Gadgeturile la care ne asteptam in acest an

-

Gadgeturile la care ne asteptam cel mai mult in acest an promit cu siguranta ca vor schimba jocul in mai multe moduri. Desigur, includem cateva smartphone-uri, dar si o consola de jocuri video si alte lucruri de care – pana acum – nu stiai ca ai nevoie. 

Anul acesta ne-a lasat niste gadget-uri interesante, iar altele care promiteau multe si nu au iesit la fel de mult, dar vom vedea ce spune viitorul pentru urmatoarele. 

Steam Deck

Steam Deck a fost anuntat in urma cu cateva luni, fiind consola care promite sa revolutioneze piata portabilului, daunand posibil viitorului Nintendo Switch. Steam Deck va aduce intregul magazin Steam si mediul pe un dispozitiv portabil care poate fi conectat si la monitor. Primele recenzii l-au laudat pentru performanta sa si se pregateste in prezent pentru lansarea sa in acest an.

iPhone 14

Inevitabil, iPhone 14 , ca si predecesorii sai, devine unul dintre cele mai asteptate gadget-uri ale aacestui an. Cu toate acestea, acum asteptam cu nerabdare acest dispozitiv, deoarece, in ciuda imbunatatirilor aduse iPhone 13, iPhone 14 chiar promite sa schimbe designul si experienta, dand un rol (meritat) casei Apple. Unele zvonuri indica acest lucru si, pe deasupra, intreaga gama va avea diverse modificari pe care abia asteptam sa le vedem. Din pacate, mai este un drum lung de parcurs, pana in a doua jumatate a anului. 

Samsung Galaxy S21 FE / OnePlus 10 Pro

Avem o cravata in acest moment. Dincolo de ceea ce poate oferi Apple, este necesar sa ne uitam la alti concurenti si, fara indoiala, atat Samsung Galaxy in urmatoarea sa iteratie, cat si OnePlus 10 Pro promit de asemenea sa-i ofere multa concurenta cu imbunatatiri in sistemele sale, in camerele sale. (concentrandu-se mai mult pe aceasta caracteristica importanta) pastrand tot ceea ce le-a facut fiabile, cum ar fi performanta, precum si calitatea video. 

Incarcator wireless cu telecomanda Xiaomi Mi Air

Stim ca incarcatoarele fara fir nu sunt nimic nou, insa aceasta noua tehnologie de la Xiaomi ar putea schimba cu adevarat modul in care interactionam cu dispozitivele noastre. Incarcatorul tau Mi Air este o baza care poate fi plasata in casa oriunde si va incarca automat dispozitivele care se afla in radioul tau. Fara a-l aseza intr-un loc anume, la doar cativa metri de dispozitiv, se va incarca in timp ce stam noi si nici nu va trebui sa ne lasam telefonul in orice moment. 

C Seed M1 Unfolding TV

O afacere cu adevarat revolutionara. C Seed M1 este, dupa cum sugereaza si numele, un televizor pliabil . O dimensiune impresionanta poate fi redusa pentru a disparea sub podea pentru cei care isi doresc un televizor masiv, dar fara a ocupa prea mult in casa. Desigur, dispozitivul este impresionant din toate punctele de vedere cu tehnologia 4K Micro LED, desi cu siguranta nu este deloc ieftin. 

Proiector laser Epson EpiqVision Mini EF12 Smart Streaming

Mergem la ceva care suntem siguri ca va deveni esential pentru unii. Ti-ai dorit vreodata sa proiectezi filme in casa ta ca si cum ar fi un cinematograf? Acest dispozitiv promite sa schimbe complet experienta oferind o calitate a imaginii Full HD 1080p, care ramane consistenta pana la proiectarea la 150 de inchi, ceea ce (in caz ca nu stiai) este destul de mult. La fel, are integrat sunet Yamaha care promite si ca tot continutul pe care ti-l doresti va suna incredibil, pe care il poti alege si de pe Android TV pe care l-a integrat. Este compact, usor de utilizat si functioneaza atat in ​​interior, cat si in exterior. 

Share this article

Recent posts

Popular categories

Articolul precedentAparat dentar Spark sau Invisalign?
Articolul următorCe mananca gorilele?

Recent comments