Aplicatii de intalniri: sfaturi pentru a-ti cunoaste partenerul virtual inainte de a-l vedea in persoana

-

Aplicatiile de intalniri se confrunta cu unul dintre cele mai semnificative avanturi din istoria lor. Si este ca odata cu pandemia provocata de coronavirus, multi oameni s-au trezit in nevoia (sau simpla dorinta) de a explora relatiile prin acest tip de oferta. Ceea ce inainte era relativ simplu, cum ar fi sa iesi la un bar sau sa merg la o petrecere si sa te intalnesti cu cineva acolo, a devenit acum o isprava practic imposibila. Din acest motiv, multi oameni au optat sa se inscrie pentru aplicatii precum Tinder si Bumble pentru a cunoaste oameni si pentru a-si incerca norocul la dragoste sau prietenie.

Cu toate acestea, exista anumite riscuri atunci cand intalnim oameni prin intermediul aplicatiilor de intalniri, deoarece de multe ori nu putem identifica toate trasaturile lor de personalitate dintr-un simplu set de fotografii selectate de utilizator si o descriere care abia acopera cateva personaje. De asemenea, cine sanatos ar scrie toate defectele tale in biografie, care vor determina daca altcineva doreste sau nu sa te cunoasca? Avand in vedere faptul ca toti aratam cea mai buna latura a personalitatii noastre in aplicatiile de intalniri, este important sa inveti sa ai grija de tine inainte de a lua orice decizie care te-ar putea pune in pericol. Pentru a face acest lucru, am reunit aceasta serie de sfaturi pentru a va cunoaste meciul virtual inainte de a-l vedea in persoana.

1. Verificati celelalte retele sociale ale acestora

De multe ori, o modalitate de a identifica daca fotografiile pe care le ai pe profilul aplicatiei tale de intalniri sunt reale este prin compararea celor pe care le postezi pe alte retele sociale precum Instagram sau Facebook. Profitand de faptul ca esti deja in profilul lor, poti verifica daca conturile lor sunt reale pe baza interactiunii pe care o au cu alti utilizatori.

2. Alegeti un loc sigur pentru a va intalni

Exista mai multe anecdote despre situatii foarte riscante din timpul intalnirilor care au loc dupa interactiuni virtuale. Prin urmare, este important sa alegi cu atentie locul si contextul in care decizi sa cunosti pe cineva personal. De exemplu, odata ce sunteti impreuna, asigurati-va ca nimeni nu va pune nimic in bautura, tineti mereu prietenii informati despre locul in care va aflati, fiti constienti de modalitatile de a ajunge acasa care va sunt disponibile etc.

3. Profita de instrumentele oferite de aplicatii

Aplicatiile de intalniri sunt in prezent constiente de importanta lor si de riscurile pe care le poate implica utilizarea lor. Din acest motiv, ei insisi ofera mai multe instrumente pentru verificarea datelor si astfel evita profilurile false, dar si pentru a-si proteja utilizatorii. De exemplu, Tinder tocmai a lansat o optiune pentru a verifica daca persoana cu care vorbiti are antecedente penale doar cu numele sau un numar de telefon.

4. Luati in considerare modul in care va referiti la ceilalti

Unele profiluri din aplicatii precum Tinder sau Bumble spun multe despre persoana din spatele lor. Incercati sa descoperiti semne periculoase, cum ar fi atunci cand cineva scrie lucruri negative despre femei in biografia lor, de exemplu, sau se face reclama ca fiind cineva caruia nu-i pasa de ceilalti. Aceste tipuri de atitudini sunt un semn important ca este putin probabil ca lucrurile sa mearga bine. Daca tii cont de cateva sfaturi pentru a avea un profil bun in aplicatii precum Tinder, probabil ca vei avea mult mai mult succes.

5. Ai un alt tip de contact inainte

Inainte de a incepe sa intalniti pe cineva in persoana, este o idee buna sa incercati alte forme de contact care sunt mai putin indepartate decat mesajele simple. De exemplu, ei pot organiza un apel telefonic astfel incat sa le ascultati vocea si modul lor de a se exprima. De asemenea, Tinder cauta deja sa ofere oferte in acest sens, precum posibilitatea de a efectua apeluri video din aplicatie, care va va permite sa vedeti oameni si sa aflati ceva mai multe despre ei inainte de a va intalni fata in fata.

6. In vremuri de covid, tine cont de ceea ce poti preveni

Acum ca inca ne confruntam cu consecintele pandemiei de coronavirus, aplicatiile de intalniri au fost nevoite sa implementeze masuri pentru a proteja oamenii in acest sens. De exemplu, in Bumble poti deja specifica relatia ta cu subiectul (daca preferi sa vezi o persoana doar virtual, daca crezi ca ar trebui sa fie necesara utilizarea unei masti, daca preferi sa vezi pe cineva de la distanta etc.) Pe de alta parte, pe Tinder oamenii deja profita de vaccinul covid ca o modalitate de a flirta. Daca acest subiect este important pentru tine, nu-l lasa deoparte. Amintiti-va ca puteti cere ceea ce va face sa va simtiti mai confortabil sau mai confortabil atunci cand intalniti pe cineva in siguranta.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments