Fiecare zodie are o a carte de Tarot. Iata care sunt semnificatiile

-

Știind ce reprezintă cărțile de tarot pentru semnele zodiacale ,poate fi importante, deoarece „cărțile servesc drept arhetipuri care ne ajută să înțelegem temele centrale, tranzitele și oamenii din viața noastră”, spune Alex Caiola, astrolog, cititor de tarot și co-gazdă a Preotesei Prescrie podcast. Cunoașterea cărții de tarot corespunzătoare a semnului zodiacal este, așadar, similară cu a avea propria ta mascotă astrologică – un ghid care te poate conduce atunci când ești pierdut.

Berbec: Împăratul

Nu ar trebui să fie o surpriză, având în vedere natura ambițioasă și hotărâtă a berbecului, că Berbecul este reprezentat de Împărat în pachetul de tarot. Berbecul nu se teme să stea în puterea sa și să ia decizii de impact asupra binelui mai mare. Intra pe https://tarot.ro/ pentru si mai multe detalii interesante despre tarot.

Taur: Ierofantul

Hierofantul acționează ca liderul nostru religios simbolic, reprezentând valoarea și fundamentele educaționale pe care le căutăm și la care le aderăm în mod regulat. Acest semn fidel și fix ne amintește că obiceiurile noastre formează caracterul nostru. Poate semnifica, de asemenea, nevoia de a ne reevalua convingerile sau să urmam studii superioare.

Gemeni: Iubitorii

Gemenii semnifică marea dualitate din noi toți și sunt reprezentați de Iubitorii pachetului de tarot. Folosind abilitățile lor de comunicare empatică, acest semn mutabil ne învață semnificația integrării tuturor părților din noi înșine pentru a ne realiza cel mai înalt bine. Iubitorii poate însemna, de asemenea, găsirea unei legături suflet-legătură care să vă lumineze conștiința de sine.

Rac: Carul

Carul, un vehicul pentru transport și schimbare, reprezintă semnul Racului. Crabii își poartă casa pe spate si creează continuu (și recreează) structuri solide într-o lume tranzitorie. Acest semn cardinal ne cere să creăm securitatea de care avem nevoie pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Semnificatia zodie tarot este una cat se poate de reala.

Leu: Puterea

Imaginile leului / îmblânzitorului cărții Forța au o conotație destul de evidentă cu semnul fix de foc al Leului. Pregătește-te să pășești în lumina reflectoarelor.

Fecioară: Pustnicul

Schitul antic dă din cap spre o viață de zero distrageri pentru a perfecționa o cale spirituală. În vremurile moderne, ne putem aștepta la teme de stăpânire sau căutări autoexplorative. Nu este o surpriză faptul că Fecioarele harnice, sunt asociate cu Pustnicul pentru disciplina interioară.

Balanță: Justiție

Cântarele sunt simbolul cărții Justiție și omologul lor astrologic, Balanță. Toată lumea este egală în ochii acestui semn cardinal, făcând în mod constant tot ce poate pentru a găsi un echilibru armonios pentru ceea ce este corect și drept. Indiferent dacă evaluăm sau fiind evaluată, Justiția ne amintește că integritatea câștigă întotdeauna la final.

Scorpion: Moarte

Pentru a fi clar, cardul morții nu este literalmente predictiv al morții. Mai degrabă, înseamnă că o transformare majoră este la colț. Scorpionii nu sunt preocupați de superficialitate; sunt căutătorii de adevăr pe care te poți baza întotdeauna pentru un sfat sincer si corect.

Săgetător: cumpătare

Săgetătorii sunt un amestec de dualitate. Ei sunt exploratorii zodiacului, care se străduiesc în mod constant să obțină un echilibru alchemic de a călători și de a rămâne acasă, de a se ridica și de a merge la culcare devreme. Putem avea totul, dar nu deodată.

Capricorn: Diavolul

Capricornii sunt asociați cu o orientare către pământ, spre succes. Ambiția acestui semn cardinal poate uneori să vină în detrimentul lor, așa că Diavolul ne reamintește să ne oprim din cele șapte păcate capitale atunci când vine vorba de atingerea obiectivelor noastre.

Vărsător: Steaua

Imaginile Stelei arată purtătorul de apă care adună hrana pentru comunitatea sa sub cerul nopții. Vărsătorii sunt cei care acționează ca umanitari ai zodiacului, oferindu-și ajutorul lor strategic, inspirațional.

Pești: Luna

Luna stăpânește mareele oceanului, emoțiile noastre și peștii, Pești. Pestii sunt un semn zodiacal fermecător, creativ și empatic merge adesea cu fluxul, ceea ce poate însemna și a fi prins în vânt. Luna ne cere să evaluați curentul subconștient pentru a intra în fluxul intuitiv.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments