Semnificatia cartilor de tarot „Cavalerul Sabiilor”

-

Cartile de tarot din fiecare raspandire isi pot varia semnificatia , in ciuda acestui fapt, iti vor dezvalui cateva probleme cand vine vorba de dragoste, bani si munca, dar depinde de pozitia in care apar, prin urmare, astazi va vom spune pe toate datele legate de „ Knight of Swords ”, stiti deja aceasta scrisoare ? Vestea Adevarului va aduce sensul ei.

Descrierea cartii „Cavalerul Sabiilor”

Dupa cum puteti vedea, este un barbat calare pe un cal in galop, asta inseamna schimbari rapide, lucruri care se intampla pe neasteptate. La randul sau, acest domn tine in mana o sabie ascutita, precum si un bisturiu, iar acest lucru aduce brusc claritate sau lumina proiectelor.

 Daca crezi ca totul se termina aici, te inseli! Pentru ca si culorile pe care le are cardul reitereaza mesajul cu care se ocupa arcanul conform figurii sale. Adica atat galben, albastru, rosu si maro se refera la claritate in proiecte, fericire, succes, liniste, dragoste, aparare, intelegere, schimbari si incredere.

Ce inseamna „Cavalerul Sabiilor”?

Acest arcan reprezinta elementul „Aerul aerului” care se ocupa de capacitatea de comunicare a persoanei, viteza sa mentala, talentul artistic, creativitatea, idealismul si bunatatea. Aceasta inseamna ca este o carte foarte intelectuala, din acest motiv cititorii de tarot o numesc „Aparatorul intelectului”.

In ceea ce priveste arhetipul sau in societate, el se refera la profesori, intelectuali, printre altii. Mai pot reprezenta un medic, un avocat, un arhitect. Deci, aceasta inseamna ca scrisoarea ne va spune despre:

 • Schimbari rapide.
 • Neprevazut.
 • Rationament.

Ce inseamna „Cavalerul Sabiilor” la dreapta?

 • in cele spirituale

A sti sa-ti echilibrezi gandurile cu atitudinile te ajuta cu satisfactie nu doar sa-ti mentii pacea in suflet, ci te ajuta si sa fii o persoana calma si generoasa cu ceilalti.Tine-o tot asa! Vei vedea ca toate lucrurile bune pe care ti le poti imagina vor abunde in tine. 

 • Indragostit

Datorita cat de generos si amabil esti, vei gasi dragostea brusc si fara notificare prealabila. Vei vedea si descoperi cat de grozav va fi sa traiesti intr-o relatie sanatoasa si fericita.

 • In sanatate

Daca starea ta de sanatate este delicata sau te trezesti oarecum bolnav, vei avea o recuperare foarte rapida si atunci cand se va intampla asta iti vei schimba viata actionand mai responsabil cu mancarea si grija pe care trebuie sa le ai zi de zi. Iti recomand sa antrenezi ceva sport care sa te ajute.

 • La munca

Esti o persoana extrem de intelectuala si cu atat mai mult cand vine vorba de munca ta. iei lucrurile foarte in serios! Si asta este foarte bine pentru ca vei obtine prosperitate si la randul tau iti va oferi o schimbare neasteptata, precum o crestere salariala, o promovare si chiar o calatorie neasteptata care te va ajuta sa-ti realizezi proiectele de idei.

 • in bani

Dintr-o data iti va fi luminat un proiect de viata care te va ajuta foarte mult sa-ti curga ideile si sa infiintezi o afacere care sa genereze abundenta si prosperitate, asa ca nu ezita nicio secunda! In demararea unei afaceri pe care o ai in minte pentru ca aceasta va fi intrarea catre succes pentru tine.

Ce inseamna „Cavalerul Sabiilor” inversat?

 • in cele spirituale

Chiar daca te costa mult, ar trebui sa reflectezi si sa folosesti ratiunea inainte de a actiona. Arcanul imi dezvaluie ca nesabuinta si luarea deciziilor nebunesti te pot duce la dispute si momente proaste care doar te fac nelinistit. Incearca sa ramai calm aparandu-te asertiv si mult actionand cu bunatate pentru a obtine pacea in suflet.

 • Indragostit

Indiferent ca esti singur sau nu, nu iti vei pierde farmecul amabil si generos! Trebuie sa mentii asta, dar trebuie sa fii foarte atent si la cine te uiti din moment ce Arcanele Mici imi dezvaluie ca s-ar putea sa dai peste o persoana care profita de felul tau de a fi si merge cu intentii duble.

 • In sanatate

Ai grija de tine! Efectuarea unui control lunar nu te-ar strica deloc din moment ce arcanul imi dezvaluie ca vei trece prin probleme neprevazute in ceea ce priveste sanatatea ta si asta iti poate afecta nu doar starea fizica, ci si psihologic asta te va deranja.

 • La munca

Lipsa de ratiune si de idei in munca ta conteaza. Se pare ca nu esti foarte concentrat pe munca ta, asa ca asta iti poate face rau din moment ce vei trece prin anumite adversitati pe parcurs si nu te asteptai la ele.Parca ghinionul ar fi fost aliatul tau! Usile ti se inchid, calatoriile pe care le aveai in minte nu iti sunt date sau vesti proaste despre somaj.

 • in bani

Nu-ti poti gasi calea de iesire din loc! Sunteti ingrijorat ca nu ati generat venituri ca nu actionati asupra problemei; Cu alte cuvinte, iti lipsesc ideile pentru a incepe o afacere care sa-ti dea de produs, de aceea iti recomand sa economisesti pana vei realiza ceva stabil in viata ta.

Arcana minora „Cavalerul Sabiilor” este o carte care se refera la persoanele carora le place sau le lipseste intelectul.Totul depinde de pozitia in care urmeaza sa cazi! Prin urmare, ne vorbeste despre schimbarile rapide ale consultantului dumneavoastra, precum si despre evenimentele neprevazute prin care ar putea trece. 

Share this article

Recent posts

Popular categories

Recent comments