Tort de ciocolata: pregatiti-l cu aceasta reteta clasica, usoara si economica

-

Va invatam trei tehnici de preparare a ganache-ului pentru prajitura de ciocolata si, de asemenea, reteta completa a prajiturii.

Tort de ciocolata cu invelis de ciocolata

Vrei sa pregatesti un tort de ciocolata? Vei adora aceasta reteta Pau Singer pentru ca este foarte usoara, clasica si economica.

Fotografia acestui tort de ciocolata spune totul: este cu adevarat provocator si pare sa indice ca este tortul ideal pentru multi aniversari.

Acesta este motivul pentru care iti vom pune la dispozitie instrumentele de patiserie necesare pentru a putea pregati aceasta reteta de prajitura cu ciocolata.

Tehnici Ganache pentru reteta de tort de ciocolata

Nimic mai dragut si mai tentant decat un ganache delicios. Facand-o in mod corect, iti va permite sa arati un tort bun ca un patiser. Luati nota de toate sfaturile necesare si aplicati-le.

  • Tehnica 1 pentru prajitura de ciocolata

Aveti la indemana 100 de grame de ciocolata maruntita.

De asemenea, ar trebui sa aveti 30 de grame de shortening, astfel incat textura sa se raspandeasca corect in prajitura de ciocolata.

Mod de preparare: La cuptorul cu microunde se topesc cuburile de ciocolata si untul timp de cinci minute sau mai putin. Atat de simplu vei obtine amestecul pentru prajitura de ciocolata.

  • Tehnica 2: la fel de usoara ca prima

Cealalta optiune este sa cumparati ganache-ul de la site-ul ales.

Totusi, pentru aceasta alternativa trebuie sa ai 200 ml de crema grea.

Preparare: Aceasta este o solutie foarte practica, dar necesita putin mai multa grija cand o pregatiti pentru prajitura de ciocolata.

Mai intai, incalziti laptele si turnati lichidul intr-un bol impreuna cu ciocolata tocata. In al doilea rand, lasati rezultatul sa se odihneasca timp de 3 minute, apoi amestecati pana cand totul este bine unificat pentru tortul dumneavoastra.

Trebuie sa stiti ca aceasta a doua tehnica este foarte profitabila, deoarece ganache-ul poate fi pus pe un tort de ciocolata de pana la 24 de centimetri.

  • Tehnica 3: este ideal pentru copii

Ai nevoie de 100 de grame de ciocolata taiata in patrate, 30 de grame de unt si dulce de leche.

Aceasta a treia solutie este perfecta pentru copiii sau adultii care iubesc prajitura de ciocolata pentru ca este foarte dulce.

Mod de preparare: Topiti ciocolata si untul ca la prima tehnica, doar voi adaugati dulce de leche la preparat, atat!

Ce crezi?


Tort de ciocolata

  • Ingrediente

  • 10 linguri de zahar
  • 10 linguri de ulei
  • 3 oua
  • 1 cana de lapte
  • 8 linguri faina auto-crescatoare
  • 2 linguri de cacao semi-amar

  • Instructiuni

Intr-un bol amestecam uleiul impreuna cu zaharul.

Adaugati ouale unul cate unul la preparat. Adica, mai intai, adaugati 1 ou, amestecati si apoi turnati al doilea ou. Repetati procesul in acelasi mod cu al treilea.

Se toarna laptele.

Cerneti faina si cacao si adaugati-le la amestec.

Se amesteca pana cand totul este bine integrat.

Dati rezultatul la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade.

Dupa ceva timp, prajitura de ciocolata va fi gata, pe care apropo, o puteti decora cu ganache sau invelis de ciocolata.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments