Carti tarot online – cum sa iti depasesti teama de cartile inversate

-

Cartile de tarot inversate impun o oarecare frica in suflet, pentru foarte multe persoane care apeleaza la citirea cartilor de tarot. Pentru multi dintre noi, cartile de tarot inversate inseamna ca vor urma perioade sumbre in viata. Totusi, interpretarea cartilor de tarot online nu este atat de simpla cum pare la prima vedere. In acest sens, cartile de tarot inversate pot transmite informatii pretioase, avertismente si lectii de viata. Mai mult decat atat, intotdeauna trebuie sa faca parte dintr-un context.

Informatiile si sfaturile trebuie sa faca referire si la celelalte carti afisate. Insa va puteti depasi frica de cartile de tarot inversate, daca descoperiti adevaratul sens al cartilor de tarot online, prezentate pe site-uri precum tarot-online.ro, ce se regaseste aici http://tarot-online.ro/.

Teama de cartile de tarot online inversate

Exista o multime de motive pentru care fugim de aceste carti de tarot. Cartile de tarot inversate sunt adesea descrise ca predispozitii, neasteptate si chiar inselatoare. Nu este de mirare ca nu le dorim intr-o afisare a cartilor de tarot.

Pe langa aceste conotatii negative, cartile de tarot online inversate inseamna, de asemenea, ca trebuie sa invatam 78 de semnificatii de tarot suplimentare. Acest lucru poate parea o faza descurajanta si trebuie sa va intrebati: ,,Vreau cu adevarat sa invat 78 de semnificatii negative?

Energia cartilor de tarot inversate

Ati cazut in capcana gandirii ca cartile de tarot in pozitie verticala sunt bune si cartile inversate sunt rele? Luati in considerare ca este posibil sa nu fie nici bine, nici rau. Cartile de tarot ofera indicatii spirituale, deci, cartile de tarot inversate pot semnala statutul energetic pe care il aveti la un moment dat.

De exemplu, energia cartilor de tarot in pozitie verticala poate fi exterioara si despre ceva ce experimentezi extern, in lumea din jurul tau, in relatii, in cariera ta, etc. Cand vine vorba de aceeasi carte inversata, nu este chiar rau. In schimb, energia reprezentata in acest carte este interiorizata si pastrata in sufletul tau.

Cartea de tarot inversata va spune doar unde va confruntati cu energia reprezentata de acea carte de tarot online. Deci, aceasta este o modalitate de a-ti depasi frica fata de cartile de tarot inversate.

Exista un dezechilibru energetic?

Exista foarte multe sisteme de personalitate. Aceste sisteme ne ajuta sa intelegem cine suntem si cum percepem lumea. De obicei, exista varianta sanatoasa a oricarui tip de personalitate si, apoi, poate merge de la o extrema la alta. Cu alte cuvinte, in spectrul unei personalitati, aceasta poate fi supraexprimata sau sub-exprimata.

Acum, imaginati-va ca o carte de tarot verticala are energia centrata. Este ca si cum ar fi cea mai bun carte de tarot. Acum, ia aceeasi carte si inverseaza-o. Acest lucru poate semnala ca energia este dezechilibrata. Poate, in loc sa exprime incredere, aceasta carte de tarot reflecta aroganta si dominanta. Sau, poate ca reflecta un dezechilibru in cealalta directie: lipsa de incredere, tradare sau indoiala fata de deciziile luate anterior.

Semnificatii tarot – Cartile de tarot online inversate

De asemenea, energia poate fi prinsa si blocata. In acest sens, cartea Inalta Preoteasa este un bun exemplu. In pozitie verticala, Inalta Preoteasa indica faptul ca va urma o perioada optima pentru a invata si de a asculta intuitia. Ea te invita sa dai credinta intuitiei tale in loc sa asculti doar mintea ta rationala. Dar daca Inalta Preoteasa este inversata, ce spune ea? Luati in considerare ca exista un blocaj energetic care va impiedica sa va ascultati intuitia. 

Amintiti-va, energia cartilor de tarot nu este buna sau rea. Este o experienta, iar tarotul ne face constienti de aceasta experienta. Dupa ce suntem constienti de ceea ce ne transmit cartile de tarot, putem incepe sa facem propriile alegeri. Cartile de tarot inversate sunt doar avertismente, depinde de fiecare persoana cum gestioneaza diversele obstacole si blocaje emotionale.

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments