De ce sa investesti intr-o baterie chiuveta pentru baie

Deseori micile defectiuni ce apar in locuinta ta,respectiv asupra obbiectelor sanitare,se intampla atunci cand ne asteptam cel mai putini si tot timpul suntem luati prin surprindere ca se intampla acest lucru.

Iar bugetul nu permite intotdeauna rezolvarea situatiei in timp util sau cu cea mai mare usurinta. Totusi, pretul poate fi sau nu, un criteriu definitoriu in alegerea unei baterii pentru baie sau orice alt timp de baterie sanitara pentru care ai nevoie in casa ta.

Daca nu vrei sa investesti intr-o baterie chiuveta de baie mai mult decat este necesar, poti alege drept alternativa achizitia bateriei din mediul online mai exact de aici https://www.market365.ro/produse/casa-si-gradina/baterii-sanitare

Astfel te vei putea bucura inclusiv de promotii speciale si reduceri la modelele de baterie care ti-au starnit interesul sau care se potrivesc criteriilor tale.

Totusi, investind mai mult intr-o baterie chiuveta baie, te poti bucura de avantaje multiple.

Iata cateva dintre aceste avantaje

De ce sa invesesti intr-o baterie chiuveta pentru baie?

Un prim motiv pentru a alege sa investesti mai mult in achizitia unei baterii pentru chiuveta din baie ta poate fi insusi confortul.

Ultimele modele care apar pe piata vin la pachet cu numeroase functii, functii care contribuiesc la confortul tau de zi cu zi.

Printre acestea se pot regasi functia cu termostat care va permite o reclare automata de fiecare data cand alegi sa o folosesti si care iti poate stabili confortul termic ideal.

O alta functie utila poate fi prezenta unei tevi mobile, care iti va permite sa ajustezi inaltimea de curgere in functie de nevoi, pentru a evita stropirea si deteriorarea altor obiecte pe care le detii in baie.

Modelele noi unele dintre ele, vin echipate si cu filtru, care restabileste calitatea apei.

Acest lucru poate fi un plus pentru tine si pentru sanatatea membrilor familiei tale, in special daca te confrunti cu o piele sensibila sau daca apa in zona in care locuiesti nu poate fi filtrata intr-un mod corespunzator si avansat.

Poate fi la fel de necesara si prezenta unor senzori. Incidenta bacteriilor este majora la nivel global, iar rezistenta unora este total necunoscuta. O baterie chiuveta baie cu senzori poate prevni transferul bacteriilor pe aceasta, astfel incat diminuezi riscul de a imprastia bacteriile in locuinta si transferul inainte si dupa spalare.

O investitie majora in baterie poate reprezenta de asemenea o investitie in calitatea ei si confortul tau. Astfel, mai ales atunci cand alegi sa achizitionezi bateria online, unde nu vei mai plati numeroase taxe (spre deosebire de achizitiile din magazinele fizice), sansele de a achizitiona o baterie mai calitativa, din materiale mai rezistente, vor fi mult mai mari.

Si nu in cele din urma, un alt beneficiu poate fi cel estetic. Daca iti doresti ca baia ta sa fie 1:1 cu cele pe care le admiri in prezentarile de specialitate cu si despre amenajari, o baterie mai scumpa vine deseori si cu finisaje premium.

De exemplu, poti opta pentru o baterie cu o forma inedita, pentru o baterie din granit, baterie din alama sau o baterie retro din crom, etc.