Tunsori barbati: cum sa o alegi pe cea mai buna in functie de forma fetei tale

-

Ceva la fel de simplu ca o tunsoare iti poate schimba complet aspectul, cinematograful ne-a aratat in repetate randuri marile transformari ale unor actori precum Christian Bale, Joaquin Phoenix si Timothee Chalamet , si stim asta din experienta dupa cateva experimente. nu iese bine.

Magia parului este ca creste si o tunsoare proasta se remediaza in timp , dar asta inseamna, daca nu iei o decizie buna, ca va trebui sa treci prin viata, macar cateva saptamani, cu ceva. asta nu ti se potriveste. , nu iti place si cu siguranta nu impresioneaza pe nimeni.

Multumita tuturor care isi impartasesc intreaga viata pe internet, stim ca nu ar trebui sa ne tundem acasa (cu exceptia cazului in care o vei rade si chiar si atunci ar trebui sa iei masuri de precautie), ca foarfecele pot fi cel mai mare dusman al nostru, si ca putem sa trecem de la un aspect de galagie de film la o vedeta de documentar horror (alias Joe Exotic din Tiger King , asa cum tocmai a facut Armie Hammer ) in orice moment.

Decizia de a-ti tunde parul este doar primul pas, al doilea este sa alegi tunsoarea potrivita care se potriveste cu forma fetei tale , care te va ajuta sa-ti scoti cele mai bune trasaturi si sa arati mai bine ca niciodata. Fiecare cap este literalmente diferit si trebuie sa-i cunosti forma pentru a sti care stil functioneaza cel mai bine.

Frizerul tau poate sa-ti recomande ceva, dar daca nu ai incredere in deciziile unui strain si vrei sa vezi rezultatul inainte de a incerca, poti urma exemplul taios al unor actori si vedete , precum Brad Pitt sau Leo Dicaprio, cu o tunsoare.asemanatoare cu a ta si foloseste-le ca referinta pentru a sti ce sa alegi.

Tunsoarea perfecta in functie de forma fetei tale:

Fata rotunda

In acest caz, aveti nevoie de o taietura care adauga putin inaltime pentru a crea echilibru.

Ce actori au fata rotunda

Leonardo DiCaprio, Kanye West, Jack Black.

Ce tunsoare ti se potriveste cu fata rotunda

Una cu partile laterale si spatele putin mai scurte, aceasta ajuta la adaugarea unui pic de inaltime, astfel incat fata sa nu arate atat de larga, alungeste fata si ofera un aspect mai patrat liniei maxilarului. Ar trebui sa lasati parul putin mai mult in varf.

Fata patrata

Ce actori au fata patrata

Brad Pitt, Tom Cruise, Arnold Schwarzenegger

Ce tunsoare ti se potriveste cu o fata patrata :

 O taietura care foloseste coiful pentru a inmuia aspectul, adaugand forme rotunjite sau diagonale, o taietura crop, care are lungime egala prin zonele superioare si despartitoare si taiata la 90 de grade fata de scalp, functioneaza bine daca vrei ceva mai scurt. De asemenea, puteti lasa un mic franjuri pentru a crea un efect de diagonala, pieptanand parul in sus si pe partea opusa a despartirii.

Fata ovala

Ce actori au fata ovala

Jake Gyllenhaal, George Clooney, Jude Law

Ce tunsoare ti se potriveste cu o fata ovala

Acesta este cel mai usor dintre toate si arata bine cu aproape orice, deoarece de obicei este mai simetric, dar daca doriti un aspect mai patrat, puteti taia spatele si partile laterale mai scurte. Poti merge la un buzzcut (ras), avand mereu grija ca lateralele sa nu scape de sub control.

Fata inimii

Ce actori au fata inimii

Ryan Gosling, Justin Timberlake, Ethan Hawke

Ce tunsoare ti se potriveste cu o fata de inima:

Par mai lung sau foarte scurt . Pentru parul lung doriti sa creati straturi astfel incat sa nu arate ca o perdea fara forma, luand volum, nu lungime. Pentru parul scurt, ar trebui sa optati pentru un aspect usor cutit pentru a crea un contrast intre partile laterale si partea superioara.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments