Cartea de tarot regina cupelor care inseamna vertical si inversat

-

Cartea de tarot Regina Cupelor are o legatura clara cu aspectele materne ale Imparateasei Arcane Majore. Dragoste, educatie, sentimente si compasiune… acestea sunt doar cateva dintre atributele asociate de obicei cu acest card, care este plin de sensibilitate si emotii. Regina Cupelor este iubita, prietena sau mama care vorbeste din suflet cu onestitate si impartialitate pentru a-ti oferi sfatul potrivit atunci cand ai cea mai mare nevoie.

O sotie buna si o mama afectuoasa, cartea de tarot Regina Cupelor reprezinta de obicei o femeie matura sau trasaturile de personalitate feminina ale unei persoane care are o influenta semnificativa in viata ta. Cu o mare intuitie si un nivel mai inalt de crestere spirituala, Regina Cupelor vine sa ne invete cum sa ne conectam emotional cu ceilalti. Ea ne mareste capacitatea de a ne pune in locul altcuiva.

Artistii, vrajitorii, vindecatorii si creatorii sunt protejatii Reginei Cupelor, ceea ce le sporeste capacitatea de a-si transforma emotiile in cadouri pentru semenii lor. Ea a reusit sa descifreze toate lectiile de dragoste continute in Costumul cupelor. Ea si-a dezvoltat marea ei capacitate psihica pana la misticism.

Regina cupelor Carti de tarot Cuvinte cheie:

Drepti: arta, afectiune, maternitate, maturitate, sensibilitate, emotii, casatorie, intuitie, comunicare, familie, empatie, eleganta, dragoste, relatii, grija fata de ceilalti, solidaritate, sotie iubitoare, consilier, empatie, introspectie, intuitie.

Inversat: Confuzie, abuz, probleme de comunicare, intrigi, vrajitorie, tradare, barfa, femeie manipulatoare, lipsa de scrupule, imoralitate, necinste, neloialitate, exagerare, mama supraprotectoare, dezechilibru mental, lipsa de empatie.

Descrierea cartii de tarot Regina cupelor:

In cartea de Tarot Regina Cupelor, gasim o femeie eleganta si frumoasa, asezata pe un tron ​​de piatra asezat pe malul marii. Ea tine un potir auriu decorat cu aripi de heruvimi. Ea poarta o rochie argintie care, intr-un fel, curge de-a lungul apei si ii scoate in evidenta coroana de aur. Exista numeroase referiri la mare, cum ar fi imagini cu nimfe marine, pesti si scoici sculptate in partile laterale ale tronului ei. In jurul ei, la picioarele ei se afla sute de pietre de mare, dintre care una subtila scufundata in val.

Cum sa interpretezi lumea simbolica a Reginei cupelor:

Simbolismul cartii de tarot Regina Cupelor este fascinant. Chiar daca referirile la mare abunda in scena, facand o aluzie clara la adancurile inconstiente, Regina Cupelor este ferm stabilita in pamant. Acest lucru indica faptul ca are o strangere ferma asupra realitatii. Unul dintre picioarele ei este uscat, iar celalalt este scufundat in apa. Tronul ei este imobil. Desi hainele ei par sa se amestece cu marea, singurul lucru care o preocupa sunt misterele continute in acel potir, care este perfect sigilat si frumos decorat. Cupa ei reprezinta lumea spirituala, secretele sufletului ei si talentele creative ale Reginei.

Pestii, scoicile si nimfele sunt o aluzie la nasterea lui Venus, zeita fertilitatii, frumusetii si iubirii. Toate aceste cadouri grozave ne sunt promise atunci cand intalnim aceasta carte intr-o lectura de Tarot. Legatura ei cu spiritualitatea inconstienta este aproape de neintrerupt. Aproape devin una. Hainele ei se contopesc cu marea, domnind peste valuri, peste pesti si peste fiecare comoara marine.

Sensibilitatea ei se exprima prin bogatia ornamentala a imaginii, tandretea copiilor si privirea din ochii Reginei. Aceasta ascunde scanteia creativa care este intotdeauna legata de Costumul cupelor, care este si costumul artistilor. Cu toate acestea, amintiti-va ca avem intotdeauna nevoie de echilibru. Pentru a deveni prolifica, chiar si Regina trebuie sa pastreze contactul cu realitatea si sa coboare din castelul ei in nori din cand in cand.

Lectia Regina cupelor: E timpul sa ma gandesc la tine

Cartea de tarot Regina Cupelor prezinta un mesaj de dragoste materna, empatie si protectie. Aceasta este adevarata compasiune resimtita de cei concentrati pe bunastarea fizica si emotionala a tuturor celor din jurul lor. Este profesoara, consiliera si uneori asistenta. Ea este intotdeauna ingrijitoarea si o adevarata oaza de afectiune si intelegere pentru ceilalti.

Cu toate acestea, asa cum vedem adesea, a merge la extreme pentru a avea grija de ceilalti ajunge sa submineze bunastarea unei persoane. Regina Cupelor intelege sacrificiile pe care suntem capabili sa le facem in numele iubirii, schimbarile pe care suntem capabili sa le facem si riscurile pe care indraznim sa le supunem. Pe de alta parte, este important sa mentii un echilibru intre idealuri si realitate, angajament si bunastare, astfel incat sa-ti poti pastra sentimentul de individualitate si sa ai grija de tine daca vrei sa continui misiunea iubirii pe care ai ales sa o asumi. .

Te simti demn de iubire?

Cand ai luat ultima oara o vacanta?

Intotdeauna plasezi nevoile altora inaintea nevoilor tale?

Aminteste-ti ca a te gandi la tine nu este un act de egoism. Este o reamintire ca si tu meriti dragoste.

Pozitia verticala a cartii de tarot Regina cupelor:

Regina verticala a cupelor Semnificatia cartii de tarot – Arcane minore
Card de tarot regina cupelor in pozitie verticala

Cand cartea Regina Cupelor apare verticala intr-o lectura de Tarot, este un mesaj plin de energie creativa, comunicare fluida si imaginatie. Aceasta Regina a reusit sa-si cucereasca emotiile, sa mearga mai departe si sa le transforme in bunastare, iubire si prosperitate. Ai atins un nivel de dezvoltare emotionala care iti permite sa te conectezi cu nevoile celorlalti dintr-un punct de vedere mai matern. Ai ajuns la un echilibru si ai dobandit controlul asupra emotiilor tale. Acest lucru va permite sa va comunicati proiectele, sa va exprimati sentimentele in mod clar si sa va faceti toate eforturile de succes.

Este timpul sa-ti urmezi instinctele, sa-ti asculti intuitia si sa-ti reclami inocenta si naivitatea, pentru a le folosi productiv. Exersarea imaginatiei si creativitatii va poate ajuta sa rezolvati orice problema care ar putea aparea in viitor. Acesta este un moment pentru a-ti exprima emotiile, a depasi logica si a-ti provoca limitarile. Conduceti cu inima si iertati si eliberati toate resentimentele.

Semnificatia cartii de tarot regina cupelor in pozitie verticala cand vine vorba de:

Dragoste

Totul merge bine in ceea ce priveste relatia ta actuala. Armonia, intelegerea si comunicarea sunt esentiale pentru a merge mai departe. Celibatarii sunt acum pregatiti spiritual sa treaca la o alta relatie.

Sanatate

Nu te simti descurajat. Problemele de sanatate pe care le intampinati sunt complet trecatoare. Acesta este un timp pentru introspectie, reflectie spirituala si munca psihologica terapeutica. Aceste instrumente va pot ajuta sa va reconectati cu adevarul, sa intrati in contact cu emotiile voastre si sa va concentrati pe propria bunastare.

Munca

Empatia si capacitatea ta de a te pune in pielea altora nu te-au ajutat doar sa atragi clienti, ci si sa creezi un spatiu de lucru in care domneste colaborarea si compania. Continua sa mergi in aceasta directie si in curand te vei putea bucura de o promovare sau de o schimbare semnificativa in cariera ta.

Bani

Va exista o crestere semnificativa a veniturilor si profiturilor dvs. Aveti incredere in consilierii dvs., stabiliti noi aliante, mai ales daca sunt femei mature si nu uitati sa evitati sa faceti defalcare. Economiile si creativitatea pot fi cheia bunastarii tale.

Semnificatia pozitiei inversate a cartii de tarot Regina cupelor:

Semnificatia cartii de tarot Regina cupelor inversata – Arcane minore
arte de tarot Regina Cupelor inversata

Cand Regina Cupelor apare inversata intr-o imprastiere, sugereaza ca s-ar putea sa nu fii concentrat, lasand emotiile deoparte si luand o atitudine rece fata de ceilalti. Aceasta lipsa de empatie va dauneaza relatiilor si sanatatii mintale.

Pe de alta parte, s-ar putea sa fii excesiv de emotional. Poate ca ai incredere orbeste in ceilalti, in masura in care te pui in pericol. De asemenea, s-ar putea sa va confruntati cu relatii toxice, codependenta, abuz de substante, o mama prevazatoare sau incapacitatea de a comunica sau de a va exprima liber sentimentele.

Reprimarea a tot ceea ce simti ascunzand durerea pe care o simti in prezent va ajunge sa ingreuneze lucrurile. Stresul, depresia si simptomele fizice ar putea fi prezente din cauza deteriorarii stabilitatii tale emotionale.

Semnificatia cartii de tarot Regina cupelor inversate cand vine vorba de:

Dragoste

S-ar putea sa-ti dispretuiesti partenerul si sa te plangi constant de el. Daca da, acest lucru va poate conduce pe o cale gresita din care va va fi foarte greu sa va intoarceti. Perfectionismul si cautarea „Printului fermecator” sau „Miss Right” este o risipa de energie pretioasa. Comunicarea este baza oricarei relatii, asa ca este timpul sa lupti pentru ceea ce iti doresti. De asemenea, este important sa recunoasteti ca uneori s-ar putea sa va stati in calea propriei fericiri.

Sanatate

Acesta este un moment de epuizare emotionala care te-a lasat epuizat si coplesit. Sistemul tau imunitar a fost subminat de revarsarea emotionala pe care ai experimentat-o ​​in ultima vreme. Este timpul sa va faceti putin timp si sa va rasfatati.

Munca

Ai avut probleme sa faci parte dintr-o echipa din cauza arogantei tale. Aceasta atitudine a starnit rivalitatea intre colegii tai. Aceasta inseamna ca va trebui sa munciti pentru a fi mai umil daca doriti sa continuati sa cresteti profesional.

Bani

Invatati sa creati echilibru si sa reduceti cheltuielile inutile. Nu este momentul sa ceri imprumuturi sau sa faci noi investitii.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments