Compatibilitate semn: Gemeni

-

Compatibilitatea semnelor Gemeni este de obicei cu Rac, Sagetator si Leu . Sunt atrasi de cei din Leu, Scorpion, Berbec, Varsator si Balanta, cu care le place sa fie intr-un cuplu si sa impartaseasca momente impreuna.

Semnul Gemeni este un semn de aer. Sunt intelectuali, versatili, afectuosi si comunicativi. De aceea, semnele care cauta conducere si siguranta in partenerul lor nu se vor simti dezamagiti.

Daca vrei sa afli compatibilitatea zodiilor Gemeni cu dragostea si cu intregul zodiac, atunci noi iti impartasim cine este partenerul perfect al acestei zodii precum si zodiile cu care nu este compatibila.

Gemeni si compatibilitatea sa cu alte semne

Compatibilitatea Gemenilor cu celelalte semne ale zodiacului este urmatoarea:

 • Gemeni si Scorpion. Aer + Apa

Compatibilitatea zodiilor Gemeni cu Scorpionul este destul de scazuta si ambele parti din relatie vor trebui sa munceasca din greu pentru ca aceasta sa functioneze. Daca sunt suficient de hotarati, ar putea fi posibil, dar vor trebui sa fie atenti sau s-ar putea gasi intr-un scenariu in care chiar si sa vorbeasca unul cu celalalt ar fi dificil.

 • Gemeni si Capricorn. Aer + Pamant

Compatibilitatea Capricornului cu Gemeni este destul de scazuta, avand in vedere modul foarte diferit pe care il au de a aborda viata. Ambele zodii vor trebui sa faca un efort mare pentru ca relatia sa functioneze pe termen lung.

 • Taur si Gemeni. Pamant + Aer

Compatibilitatea dintre Gemeni si Taur nu este foarte mare pentru ca, desi planetele Venus si Mercur, care stapanesc peste Taur, respectiv Gemeni, se inteleg bine, exista cateva diferente importante in motivatiile de baza si personalitatea ambelor zodii.

 • Gemeni si Leu. Aer + Foc

Compatibilitatea zodiilor Gemeni cu Leul este destul de mare si in aceasta relatie ambii vor descoperi ca au multe in comun. Atat Gemenii, cat si Leul iubesc sa se distreze. Amandoi au o natura aventuroasa si se bucura de viata. Va veti gasi unul pe altul fascinant si va veti bucura de compania celuilalt.

 • Gemeni si Varsator. Aer + Aer

Compatibilitatea dintre zodiile Varsator si Gemeni este foarte mare, deoarece ambele se asteapta sa obtina mai mult sau mai putin la fel de la viata. Au abordari foarte asemanatoare si chiar si la nivel intelectual sunt compatibili. Este una dintre cele mai compatibile combinatii ale zodiacului, deoarece legatura karmica este foarte puternica.

Rac si Gemeni. Apa + Aer

La prima vedere, zodiile Rac si Gemeni nu au prea multa compatibilitate deoarece exista diferente foarte importante intre obiectivele lor si metodele pe care le folosesc pentru a le atinge.

 • Gemeni si Sagetator. Aer + Foc

Aceasta combinatie de energii planetare este intriganta. Sagetatorul este zodia opusa Gemenilor si daca va iesi bine sau nu va depinde de perspectiva pe care o au ambii.

 • Berbec si Gemeni. Foc + Aer

Berbecul este adesea atras de creativitatea si energia Gemenilor, iar aceasta combinatie promite o mare prietenie, conversatie stralucitoare si timp liber interesant impreuna. Deci gradul lor de compatibilitate poate fi foarte mare.

 • Gemeni si Gemeni. Aer + Aer

Compatibilitatea zodiilor Gemeni cu Gemeni este mare si, cel mai probabil, doi doi Gemeni vor avea o relatie plina de distractie, aventura si varietate, desi trebuie sa invete virtuti precum rabdarea si angajamentul pentru a o face sa functioneze pe termen lung.

 • Gemeni si Balanta. Aer + Aer

Gemenii si Balanta sunt o compatibilitate excelenta, asa ca daca aceasta este combinatia relatiei tale, exista sanse mari sa fii extrem de fericit pentru o lunga perioada de timp.

 • Gemeni si Pesti. Aer + Apa

Compatibilitatea dintre Pesti si Gemeni nu este una dintre cele mai inalte dintre aceste semne si ambii vor trebui sa munceasca din greu pentru ca relatia sa functioneze. Elementele sale de aer si apa sunt foarte diferite deoarece, in timp ce aerul este legat de minte, apa este legata de emotii.

 • Fecioara si Gemeni. Pamant + Aer

Compatibilitatea zodiilor Gemeni cu Fecioara este destul de ridicata, mai ales daca amandoi fac efort sa-si inteleaga si sa-si asculte partenerul. Gemenii sunt de obicei inteligenti, rationali si practici. La fel ca Fecioara, ei tind sa vada lucrurile asa cum sunt.

Care este potrivirea perfecta pentru Gemeni?

Gemenii semneaza compatibilitatea in dragoste

Dupa caracteristicile Gemenilor, semnul aerului, se intelege foarte bine in relatiile amoroase cu: Varsatorul, Berbecul, Fecioara si Sagetatorul, impreuna cu oricare dintre acestia patru va aprinde flacara iubirii si pasiunii.

Ce zodie nu este compatibila cu Gemeni?

Compatibilitate cu zodia Gemeni

Pestii sunt cel mai putin semn de compatibilitate cu semnele Gemeni. Cand vine vorba de dragoste, Pestii sunt visatori romantici care cred in ideea de a avea suflete pereche si de a fi alaturi de acea persoana perfecta pentru ei. Gemenii, pe de alta parte, tind sa gaseasca conceptul de suflet pereche ilogic.

  Share this article

  Recent posts

  Popular categories

  Recent comments