Cand viața iti da lamai, foloseste-le perfect

Știați că lămâile sunt fructul cel mai favorizat din întreaga lume și cel mai esențial ingredient de bucătărie de pretutindeni? Ei bine, dacă nu știai, acum știi! Lămâile au de fapt multe beneficii pentru sănătate și frumusețe.

Cu toate acestea, pe lângă valoarea lor nutritivă pozitivă, lămâile pot deveni de fapt parte din stilul tău de viață de zi cu zi.

Cand ai Febra :

Suferiți de răceală, gripă sau febră? Ai o lămâie în casa ta? Nu este nevoie să vă părăsiți casa și să cumpărați medicamente atunci când puteți stoarce doar o lămâie în puțină apă. Sucul de lămâie poate trata o persoană care suferă de răceală, gripă sau chiar febră. Combinația de lămâie și apa ajută la spargerea febrei prin creșterea transpirației. Bea până la fund!

Arsuri :

În plus față de sucul de lămâie care ajută la eliminarea febrei, băutura acră este, de asemenea, un agent de răcire. Utilizarea sucului de lămâie pe locul arsurilor vechi poate ajuta la estomparea cicatricilor, deoarece reduce senzația de arsură pe piele atunci când simțiți această iritare și arsuri.

Albitor de dinți :

Visezi să ai acei dinți albi, dar nu vrei să cheltuiești o avere făcând asta? Atunci, avem un sfat strălucitor pentru tine! Obținerea dinților mai albi nu a fost niciodată mai ușoară, mai rentabilă sau mai rapidă.

  • Se amestecă sucul de lămâie cu praful de copt
  • Zdrobește amestecul direct pe dinți
  • Zâmbește strălucitor, deoarece acum ai dinți mai albi.

Ohh,nu uitați să vă clătiți gura cu apă la final, s-ar putea să nu fie cea mai bună soluție de degustare.

Întăritor de unghii :

Ești genul care isi face manichiura cu gel la fiecare câteva săptămâni? Dacă răspunsul este da, atunci ascultați. Ar trebui să vă pregătiți propriul amestec de ulei de măsline și suc de lămâie pentru a vă întări unghiile.

Dacă aveți unghii uscate, fragile sau colorate, este recomandat să vă înmuiați unghiile în amestec pentru a le întări.

Tratamentul punctelor negre :

Acest lucru poate fi greu de crezut, dar știați că sucul de lămâie are unele proprietăți antibacteriene care pot ajuta la accelerarea acelui proces destul de enervant de tratare a acneei? Ei bine, da, cu siguranță acest lucru este adevărat. Acum, când acei mici prieteni cu punct negru ajung pe fața ta, tot ce trebuie să faci este să iei o lămâie, să o felii și să-ți strângi sucul pe piele, vei începe imediat să vezi rezultate. Ah, dar ai grijă să nu îți iei sucul de lămâie în ochi, știm cu toții cât de dureros poate fi asta.

Pierderea în greutate :

Apa caldă + miere + suc de lămâie = cheia pentru reducerea greutății corporale. Aceste 3 ingrediente simple vor deveni acum parte a stilului tău de viață de zi cu zi.

Strălucitor pentru piele :

Lămâile sunt bogate în vitamina C și acid citric – care, atunci când sunt utilizate în mod regulat, vă ajută să vă luminați și să vă luminați pielea. Vitamina C are proprietăți antioxidante ridicate care pot ajuta împotriva radicalilor liberi responsabili de deteriorarea celulelor. În plus, vitamina C promovează producția de colagen și elastină, țesuturile conjunctive ale pielii, care te poate ajuta la diminuarea petelor de vârstă, a petelor întunecate, a bronzării, și a altor pete ale pielii.

Este important să purtați întotdeauna protecție solară după utilizarea sucului de lămâie, deoarece acest citric vă poate face pielea mai sensibilă la razele nocive ale soarelui.

Exfoliant pentru buze :

Noi, în special femeile, avem tendința de a ne preocupa când vine vorba de produse de înfrumusețare. Ne place să aplicăm rujuri, balsamuri pentru buze și orice alt unguent care să ne lase buzele să se simtă umede și netede. Și, la fel ca orice altă parte a feței / corpului nostru, exfolierea este, de asemenea, foarte importantă și adevărată pentru pielea din jurul gurii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *