Paste cu legume la cuptor

-

Ingrediente:
– 250 g pene
– 1 ceapa
– 1 ardei
– 1 dovlecel
– ½ vanata
– 200g ciuperci
– 2 linguri ulei
– Busuioc, oregano, sare, piper
– 300 ml Suc de rosii sau rosii intregi
Se pune apa la fiert pentru paste si se fac conform instructiunilor de pe ambalaj. In uleiul bine incins se pun toate legumele la calit. La sfarsit se adauga sucul de rosii sau rosiile decojite si taiate bucati mici. Intr-o tava pentru cuptor se pun pastele fierte, apoi sosul rezultat din legume si sucul de rosii. Tot acum se pun, dupa gust, mirodeniile: busuioc, oregano, sare si piper. Se da la cuptorul incins pentru 20 minute. Se servesc calde. Daca doriti puteti imprastia putin parmezan sau cascaval peste paste inainte de a le baga la cuptor.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments