Seful te uraste? Aceste semne indica acest lucru si ce trebuie facut in acest sens

-

Seful tau te uraste sau este totul in mintea ta? Indoiala este probabil suficienta pentru a te tine treaz noaptea, rasturnand in cap toate semnele pe care crezi ca le-ai vazut, atitudinile, comentariile si actiunile sefului tau de fiecare data cand esti prin preajma, dar nu este ca si cum ai putea face nimic lui.intreaba el direct fara a face problema si mai mare.

Inainte de a intra in panica, exista o modalitate simpla de a raspunde la intrebare si de a afla adevarul. Psihologii spun ca tot ceea ce fac oamenii (si nu doar ceea ce spun ei) sunt indicii despre ceea ce gandesc, simt si isi doresc cu adevarat, si poti folosi asta pentru a intelege unde stai cu seful tau.

Adevarul este ca nu este acelasi lucru sa-ti displace un coleg decat sa-ti displace seful, este persoana care iti are jobul, cariera si pozitia in birou in mainile lui, poate sa-ti faca viata mizerabila sau chiar sa te concedieze. daca lucrurile devin prea tensionate.

A nu-ti place seful tau poate influenta toate interactiunile tale, ii poate face sa nu-ti ofere suficient feedback, sa-ti ofere cele mai proaste slujbe, sa nu te corecteze si sa nu sarbatori cu tine cand ai facut ceva bine, ceea ce inseamna ca vei fi putin. pierdut in birou si mediul inconjurator nu va fi tocmai bun pentru sanatatea ta mintala.

Cum poti sti daca problema este cu tine si seful tau te uraste? Potrivit psihologilor, exista 7 semne de baza care indica faptul ca seful tau nu te poate vedea sau picta si trebuie sa faci ceva pentru a schimba relatia.

Iti petreci toata ziua stand la serviciu? PeopleImagini

Suferi de micromanagement

Daca seful tau incepe sa-ti revizuiasca munca inainte de data scadentei, iti ofera detalii pe care ai incredere ca altii le pot intelege singuri si nu pare sa aiba incredere in instinctele si abilitatile tale, atunci s-ar putea sa ai o problema.

Ce poti face? In primul rand, trebuie sa fii sigur ca acest lucru este doar cu tine si nu cu toata lumea, apoi trebuie sa te intrebi daca ai facut ceva care le-ar fi putut afecta increderea in tine (cum ar fi livrarea intarziata sau esecul calitatii) si in cele din urma, trebuie sa mergeti direct. Mergeti la sursa si intrebati cum puteti lucra impreuna, astfel incat sa castigati increderea lor si sa nu simti nevoia sa revizuiesti fiecare miscare.

Nu va ofera niciodata feedback

Este important sa primesti feedback la locul de munca pentru a sti cand faci lucrurile bine sau gresit, daca asta nu se intampla s-ar putea ca seful tau sa nu doreasca sa te abordeze.

Ce poti face? Trebuie sa faci primul pas si sa ceri feedback direct, sa intrebi despre lucrurile pe care le poti imbunatati si ce faci bine, astfel incat sa poti face ajustarile necesare sau sa continui sa lucrezi asa cum faci.

Iti resping cererile de marire fara explicatii

Respingerea unei cereri de marire de salariu nu este neaparat o problema pentru ca pot fi multe motive pentru aceasta, dar un sef care te pretuieste isi va face timp sa explice motivul si sa-ti raspunda la intrebari.

Ce poti face? Abordati si schimbati intrebarea, in loc sa cereti o marire de salariu, intrebati ce ar fi nevoie pentru a obtine o marire de salariu, acest lucru ar ajuta persoana sa va ofere punctele specifice la care trebuie sa lucrati pentru a obtine ceea ce cereti.

De ce sa nu folosesti WhatsApp pentru a lucra cu Getty

Nu ai niciodata atentia lor

Daca anuleaza intalnirile , este intotdeauna prea ocupat sa te vada si uita sa-ti raspunda la apeluri, mesaje text si e-mailuri, problema poate fi ca nu te place foarte mult si nu esti in fruntea listei lui.

Ce poti face? Daca ii trateaza pe toti la fel, problema ar putea fi ca este prea ocupat, dar daca este singur cu tine, atunci ar putea fi personal. Vorbeste cu seful tau si spune-i ca crezi ca este important sa vorbesti cel putin o data pe saptamana si intreaba-l daca exista o modalitate prin care poti avea o mica intalnire care sa nu interfereze cu restul activitatilor tale.

Nu sunteti invitat la intalniri importante

Esti mereu lasat in afara intalnirilor in care toata lumea vorbeste despre problemele si proiectele importante la care lucreaza? Daca ar trebui sa fii la acea intalnire si nu ai primit instiintarea, este clar ca exista o problema.

Ce poti face? Du-te direct la seful tau sa vorbesti despre asta, nu acuza, dar anunta-i ca ti-ar placea sa faci parte la aceste intalniri si explica-i motivele pentru care ar trebui sa fii acolo.

Prea multe critici

Face parte din treaba sefului tau sa critici ceea ce faci gresit, dar nu este normal sa auzi doar critici si sa nu fii recunoscut pentru munca buna pe care o faci.

Ce poti face? Incearca sa faci tot posibilul pentru a da rezultatele pe care le cauta, dar trebuie sa vorbesti si clar pentru a sti ce se asteapta de la tine de la inceput, reducand astfel sansele ca ceva sa mearga prost si sa poata fi folosit impotriva ta.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments