Compatibilitate semn: Rac

-

Compatibilitatea zodiilor Rac pentru a avea o relatie este cu zodiile Fecioarei si Taurului, care cauta o relatie stabila in care viata domestica si de familie sa joace un rol fundamental. In timp ce semnele mai volatile care cauta constant aventura, distractia si proeminenta au mai putina compatibilitate cu acest semn.

Racul este un semn de apa, cu tendinta de a avea schimbari de dispozitie si de a fi destul de rezervat. Este muncitor, orientat spre familie, casnic, de incredere, loial si o persoana foarte buna. Un Rac nu-i plac esecul, sfaturile sau situatiile conflictuale. Nu-i plac oamenii care il contrazic si nu-i place sa i se spuna ce sa faca.

Daca vrei sa stii compatibilitatea semnelor canceroase cu celelalte semne ale zodiacului, atunci La Verdad Noticias iti impartaseste care este partenerul perfect al acestei zodii si cum este relatia cancerului cu un alt cancer.

Racul si compatibilitatea acestuia cu alte semne

Compatibilitatea semnelor de rac cu celelalte semne ale zodiacului este urmatoarea:

 • Rac si Scorpion. Apa + Apa

Oamenii nascuti sub acelasi element tind sa se simta confortabil si atrasi unul de celalalt. Acesta este cazul Racului si al Scorpionului. Are un grad ridicat de compatibilitate. Amandoi sunt sensibili, emotionali si iubitor, dar Scorpionul are un mod foarte diferit de a exprima dragostea.

 • Rac si Capricorn. Apa + Pamant

Compatibilitatea semnelor Rac si Capricorn este destul de scazuta. In ciuda diferentelor importante dintre semnele Rac si Capricorn, este posibil sa se stabileasca o relatie intre cei doi, desi ambele vor trebui sa faca putin din partea lor. In timp ce Racii sunt afectuosi si expresivi, Capricornilor le este greu sa-si exprime sentimentele.

 • Rac si Taur. Apa + Pamant

Aceasta combinatie Rac – Taur este una dintre cele mai compatibile atat pentru Rac, cat si pentru Taur. Marele avantaj este ca aceste doua zodii se bucura sa-si arate afectiunea fata de partenerul lor, iar atunci cand amandoi sunt bine dispoziti, este o combinatie irezistibila.

 • Rac si Leu. Apa + Foc

Compatibilitatea cu semnele Rac si Leu este o combinatie ridicata. Atat Racul cat si Leul au un ego destul de fragil, sunt vulnerabili si nu accepta bine criticile, pentru ca se jignesc usor. Ambele semne au nevoie de afectiune si de multa atentie din partea partenerului lor.

 • Rac si Varsator. Apa + Aer

Combinatia dintre zodiile Rac si Varsator prezinta multe provocari intr-un cuplu. Compatibilitatea este scazuta la prima vedere, desi datorita faptului ca ambele semne sunt foarte persistente, daca exista suficienta dragoste si dorinta de a munci din greu, o relatie de durata este dificila, dar nu imposibila.

 • Rac si Rac. Apa + Apa

Gradul de compatibilitate dintre doi Raci este foarte mare. Este o combinatie foarte buna, intrucat Racii sunt un semn, care trebuie inteles pentru a avansa.

 • Rac si Sagetator. Apa + Foc

Compatibilitatea semnelor Rac si Sagetator este destul de scazuta. Desi exista sansa ca Racul si Sagetatorul sa experimenteze o atractie puternica la intalnire, relatia poate sa nu fie destinata sa se dezvolte pe termen lung.

 • Berbec si Rac. Foc + Apa

Compatibilitatea dintre Berbec si Rac este obisnuita. Cand Racul incepe o relatie cu Berbecul, intre cei doi se stabileste de obicei o legatura emotionala imediata. Zodia Rac va fi foarte atrasa de aerul pasional, increzator si entuziast al Berbecului, care la randul sau se va simti in pace atunci cand va fi cu un Rac.

 • Rac si Gemeni. Apa + Aer

La prima vedere, zodiile Rac si Gemeni nu au prea multa compatibilitate deoarece exista diferente foarte importante intre obiectivele lor si metodele pe care le folosesc pentru a le atinge.

 • Rac si Balanta. Apa + Aer

Compatibilitatea semnelor Rac si Balanta este o combinatie de semne destul de scazuta si cuplul va supravietui doar daca exista o baza foarte puternica de dragoste si pasiune.

 • Rac si Pesti. Apa + Apa

Pestii si Racul au multe in comun, mai ales cand vine vorba de compatibilitatea emotionala. Ambele semne se inteleg instinctiv si isi simt nevoile reciproc. Amandoi sunt afectuosi si sustin partenerul lor.

 • Rac si Fecioara. Apa + Pamant

Compatibilitatea semnelor Rac si Fecioara este foarte mare. Aceasta este o combinatie bogata si fertila a doua semne feminine ale zodiacului, guvernate de Luna si, respectiv, de Mercur. Combinatia dintre Rac si Fecioara produce rezultate grozave la toate nivelurile.

Care este potrivirea perfecta pentru Rac?

Partenerul perfect pentru Rac se bazeaza pe compatibilitatea ridicata a zodiilor Rac si Fecioara si Rac si Taur, desi tind sa se inteleaga si cu Capricornii si Scorpionii sau Pestii, cu care ar putea avea relatii de succes.

Cum se inteleg cuplurile din acelasi semn Rac?

Conform caracteristicilor Racului, compatibilitatea semnelor Rac cu un alt Rac poate fi foarte buna, deoarece ambele vor ridica moralul, vor intelege cu usurinta schimbarile de dispozitie si schimbarile de dispozitie intre ele. Cu toate acestea, trebuie sa evite sa devina o oglinda a slabiciunii celuilalt si sa se inece reciproc in sentimentalism.

De asemenea, este important sa evitati reactiile exagerate la comentariile partenerului, deoarece acestea pot fi foarte critice si solicitante si, pe de alta parte, pot lua destul de prost criticile celorlalti.

Compatibilitatea zodiilor Rac, semnelor de apa, uneori isi exprima empatia implicandu-se in munca comunitara si umanitara si daca ambii membri ai unui cuplu Rac se dedica impreuna unui proiect de acest tip, rezultatul va fi formidabil si vor fi foarte succes..

  Share this article

  Recent posts

  Popular categories

  Recent comments