Viteza si eleganta intr-un singur spatiu, Nissan Maxima

-

O masina nu este doar un mijloc de transport care face parte din rutina fiecarui barbat, este o modalitate de a-si reflecta personalitatea, caracterul si eleganta. Din acest motiv, Nissan Maxima este prezent in cadrul GQ Cave , primul eveniment care include universul masculin intr-un singur spatiu.

Nissan Maxima a fost intotdeauna in fruntea segmentului, devenind unul dintre vehiculele preferate ale profilului de cititor GQ, datorita motorului sau legendar V6 care livreaza 300 de cai putere, cu un design sportiv senzual, confort interior si gama larga de tehnologie care participantii pot aprecia la o astfel de intalnire exclusivista care reuneste oameni din lume , oameni de afaceri, influenti si cititori care sunt deja prieteni ai revistei mai mult decat obisnuiti.

Pentru a simti emotia motorului si propunerea indrazneata pe care o reprezinta noul Nissan Maxima 2019 , activarea te invita sa aprofundezi in combinatia sa perfecta printr-o camera in care poti sa concurezi cu prietenii, sa ai viteza in mana si sa preiei controlul asupra volanul..

Aici iti poti provoca abilitatile din nou si din nou pentru a obtine cel mai bun punctaj al zilei si a castiga un test de conducere exclusiv la Autodromul Hermanos Rodriguez , care, fara indoiala, te va face sa traiesti experienta Nissan la maximum.

Cezar Durione

In zona Smart Mobility GQ Cave , Nissan Maxima 2019 este prezentat cu un aspect reinnoit si incorporarea de noi tehnologii: Nissan Intelligent Mobility , care realizeaza combinatia perfecta intre confort, design sportiv si profilul sau aerodinamic caracteristic cu linii sculptate agile la care se adauga o noua imagine pe care participantii o definesc ca fiind orbitoare .

„Culorile mi se par incredibile, experienta sonora este captivanta si asta vorbeste despre calitatea lui Bose si despre parteneriatul excelent pe care l-au facut cu Nissan, aceasta Maxima este minunata, cred ca este o masina foarte buna pentru drum cu acele 11 difuzoare. ca iti ofera o experienta unica de a te bucura de muzica ta preferata in timp ce conduci” , spune Flavio Rivera , unul dintre participantii la GQ Cave .

Cu doua modele care imbunatatesc experienta GQ Cave a noului Nissan Maxima , unde perfectiunea emotioneaza din momentul in care o vezi cu grila aceea V-Motion, faruri cu LED care se sting si nu doar pentru ceea ce pot face in ceata, ci sunt combinate cu roti de 19”, pedale sport, cu sistem audio Premium Bose, ecran tactil de 8” compatibil cu Android si Apple, aer conditionat si incalzire automata cu doua zone care, odata cu textura pieselor vestimentare, garanteaza confortul calatoriei. .

Nissan prezinta Maxima 2019 la GQ Cave.

Cezar Durione

O alta dinamica in cadrul Smart Mobility by Nissan este Photo Opp 360° care reflecta Tehnologia Nissan Maxima 2019 si Monitorul Intelligent Around View, un asistent care usureaza parcarea datorita viziunii asupra pozitiei si a obiectelor din jurul masinii. Aceasta este combinata cu Asistenta la conducere cu senzori de parcare fata si spate pentru a detecta obiecte, pentru a evita accidentele datorita Alertei inteligente a unghiului mort si Detectarii pietonilor, deoarece, daca este necesar, Nissan Maxima actioneaza automat franele pentru a preveni sau atenua un accident.

Confortul si designul sportiv sunt gantera perfecta a noului Nissan Maxima 2019.

Cezar Durione

Nissan Maxima duce experienta de conducere la un alt nivel si nu numai ca faciliteaza manevrele soferului, dar este si prietenos cu alte vehicule care impart drumul, un exemplu in acest sens este asistentul pentru intensitatea luminii, deoarece le regleaza in consecinta. evitati orbirea vehiculelor in fata soferului.

Pentru a nu rata niciun detaliu al experientei GQ Cave, urmareste acoperirea noastra.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments