Ducele de Sussex: Printul Harry face o aparitie surpriza la polo cu starul Nacho Figueras

-

De cand s-a nascut micuta Lilibet Diana in iunie anul trecut, s-au numarat ocaziile in care a fost vazut tatal ei, Henric al Angliei. Unul a fost la sarbatorirea a 60 de ani de nastere a mamei sale, Diana din Wales, moment in care a mers la Londra si a descoperit o statuie cu fratele sau Enrique, in omagiu adus Lady Di.

Cu alta ocazie, Ducele de Sussex a putut fi vazut pe scurt si comic spargand videoclipul pe care sotia sa, Meghan Markle, l-a facut cand a implinit 40 de ani. Si acum a aparut din nou, de data aceasta calare, la un turneu de polo caritabil impreuna cu celebrul jucator argentinian Nacho Figueras, un prieten apropiat al lui Enrique.

Reaparitia printului a avut loc joi, la o zi dupa ce a fost dezvaluit ca intentioneaza sa-si reia activitatile sustinand cauze caritabile in persoana prin intermediul fundatiei sale Archewell. Ducele de Sussex a concurat la Sentebale ISPS Handa Polo Cup, desfasurata la Aspen, Colorado, si a marcat doua dintre cele trei goluri care au dat victoria echipei Sentebale, care apartine organizatiei de caritate fondata de insusi Enrique.

Prin intermediul acestuia, din 2006, a fost oferita asistenta copiilor din Botswana si Lesotho, unde in adolescenta si-a petrecut anul sabatic in 2004 inainte de a-si incepe pregatirea militara. Ca punct culminant la intoarcerea sa, ducele a anuntat ca va dona catre respectivul ONG un milion si jumatate de dolari -aproximativ 1,28 milioane de euro- din veniturile obtinute din vanzarea anuntului sau -si de care se teme Buckingham dupa controversatul interviu Oprah. Winfrey—memorie.

Ele nu au fost inca publicate, dar memoriile pe care Printul Henric al Angliei planuieste sa le lanseze in toamna anului viitor au generat deja pagini si pagini de stiri inca din ziua in care le-a fost cunoscuta existenta. Printul a asigurat ca vor fi „exacte si total veridici” si ca le scrie nu ca „printul” pe care s-a nascut, ci ca „omul” care a devenit. Persoana insarcinata cu modelarea acestor experiente este JR Moehringer, castigator al Premiului Pulitzer si autor, printre altele, al biografiei jucatorului de tenis Andre Agassi.

Inainte ca acele memorii sa ajunga in librarii, pe 31 august va fi publicata o noua editie a cartii Finding Freedom, care va include un nou epilog. Dupa cum a dezvaluit saptamana aceasta revista People, aceasta noua versiune a biografiei, scrisa de jurnalisti de specialitate din casa regala britanica Carolyn Durand si Omid Scobie, asigura ca ducele si ducesa de Sussex au fost dezamagiti de regina Elisabeta a II-a pentru reactia ei la acuzatii. de rasism care, potrivit lui Henry al Angliei si Meghan Markle, predomina in Palatul Buckingham. Acest lucru a fost asigurat in interviul acordat lui Oprah Winfrey in martie trecut, in care au asigurat in palat ca exista ingrijorare cu privire la culoarea pielii pe care ar putea-o avea primul nascut al ducilor, atunci inca sa se nasca.

Cateva declaratii la care casa regala britanica a raspuns cateva zile mai tarziu printr-o declaratie oficiala in care afirma ca „modul in care fiecare isi aminteste lucrurile poate varia” si adaugand ca atat Enrique, cat si Meghan „vor fi intotdeauna membri foarte dragi ai familiei”. Totusi, intr-un fragment din aceasta noua editie a cartii publicate de People, autorii spun ca „comentul reginei ca „modul in care toata lumea isi aminteste lucrurile poate varia” nu a trecut neobservat de cuplu, a carui sursa apropiata asigura ca au fost. nu era surprins ca nu si-a asumat toata responsabilitatea care i se cuvenea.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments