Idei de nunta: da-i petrecerii tale o nota personala

-

Marturii, flori, invitatii si decoratiuni. Exista multe lucruri de definit atunci cand organizam o nunta si de mai multe ori nu stim de unde sa incepem. Inspirati-va cu cateva idei bune!

O nunta incepe mult inainte de a spune „da!”. In lunile premergatoare evenimentului, trebuie sa luam decizii interminabile cu privire la organizarea petrecerii si a ceremoniei. Rochia, invitatiile, marturiile, decoratiunile… Exista din ce in ce mai multe optiuni si, de indata ce planul avanseaza, mirii sunt cufundati intr-un univers inepuizabil de lucruri de definit.

Nu ratati aceste idei pentru nunti originale care va pot inspira si va pot ajuta sa dati o nota personala care sa va reflecte identitatea de cuplu intr-una dintre cele mai importante zile din viata dumneavoastra.

Idei originale pentru nunti

Cum sa organizezi o nunta este una dintre principalele intrebari pe care si le pun majoritatea mirilor atunci cand incep sa planifice petrecerea. Cheia este sa mergeti pas cu pas, de la cel mai mic la cel mai mare si sa renuntati la ideea „mai mult este mai bine”: amintiti-va ca detaliile sunt cele care fac diferenta intre o nunta obisnuita si una magica.

Felicitari de nunta

Pare un detaliu minor, dar este primul lucru pe care il vor vedea oaspetii. O invitatie alba, intr-un plic alb cu scris gri, nu spune nimic despre dragostea ta. Puteti pune mai multa creativitate invitatiilor dvs. Va oferim cateva idei pentru realizarea unei invitatii care anticipeaza spiritul zilei mari.

– Film – Cardul poate fi sub forma unei permise de petrecere VIP sau ca o caseta de film.

– Cutie surpriza: in locul unui plic, puteti folosi o cutie. Recipientul poate include un tratament sau o punga de orez care trebuie aruncata la ceremonie.

– Virtual: in loc sa trimiteti un plic cu o invitatie, puteti face impreuna o invitatie pe internet. Poate un videoclip 360 care arata locul nuntii sau chiar un gif animat al mirilor.

– Neconventional: poate avea o forma traditionala, dar poate fi realizata cu modele inflorite sau materiale alternative, precum panza sau dantela.

– Cu baloane : puteti trimite un plic cu un balon dezumflat care are coordonatele petrecerii si mesajul pe care doriti sa-l transmiteti.

Desigur: chiar daca invitatia este originala, trebuie sa contina toate informatiile necesare pentru oaspeti: locul si ora ceremoniei, locul si ora petrecerii, numerele de telefon sau e-mailurile, astfel incat oaspetii dvs. sa isi poata confirma prezenta.

Decor de nunta

Astazi, decorul include elemente realizate de miri, aranjamente florale salbatice si mobilier informal. Va oferim cateva sfaturi pentru a urma trendul.

Arce de flori: pot fi amplasate in locul ceremoniei, fie religioase, fie civile. Desi pot fi folosite in camere acoperite, sunt mai frumoase la nuntile in aer liber.

O paleta de culori: decorul poate urma aceeasi paleta de culori. Un exemplu este combinarea albului sau negru cu violetul, care este culoarea anului, sau chiar amestecarea cu tonuri pastelate in diferite genuri pentru perne si fete de masa.

Masa lunga: ceea ce se foloseste in materie de mese pentru nunti are mai mult de-a face cu pranzul de duminica cu familia decat cu stilul ceremonial traditional. In loc sa organizeze mese rotunde, toata lumea sta unde vrea la o masa lunga care ii invita pe toti mesenii sa rada si sa impartaseasca.

Flori salbatice – Aranjamentele florale nu mai trebuie sa fie rigide. Putem combina diferite flori cu verde pentru a da o nota salbatica petrecerii.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recent comments