Si tu poti lucra la cel mai bun studio de videochat! Afla conditiile simple pe care trebuie sa le indeplinesti

Cel mai bun studio de videochat din lume face angajari si are o oferta mai mult decat generoasa. Studio-20.ro le ofera modelelor online un program flexibil, un venit minim garantat de 5000 de Lei pe luna, sprijin financiar, comision de pana la 75% din incasari, bonusuri, credite fara dobanda, precum si alte beneficii tentante.

Nu stii ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a face parte din echipa acestui studio videochat? Ti le dezvaluim noi! Nu exista o limita superioara de varsta si nici sabloane de frumusete cautate, dar este important sa “bifezi” urmatoarele cerinte:

  1. Sa ai 18 ani impliniti. Pentru ca activitatea este destinata adultilor, este necesar sa ai minimum 18 ani. Dupa ce ai trecut de varsta majoratului, poti deveni model online fara probleme.
  2. Sa fii ambitioasa. Pentru a avea incasari de ordinul miilor de dolari, este esential sa ai ambitie. Trebuie sa te implici in activitate pentru a face performanta. In doar cateva ore petrecute in fata camerei web, nu ai cum sa castigi sume impresionante de bani. La un studio de videochat, va trebui sa lucrezi minimum 8 ore pe zi si sa iti dai silinta pentru a atrage cat mai multi membri.
  3. Sa fii ingrijita. Nu se cer dimensiuni de model, nu are importanta daca esti blonda, bruneta, satena sau roscata si nici daca ai cateva kilograme in plus, dar aspectul ingrijit reprezinta un “must”.
  4. Sa fii sociabila. Pentru a purta discutii online 8 ore pe zi, este necesar sa fii o fire comunicativa. In cazul in care iti place sa socializezi si adori discutiile lungi, atunci activitatea de model online va fi cu siguranta pe placul tau!
  5. Sa fii diplomata. Diplomatia este o cerinta esentiala in industria divertismentului pentru adulti. Membrii sunt diferiti, unii sunt politicosi si amabili, altii pot avea o atitudine suparatoare, dar un model online trebuie sa poata gestiona orice situatie cu rabdare si calm.
studio videochat

Ce va trebui sa faci intr-un studio de videochat?

Acum ca ai aflat care sunt cerintele pentru a deveni model online, trebuie sa stii si in ce consta activitatea. Daca vei alege sa lucrezi pentru Studio 20, vei deveni model non-adult sau glamour, ceea ce inseamna ca nu te vei dezbraca in fata camerei web. Nu va trebui sa faci streaptese pentru a atrage membrii si nici sa apelezi la jocuri erotice explicite!

Activitatea ta va consta in discutii online purtate cu admiratorii si in jocuri sau activitati obisnuite, asa cum este, de exemplu, vizionarea unui serial sau film. Membrii te vor contacta atunci cand vor avea nevoie de un sfat, isi vor dori sa se distreze sau sa se relaxeze dupa o zi obositoare petrecuta la locul de munca.

Tu vei fi confidenta lor si le vei face zilele mai frumoase! Barbatii apeleaza la site-urile de videochat pentru a vorbi despre orice subiect, fara teama ca vor fi judecati. Asadar, in calitate de model online, vei afla toate secretele admiratorilor tai si le vei oferi sfaturi utile.

In plus, vei fi admirata si complimentata zilnic, fapt care iti va creste stima de sine si iti va oferi motivatia necesara pentru a deveni din ce in ce mai cunoscuta pe site-uri. Alege Studio 20 si descopera frumusetea acestei meserii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *