Paste cu legume la cuptor

Ingrediente:
– 250 g pene
– 1 ceapa
– 1 ardei
– 1 dovlecel
– ½ vanata
– 200g ciuperci
– 2 linguri ulei
– Busuioc, oregano, sare, piper
– 300 ml Suc de rosii sau rosii intregi
Se pune apa la fiert pentru paste si se fac conform instructiunilor de pe ambalaj. In uleiul bine incins se pun toate legumele la calit. La sfarsit se adauga sucul de rosii sau rosiile decojite si taiate bucati mici. Intr-o tava pentru cuptor se pun pastele fierte, apoi sosul rezultat din legume si sucul de rosii. Tot acum se pun, dupa gust, mirodeniile: busuioc, oregano, sare si piper. Se da la cuptorul incins pentru 20 minute. Se servesc calde. Daca doriti puteti imprastia putin parmezan sau cascaval peste paste inainte de a le baga la cuptor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *