Dressinguri moderne pentru casa ta

-

Ordinea este esentiala intr-o casa. Fara ordine si mobilier de depozitare, haosul ar domni si ar fi inutil sa avem un decor frumos. De aceea, multe locuinte au un dressing in care sunt organizate toate hainele si accesoriile acestora. In acest fel va puteti organiza hainele intregul an fara a fi nevoie sa le depozitati in alte locuri.

Va vom oferi idei despre dressing-uri moderne . Dressingurile sunt o idee grozava pentru orice casa, deoarece va permit sa va organizati hainele in acelasi spatiu, pastrand totul ordonat. In dressinguri  hainele stau mult mai bine pentru ca veti vedea tot ce aveti.

Ce trebuie sa ai:

  •  Un dressing in casa ta
  •  Mobilier in dressinguri
  •  Iluminare pentru dressing
  •  Detaliile din dressing
  •  Mobilier functional

Un dressing in casa ta

dressinguri moderne

Unul dintre lucrurile pe care ar trebui sa le  luati in considerare este daca aveti spatiu sau vreti un dressing in casa ta. Dressingurile sunt ideale pentru a avea totul organizat , deci sunt de obicei un mare avantaj pentru casa. De obicei sunt adaugate in zona dormitorului sau conectate la aceasta, astfel incat sa ne putem imbraca usor in fiecare dimineata. Avantajele sunt clare, prin faptul ca ne permite sa avem hainele, toate accesoriile si incaltamintea bine organizate, putandu-le localiza si vedea mai usor.

Dressingurile moderne se concentreaza in primul rand pe functionalitate , cu un stil simplu si minimalist. Mobilierul trebuie sa fie practic pentru a avea o buna organizare, care este cel mai important lucru in aceasta zona a locuintei. Mobilierul are un stil simplu si se pot adauga detalii moderne. De exemplu, un covor frumos de blana, un puf mare sau oglinzi in stil modern. Daca avem suficient spatiu , acest tip de spatiu este o idee grozava in casa noastra.

Mobilier din dressinguri

dressinguri moderne

Mobilierul pentru dressing este de obicei modular . Asta pentru ca ne este mai usor si mai ieftin sa cumparam mobilier modular cu care sa asamblam dressingul adaptat spatiului de care dispunem decat sa platim mobila la comanda. Evident ca cele doua vor fi de mai buna calitate dar vor fi si mult mai scumpe.

Putem cumpara mobilier precum rafturi deschise cu module care pot fi adaptate. Au o structura la care se pot adauga rafturi la diferite inaltimi, precum si cosuri, usi si alte accesorii cu care sa se realizeze un dressing pe deplin functional. Pentru a face acest lucru, trebuie doar sa masurati spatiile si sa cumparati mobilierul cu modulele de care avem nevoie. Ideea generala este de obicei sa adaugati rafturi pe partile laterale din dressing si sa lasati o oglinda si o zona de relaxare in mijloc. In unele cazuri, daca dressingul este foarte mare, se adauga in centru o masa pentru accesorii si bijuterii.

Iluminarea dressingului

Iluminat in dressinguri

Iluminatul din aceste dressinguri moderne este, de asemenea, un factor important . Deoarece sunt create in incaperi mici care in mod normal nu au ferestre, trebuie sa aiba o iluminare buna pentru a nu parea prea intunecate. Trebuie sa existe un iluminat central, cat si in zona oglinzii, pentru a te putea vedea bine. Dar puteti adauga si putina iluminare in interiorul mobilierului pentru a vedea mai bine hainele din interior. In acest fel lumina nu va mai fi atat de deasupra capului si vom avea dressingul bine luminat din toate unghiurile.

Detalii pentru dressing

In cadrul acestor dressinguri trebuie sa adaugati cateva detalii care pot fi foarte interesante. De exemplu, pot fi incluse niste fotolii cu puf sau fotolii mici. Aceasta este o idee buna pentru   a va incalta , asa ca  existenta unei banci sau al unui scaun confortabil este nelipsita. Daca avem spatiu, putem include si o oglinda pe toata lungimea in zona de dressing. Acesta este un accesoriu foarte necesar, deoarece pentru a vedea intregul aspect avem nevoie de o oglinda mare. Poate fi si in zona dormitorului dar este mult mai functionala in dressing. Multe dressinguri moderne le includ pe pereti sau adauga oglinzi separate.

Mobilier functional

Detalii pentru dressing

Multe piese de mobilier interesante pot fi incluse in aceste dressinguri. Nu doar rafturile sunt adaugate in dressinguri. In zilele noastre, mobilierul modular ofera multe solutii atunci cand vine vorba de organizarea  totul in interiorul unui dulap. De exemplu, gasim diviziuni de adaugat in interiorul sertarelor, pentru detalii precum cravate sau sosete. Pantofii sunt un alt detaliu care necesita depozitare specifica. Exista piese de agatatpentru fiecare pantof sau rafturi pentru a le pune inauntru. Aceste tipuri de lucruri necesita accesorii. Sunt multe accesorii diferite, cu piese de agatat esarfele si alte detalii. Important este sa vedem tot ce trebuie sa clasificam mai intai si apoi sa cumparam totul pentru a putea organiza in interiorul dressing-ului.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments