ca aproape i-am lasat

Rockerul a adaugat: „Aceasta este o zi perfecta”.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments